Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
Aynen doğru şimdi sen yazınca aklıma geldiDiğer yöntem ise sütü kaynatıyorsun ve aynı şekilde tencere ile sabaha kadar bekletiyorsun odada. Sıcak sıcak odaya girince o birden tüm kokuyu çekmeye başlıyor
Fazla işe yaramaz bence2-3 gün komple havalandırsan işe yaramaz mı acaba?
Yeni alınan mobilyalarda illaki yeni kokusu olmakta ve bu kokular genelde bütün kullanıcıları rahatsız eder aslında çok fazla zaman almaz kokunun çıkması ama bazı müşterilerin yeni koltuk aldığında kumaş kokusu mobilya aldığı zaman boya, cila kokusu ile alerjisi olduğu için çok fazla rahatsızlık vermekte, biz bu kokular en kısa sürede nasıl giderilir onun araştırmasını yaptık ve sizlere hazırladık.
Evinizdeki malzemeler ile boya kokusu giderme yeni aldığınız mobilyaların bulunduğu odaya akşamdan bir kabın içerisine bayat ekmek kırıntılarını bırakın ve sabaha kadar bekleyin size azda olsa kokuyu hafifletecektir. Diğer bir yöntem ise Kaynamış sütü aynı kaynar şekilde bir kabın içinde odaya bırakın aynı şekilde kaymakta bıraka bilirsiniz, sabah geldiğinizde kokunun azaldığını hissedeceksiniz. Bu yöntemler arasında bir kabın içerisinde bulaşık deterjanı dahi bıraksanız size kolaylık olacaktır.
Evdeki yapılabilecek işlemler harici aslınd adışarıdan satın alabileceğiniz ve çok rahatlık ile bulabileceğiniz yöntemlerde var. Amonyak alarak odanızdaki kokunun yok olmasında size en büyük yardımcı olacaktır ve çok rahat bulabilecek bir malzemedir.
Komple mobilya kokusu gitmiyor ama kokuyu hafifletebilmek için akşamdan odaya bayat ekmek kırıntıları bırakıp sabaha kadar kapı kapalı bir şekilde odada kalıyor sabah kadar kokuyu çekiyor ve azalıyor. Süt ile de yapılan bir yöntem vardı ama şuan tam olarak detayını hatırlayamadım.
Hepinize Teşekkürler deneyeceğimDiğer yöntem ise sütü kaynatıyorsun ve aynı şekilde tencere ile sabaha kadar bekletiyorsun odada. Sıcak sıcak odaya girince o birden tüm kokuyu çekmeye başlıyor
Sanada Teşekürler işe yaramasa bile deneyeceğim cnm ?2-3 gün komple havalandırsan işe yaramaz mı acaba?
İtibar Puanı:
Öyle olsun.Fazla işe yaramaz bence
Bu yöntem daha çok işe yarıyor diye biliyorumDiğer yöntem ise sütü kaynatıyorsun ve aynı şekilde tencere ile sabaha kadar bekletiyorsun odada. Sıcak sıcak odaya girince o birden tüm kokuyu çekmeye başlıyor
AynenBu yöntem daha çok işe yarıyor diye biliyorum
Ne gariptir ki bende de hiç olmadıMobilya kokusunu da ilk defa duydum. Şimdiye kadar aldığım mobilyalarda hiç koku sorunu yaşamadım ya ben farketmedim ya da koku yoktu ama zannetmiyorum koku olsa kesin anlardım.
İtibar Puanı:
bence deBu yöntem daha çok işe yarıyor diye biliyorum
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Markadan markaya değişiyor galibaMobilya kokusunu da ilk defa duydum. Şimdiye kadar aldığım mobilyalarda hiç koku sorunu yaşamadım ya ben farketmedim ya da koku yoktu ama zannetmiyorum koku olsa kesin anlardım.
İşe yarayacak gibi durmuyorduiyice havalandırsan 2-3 gün bence gitmesi gerekir
harika bir açıklama yapmışsınız, bugün yeni evimize yeni mobilyalar aldık. Aldığımız mobilyalar da bir koku anlatamam evde durulmuyor, ne yaparız diye düşünürken selin hanımın attığı mesajı gördüm. Yazdıklarınızı teker teker uyguladım. İnanamıyorum gerçekten bu kadar hızlı şekilde yeni mobilya kokusu giderilmesini ilk defa gördüm. Sayenizde huzurlu şekilde yeni mobilyalarımızın keyfini çıkartıyoruz.Yeni alınan mobilyalarda illaki yeni kokusu olmakta ve bu kokular genelde bütün kullanıcıları rahatsız eder aslında çok fazla zaman almaz kokunun çıkması ama bazı müşterilerin yeni koltuk aldığında kumaş kokusu mobilya aldığı zaman boya, cila kokusu ile alerjisi olduğu için çok fazla rahatsızlık vermekte, biz bu kokular en kısa sürede nasıl giderilir onun araştırmasını yaptık ve sizlere hazırladık.
Evinizdeki malzemeler ile boya kokusu giderme yeni aldığınız mobilyaların bulunduğu odaya akşamdan bir kabın içerisine bayat ekmek kırıntılarını bırakın ve sabaha kadar bekleyin size azda olsa kokuyu hafifletecektir. Diğer bir yöntem ise Kaynamış sütü aynı kaynar şekilde bir kabın içinde odaya bırakın aynı şekilde kaymakta bıraka bilirsiniz, sabah geldiğinizde kokunun azaldığını hissedeceksiniz. Bu yöntemler arasında bir kabın içerisinde bulaşık deterjanı dahi bıraksanız size kolaylık olacaktır.
Evdeki yapılabilecek işlemler harici aslınd adışarıdan satın alabileceğiniz ve çok rahatlık ile bulabileceğiniz yöntemlerde var. Amonyak alarak odanızdaki kokunun yok olmasında size en büyük yardımcı olacaktır ve çok rahat bulabilecek bir malzemedir.
İtibar Puanı:
Selin hanım gerçekten size ne kadar teşekkür etsem azdır geçen hafta evime gelmiş olan mobilyaların bir türlü kokusu gitmiyordu günlerce bekledim ve havalandırdım ama işe yaramadım. Sizin mobilya kokusunu giderme yöntemlerinizi denedikten sonra bir sonraki gün hiç bir koku kalmadı. Tekrardan çok çok Teşekkür ederimYeni alınan mobilyalarda illaki yeni kokusu olmakta ve bu kokular genelde bütün kullanıcıları rahatsız eder aslında çok fazla zaman almaz kokunun çıkması ama bazı müşterilerin yeni koltuk aldığında kumaş kokusu mobilya aldığı zaman boya, cila kokusu ile alerjisi olduğu için çok fazla rahatsızlık vermekte, biz bu kokular en kısa sürede nasıl giderilir onun araştırmasını yaptık ve sizlere hazırladık.
Bence bir kaç gün bekleyince koku geçmiyor sadece kokuya alıştığın için farkına varmıyorsun artıkBir kaç gün bekle geçer iyice havalandır evi
kullanılmış mobilya mı aldın yoksa?Mobilya kokusunu da ilk defa duydum. Şimdiye kadar aldığım mobilyalarda hiç koku sorunu yaşamadım ya ben farketmedim ya da koku yoktu ama zannetmiyorum koku olsa kesin anlardım.
İtibar Puanı:
Mükemmel..Yeni alınan mobilyalarda illaki yeni kokusu olmakta ve bu kokular genelde bütün kullanıcıları rahatsız eder aslında çok fazla zaman almaz kokunun çıkması ama bazı müşterilerin yeni koltuk aldığında kumaş kokusu mobilya aldığı zaman boya, cila kokusu ile alerjisi olduğu için çok fazla rahatsızlık vermekte, biz bu kokular en kısa sürede nasıl giderilir onun araştırmasını yaptık ve sizlere hazırladık.
İtibar Puanı:
Yeni alınan mobilyalarda illaki yeni kokusu olmakta ve bu kokular genelde bütün kullanıcıları rahatsız eder aslında çok fazla zaman almaz kokunun çıkması ama bazı müşterilerin yeni koltuk aldığında kumaş kokusu mobilya aldığı zaman boya, cila kokusu ile alerjisi olduğu için çok fazla rahatsızlık vermekte, biz bu kokular en kısa sürede nasıl giderilir onun araştırmasını yaptık ve sizlere hazırladık.
Tek çare güneşe çıkartmanız. Güneş kokuyu alacaktır. Bir kaç gün salonda yatmanızı tavsiye ederim. Biliyorum dışarı çıkartması imkansız gibi görünebilir ancak bir koltuk döşemeci veya bu işlere eli yatkın birisiyle dışarı çıkartılıp güneşte bekletilmesi lazım. en az 3 gün bekletirseniz hiçbir sorun kalmayacaktır.8 ay önce firmadan özel uretip yatak odası takımı aldım. Elbise dolabı 8 aydır kokuyor. Koku cila mi boya mi çözemedim. Gergin camları açık bırakarak havalandiriyorum. Koku hala gitmedi. Nasıl giderebilirim kokuyu.
8 ay önce firmadan özel uretip yatak odası takımı aldım. Elbise dolabı 8 aydır kokuyor. Koku cila mi boya mi çözemedim. Gergin camları açık bırakarak havalandiriyorum. Koku hala gitmedi. Nasıl giderebilirim kokuyu.
Ben severim mobilya kokusunu
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: