Tavsiye - Mobilya | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Tara

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
41
13,621
83

İtibar Puanı:

Mobilya
Arkadaşlar mobilya tavsiyesine ihtiyacım var, 2 ay sonra evleneceğim. Ev dekorasyonunu yapmadan önce fikirler almak ve mobilya firması seçmek için kararsızlığım söz konusu. Nişanlım benim zevkime bıraktı ve bir nevi üzerime kaldı. Bende hata yapmak istemiyorum.
Mobilya firması konusunda çok araştırma yaptım, binlerce şikayet mesajları okudum. Öyle bir moda girdim ki bildiğiniz işin içinde çıkılmaz noktadayım.
Çevremdeki akrabalar, arkadaşlarıma sorduğumda hangi mobilya seçmeli, hangi firma ile çalışmalıyım? dediğimde hepsi kendisinin kullandığı mobilya firmasının adını verdi. Memnunuz dediler, bende memnuniyetlerini göz önünde bulundurarak birde size sormak istedim.
Akıl akıldan üstündür derler, mobilya sizce neyi ifade eder?
Mobilya denildiği zaman aklınıza ne geliyor? Yani aramızda mutlaka evli olanlar vardır, kendi evimiz olduğu için baştan savma mobilyalar almak istemiyorum.
Bir yandan da bazı arkadaşlarım sıkılınca değiştirirsin diyorlar, benide iyice çileden çıkartıyorlar. Mobilya ekmek değil ki, bir defa alıyoruz sonra eskiyene kadar kullanıyoruz.
Ondan dolayı firmaların arasında kararsızlığım olduğu gibi fiyat açısından maksimum 50bin tl civarında bir bütçemiz var. Fiyat verdim ki en azından önerilerinizi bu doğrultuda vermenizi rica edeceğim.
Bu illa 50 bin olarak düşünmezseniz sevinirim. 30bin ile 50bin arası desek daha iyi olur. Tüm evin a'dan z'ye mobilyasına ayırdığımız toplam bütçe 50bin tl.

Benzer konular

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,027
93

İtibar Puanı:

bence ayırdığınız bütçeyle dilediğiniz mobilya mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. Türkiyedeki mobilya mağazalarında en pahalı mobilya fiyatı diye bir şey yok biliyorsunuz limit sizsiniz. 100bin tl yede mobilya yaptırabilirsiniz 10bin tl yede. Ondan dolayı bence firma aramayı değilde evinize uyabilecek modelleri hangi firmalar üretiyor ona bakmalısınız. her mobilya her eve olmaz diyorum. evinizin ölçülerini alıp sonrasında mobilya mağazalarının ürünlerine önce internetten bakarak bir seçim yapmak sonrasında mağazada canlı görüp detaylarını sorgulamak..

@istikbal @Bellona @TepeHome @cilekmobilya @Kelebek @Doğtaş @ZaraHome @EnzaHome yani saymakla bitiremem çok var :) hepsine bütçeniz yeter diye düşünüyorum

Fatmacik01

Afrika Balı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
366
122,495
93
32
Adana

İtibar Puanı:

bence ayırdığınız bütçeyle dilediğiniz mobilya mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. Türkiyedeki mobilya mağazalarında en pahalı mobilya fiyatı diye bir şey yok biliyorsunuz limit sizsiniz. 100bin tl yede mobilya yaptırabilirsiniz 10bin tl yede. Ondan dolayı bence firma aramayı değilde evinize uyabilecek modelleri hangi firmalar üretiyor ona bakmalısınız. her mobilya her eve olmaz diyorum. evinizin ölçülerini alıp sonrasında mobilya mağazalarının ürünlerine önce internetten bakarak bir seçim yapmak sonrasında mağazada canlı görüp detaylarını sorgulamak..

@istikbal @Bellona @TepeHome @cilekmobilya @Kelebek @Doğtaş @ZaraHome @EnzaHome yani saymakla bitiremem çok var :) hepsine bütçeniz yeter diye düşünüyorum

Kesinlikle doğru mobilya seçerken başkalarının düşünceleride tabii önemli ama siz asıl kendi beğendiğiniz almanız lazım. Sizin hoşunuza giden tasarımları üreten markadan almalısınız. Ayrıca şöyle bir şey de var hepsini bir markadan alacaksınız diye bir şart yok. Örneğin Salonunuzun mobilyalarını İstikbalden yatak Odanızıda Bellona'dan alabilirsiniz. Önemli olan sizin tarzınıza uygun olan mobilyayı seçmenizdir.

SinemBahsude

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
181
64,231
93
izmir

İtibar Puanı:

salon mobilyaları ortalama 5 ile 15 civarı değişiyor masalar 3 ile 5 arasında değişiyor, yani bence rahat rahat istediğiniz mobilyaları alabilirsiniz. Para olduğu için istediğiniz firmadan modelleri seçebilirsiniz. Kombinasyonu yaparken evin ölçülerine göre hareket edip isterseniz 2 3 firmadan alabilirsiniz. önemli olan birbirine uyum sağlaması

CikoLataKiz

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
116
44,264
93

İtibar Puanı:

30bin tl ye heryerden alabilirsiniz istikbal de güzel modeller var gerçi tüm mobilya firmalarından alabilirsiniz diye düşünüyorum. ben olsaydım internetten alırdım önce bakardım çok kumaşını merak ettiysem de mağazasına gider bakardım. yani öncelikli olarak internetten bakmanı öneririm.

Respect

Heyecan
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
80
28,102
83

İtibar Puanı:

30bin ile 50 bin arasında çok güzel bir ev çıkartabilirsin. firma da tutulu kalma. herşeyi ayrıyerden alabilirsin. ha illa bende marka takıntısı var diyorsan o ayrı. ancak ben markaya değil dekorasyona bakmanı öneririm.

Melanie

Adayadayı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
215
80,411
93

İtibar Puanı:

30bin ile 50 bin arasında çok güzel bir ev çıkartabilirsin. firma da tutulu kalma. herşeyi ayrıyerden alabilirsin. ha illa bende marka takıntısı var diyorsan o ayrı. ancak ben markaya değil dekorasyona bakmanı öneririm.
mantıklı ama bence takım olarak hepsini biryerden alsan daha iyi olur. ancak mutfak ayrı salon ayrı gibi düşünüp farklı mobilya firmasından alabilirsin.

DamlaAslan35

Damlaya damlaya göl olur
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Ağu 2019
350
124,506
93
31
İstanbul

İtibar Puanı:

Mobilya alacaksan zaten çok iyi yere denk gelmişsin. Mobilya olarak zaten ülkemiz adeta bir Mobilya Cenneti her çeşit ve tarzda ürünler her türlü bütçeye uygun üretiliyor mobilyalar. Önemli olan ise hangi mobilya firmasını tercih etmek istediğin. Senin tarzında ve bütçene hangi mobilya firması en iyi mobilya'yı üretiyor? Senin belirtmiş olduğun bütçeye göre çok iyi ve istediğin mobilya'yı alabilirsin. Belki biraz klişe olacak ama ilk olarak istikbal bellona gibi firmalara bak eğer beğenmiyorsan Natuzzi ve EnzaHome'a bak onların mobilya tasarımları biraz daha farklı. Mobilya alacağın zaman sadece beğendiğin mobilya'yı değil ayrıca mobilyanın kalitesine ve işlevselliğinede önem vermelisin.

MelikeBudak

İç Mimar
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
322
115,516
93

İtibar Puanı:

Mobilya alacaksan zaten çok iyi yere denk gelmişsin. Mobilya olarak zaten ülkemiz adeta bir Mobilya Cenneti her çeşit ve tarzda ürünler her türlü bütçeye uygun üretiliyor mobilyalar. Önemli olan ise hangi mobilya firmasını tercih etmek istediğin. Senin tarzında ve bütçene hangi mobilya firması en iyi mobilya'yı üretiyor? Senin belirtmiş olduğun bütçeye göre çok iyi ve istediğin mobilya'yı alabilirsin. Belki biraz klişe olacak ama ilk olarak istikbal bellona gibi firmalara bak eğer beğenmiyorsan Natuzzi ve EnzaHome'a bak onların mobilya tasarımları biraz daha farklı. Mobilya alacağın zaman sadece beğendiğin mobilya'yı değil ayrıca mobilyanın kalitesine ve işlevselliğinede önem vermelisin.
mükemmelsin damlacım aslan gibisin??

Tiffany

Tifo online
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
12 Eyl 2019
258
87,597
93

İtibar Puanı:

50bin tl ile İstikbal mobilya için yetiyorsa senin istediklerin ozaman istikbalden al mobilyalarını. Sonuçta yılların markası sorun çıkmaz :D

SuperCadi

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
89
33,709
83

İtibar Puanı:

bencede tatlım.

BENAN

Kaplumbağaya dikkat et...
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
258
95,683
93
İstanbul

İtibar Puanı:

ARZUNAZ

Platin Üye
1 Ağu 2019
102
31,587
93
Ankara

İtibar Puanı:

çok güzel düşünmüşsünüz.

MeltemCeylan92

Trip mode ON
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Eyl 2019
207
69,938
93

İtibar Puanı:

Daha güzel cevaplanamazdı :D

R4biaE.

Yerinde söz söylemesini bil
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
8 Ağu 2019
308
109,674
93
31
İstanbul

İtibar Puanı:

Mükemmelsin Mükemmel....

EmelAndırır 

Ye kürküm ye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
233
84,473
93

İtibar Puanı:

salon mobilyaları ortalama 5 ile 15 civarı değişiyor masalar 3 ile 5 arasında değişiyor, yani bence rahat rahat istediğiniz mobilyaları alabilirsiniz. Para olduğu için istediğiniz firmadan modelleri seçebilirsiniz. Kombinasyonu yaparken evin ölçülerine göre hareket edip isterseniz 2 3 firmadan alabilirsiniz. önemli olan birbirine uyum sağlaması
? ? ? ? ? ?

ÖyküBolat

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
40
12,933
83

İtibar Puanı:

? ? ? ? ?

ArzuAlone

Mobilya Mania
Platin Üye
13 Kas 2019
210
71,759
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Çok doğru :D

Jale

Deniz ve Kumsal
Kayıtlı Kullanıcı
30 Eyl 2019
306
103,381
93
Moda/Kadiköy

İtibar Puanı:

çok açıklayıcı olmuş.

Kadriye

Kayıtlı Kullanıcı
24 May 2020
48
9,727
83

İtibar Puanı:

🙏 🙏 👏
[automerge]1591378174[/automerge]

ZehraKılıç

Kayıtlı Kullanıcı
19 Ara 2019
23
6,067
78

İtibar Puanı:

En uygun fiyatlı mobilya üreticisi:

Julidee

Kayıtlı Kullanıcı
24 May 2020
22
3,563
78

İtibar Puanı:

:cak: :bye::sopa:

MT 

Keşfetmek İçin İçeriği Oku
Moderator
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
30,409
827,795
113

İtibar Puanı:

Evlenmek ve yeni bir ev kurmak büyük bir adımdır ve mobilya seçimi de bu sürecin önemli bir parçasıdır. İşte mobilya seçerken dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar ve bütçenize uygun öneriler:
  1. İhtiyaçları Belirleyin: Hangi odalara hangi tür mobilyalar almanız gerektiğini belirleyin. Oturma odası, yatak odası, yemek odası gibi ana odaların yanı sıra depolama alanları için mobilya ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurun.
  2. Bütçenizi Belirleyin: Belirlediğiniz bütçe çerçevesinde kalmanız önemlidir. 30bin ile 50bin TL arasında bir bütçeyle uygun fiyatlı ve kaliteli mobilyalar bulabilirsiniz.
  3. Kaliteyi Kontrol Edin: Mobilya alırken malzeme kalitesine dikkat edin. Ahşap mobilyalarda kullanılan malzeme kaliteli mi, kumaş ve döşeme malzemeleri dayanıklı mı, gibi sorular sorun.
  4. Tasarıma Önem Verin: Mobilya seçiminde evin dekorasyon tarzına uygun tasarımları tercih etmek önemlidir. Hem estetik hem de fonksiyonel olan mobilyalar seçmeye çalışın.
  5. Müşteri Yorumlarını İnceleyin: Mobilya firmaları hakkında müşteri yorumlarını okuyarak, firmanın hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
  6. Kampanya ve İndirimleri Değerlendirin: Mobilya alışverişi yaparken kampanya, indirim ve paket avantajlarını değerlendirerek daha uygun fiyatlı alışveriş yapabilirsiniz.
Bütçenize uygun olarak birkaç mobilya markasını değerlendirebilir ve mağazalarda ürünleri görerek, fiyat karşılaştırmaları yaparak seçim yapabilirsiniz. İstikbal, Bellona, Koçtaş, Vivense gibi markalar arasında bütçenize uygun seçenekler bulabilirsiniz. Ayrıca, satış danışmanlarından yardım alarak sizin için en uygun olan mobilya takımını belirleyebilirsiniz.

ToplumSesleri

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
11
130
13

İtibar Puanı:

Tavsiye Mobilya, uygun fiyatlarla kaliteli ve şık mobilyalar sunan bir markadır. Mağazalarında geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta olup, oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları, genç odaları, mutfak dolapları gibi birçok mobilya çeşidi mevcuttur.

Tavsiye Mobilya, şık tasarımları ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çekmektedir. Ayrıca ürünlerdeki kalite ve dayanıklılık da ön plandadır. Mobilyaları uzun ömürlü olup, sağlam malzemelerden üretilmiştir.

Mağazalarda uzman satış danışmanları bulunmaktadır. Müşterilere ihtiyaçlarına uygun olan mobilyalar konusunda yardımcı olurlar. Ayrıca sipariş üzerine özel tasarım mobilya ve ölçüye göre üretim yapabilme imkanı da sunulmaktadır.

Tavsiye Mobilya aynı zamanda online satış hizmeti de vermektedir. Web sitesinden ürünleri inceleyebilir, fiyatları karşılaştırabilir ve sipariş verebilirsiniz. Ürünler hızlı ve güvenli bir şekilde adresinize teslim edilmektedir.

Tavsiye Mobilya, müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Satış sonrası hizmetleriyle de müşterilerini desteklemekte ve her türlü sorunlarını çözmeye çalışmaktadır.

Eğer şık ve kaliteli mobilyalar arıyorsanız, Tavsiye Mobilya'yı tercih edebilirsiniz. Hem mağazalarında hem de online olarak birbirinden güzel mobilyaları bulabilirsiniz.

Geveze yazar

Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
50
688
53

İtibar Puanı:

Tavsiyem, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı mobilya arayanlara IKEA'yı tercih etmeleridir. IKEA, geniş bir ürün yelpazesi sunarak her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Ayrıca montajı kolay olan mobilyalarıyla da bilinmektedir. İhtiyaçlarınıza göre odanızın tarzına ve boyutuna uygun birçok farklı seçenek bulabilirsiniz. Ayrıca IKEA, yenilikçi tasarımları ve özgün fikirleriyle de ön plana çıkmaktadır.

Xena Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
16
286
28

İtibar Puanı:

Tavsiye Mobilya, kaliteli ve şık mobilyalarıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Geniş ürün yelpazesi sayesinde her tarza ve zevke uygun mobilyalar bulunmaktadır. Farklı renk, model ve tasarımlarda çeşitli koltuk takımları, yemek odası takımları, yatak odası takımları, tv üniteleri, gardıroplar ve masa sandalye takımları gibi ürünler sunmaktadır.

Tavsiye Mobilya, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uzman ekibiyle birlikte kişiye özel mobilya üretimi yapmaktadır. Müşterilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda ölçüye göre mobilya üreterek evlerini en iyi şekilde düzenlemelerine yardımcı olmaktadır.

Fiyat ve kalite dengesini önemseyen Tavsiye Mobilya, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Aynı zamanda düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı fiyatlar sunmaktadır.

Tavsiye Mobilya, güvenilir ve dürüst hizmet anlayışı ile müşterilerinin güvenini kazanmayı hedeflemektedir. Müşteri taleplerine hızlı ve kaliteli çözümler sunarak satış sonrası memnuniyetini de önemsemektedir.

Eğer kaliteli ve şık mobilyalara uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız, Tavsiye Mobilya'yı tercih edebilirsiniz. Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sizlere en iyi deneyimi yaşatacaklardır.

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 20 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Geri
Üst Alt