Mobilya
Arkadaşlar mobilya tavsiyesine ihtiyacım var, 2 ay sonra evleneceğim. Ev dekorasyonunu yapmadan önce fikirler almak ve mobilya firması seçmek için kararsızlığım söz konusu. Nişanlım benim zevkime bıraktı ve bir nevi üzerime kaldı. Bende hata yapmak istemiyorum.Mobilya firması konusunda çok araştırma yaptım, binlerce şikayet mesajları okudum. Öyle bir moda girdim ki bildiğiniz işin içinde çıkılmaz noktadayım.
Çevremdeki akrabalar, arkadaşlarıma sorduğumda hangi mobilya seçmeli, hangi firma ile çalışmalıyım? dediğimde hepsi kendisinin kullandığı mobilya firmasının adını verdi. Memnunuz dediler, bende memnuniyetlerini göz önünde bulundurarak birde size sormak istedim.
Akıl akıldan üstündür derler, mobilya sizce neyi ifade eder?
Mobilya denildiği zaman aklınıza ne geliyor? Yani aramızda mutlaka evli olanlar vardır, kendi evimiz olduğu için baştan savma mobilyalar almak istemiyorum.
Bir yandan da bazı arkadaşlarım sıkılınca değiştirirsin diyorlar, benide iyice çileden çıkartıyorlar. Mobilya ekmek değil ki, bir defa alıyoruz sonra eskiyene kadar kullanıyoruz.
Ondan dolayı firmaların arasında kararsızlığım olduğu gibi fiyat açısından maksimum 50bin tl civarında bir bütçemiz var. Fiyat verdim ki en azından önerilerinizi bu doğrultuda vermenizi rica edeceğim.
Bu illa 50 bin olarak düşünmezseniz sevinirim. 30bin ile 50bin arası desek daha iyi olur. Tüm evin a'dan z'ye mobilyasına ayırdığımız toplam bütçe 50bin tl.