💭 Şu An Ne Düşünüyorsun ❓🤔 🧠 Fikirlerini Paylaş, İlham Al 💡 Düşüncelerini Bizimle Paylaşarak Yeni Perspektifler Keşfet ❕

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 408 99.8%
  • Hayır

Oy: 1 0.2%

• Kullanılan toplam oy
    409

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

💭 Şu An Ne Düşünüyorsun ❓🤔🧠 Fikirlerini Paylaş, İlham Al 💡 Düşüncelerini Bizimle Paylaşarak Yeni Perspektifler Keşfet ❕

“Düşünce paylaşıldıkça çoğalır; saklandıkça değil.”
Ersan Karavelioğlu

🧭 Şu An Aklından Geçen Ne ❓

Büyük bir fikir olmak zorunda değil. 🌱
Bir cümle, bir soru, bir tereddüt… Hepsi düşünmenin ham maddesidir.

🧠 Neden Paylaşmak Önemli ❓

Paylaşmak, düşünceyi netleştirir. 🧠
Sesli ya da yazılı hâle gelen fikir, başkasının bakışıyla derinleşir.

🌌 Düşünceler Nasıl İlham Olur ❓

Bir başkasının sıradan sandığı şey, senin için 🌌 yeni bir kapı açabilir. İlham çoğu zaman beklenmedik yerden gelir.

🔍 Yargılanmadan Düşünmek Mümkün mü ❓

Evet, doğru ortamda. 🔍
Burada amaç haklı çıkmak değil; anlamaya yaklaşmak.

🌱 Küçük Bir Başlangıç Yap​

İstersen şunlardan biriyle başla:

• “Son zamanlarda kafama takılan bir şey var…”
  • “Şunu merak ediyorum…”
  • “Bence çoğu insan şunu gözden kaçırıyor…”

🧩 Fikirler Çatışırsa Ne Olur ❓

Çatışma zarar vermez; 🧩 derinlik kazandırır. Yeter ki niyet, kazanmak değil öğrenmek olsun.

🌍 Yeni Perspektifler Nasıl Keşfedilir ❓

Kendi düşünceni anlatırken, 🌍 başkasının dünyasına temas edersin. Perspektif böyle genişler.

🧠 Unutma​

Düşünmek yalnız bir eylem olabilir;
ama anlam üretmek çoğu zaman kolektiftir.

:dinle: Son Söz ❓

Şimdi sıra sende.
💭 Şu an ne düşünüyorsun ❓

Son düzenleme:

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,520
985,469
113

İtibar Puanı:

🌿 Düşüncelerimiz Kaderimizi Şekillendirir! 🧠💡

Şu an ne mi düşünüyorum❓ Düşüncelerimizin evrenin frekansına gönderdiğimiz enerji dalgaları olduğunu… 🚀 Ne kadar farkındayız bilmiyorum ama zihnimizden geçen her fikir, hayatımızın gidişatını belirliyor.

🤔 Peki, şu an ne düşünürsem geleceğimi güzelleştirebilirim?
🔹 Şükretsem mi? - Hayatıma bereket gelir mi❓
🔹 Yeni fırsatlar hakkında mı düşünsem? - Evren onları bana yollar mı❓
🔹 Sevdiklerime güzel dilekler mi göndersem? - Kalplerimiz daha mı bağlanır❓

Kim bilir❓ Belki de düşündüğümüz her şey, gerçeğe dönüşmek için sırasını bekliyordur. ✨

📝 Bugün içimizden geçen en güzel düşünceyi buraya yazalım ve kolektif bir enerji oluşturalım. 🌍💙

👉 Sen şu an ne düşünüyorsun❓ 🚀

Moderatör tarafında düzenlendi:

YuzGec.Com

Moderator
MT
11 Ara 2019
5,090
83,124
113

İtibar Puanı:

🌟 Düşünceler, Gerçekliğin İlk Adımıdır! 💭✨

Şu an ne mi düşünüyorum❓ Hayatta her şeyin bir başlangıç noktasının olduğunu…

🧠 Belki de büyük değişimler, önce bir düşünce kıvılcımıyla başlar. Bir fikrin zihnimizde belirmesi, onu gerçeğe dönüştürmenin ilk adımıdır.

🔹 Şu an aklımda dönüp duran bir hayal var… Acaba gerçekleştirebilir miyim❓
🔹 Kendimi bir yıl sonra nerede görüyorum❓
🔹 Düşüncelerimi nasıl daha üretken ve olumlu hale getirebilirim❓

Bence düşüncelerimizi paylaşmak, büyütmek ve geliştirmek için mükemmel bir yol. 🌱 Çünkü paylaşılan fikirler, zamanla büyük değişimlere dönüşebilir!

Peki, senin aklında şu an ne var❓ 💬 🚀

Kemik.Net

Moderator
MT
11 Ara 2019
3,484
38,221
113

İtibar Puanı:

💡 Zihnim Bir Şeyler Söylemek İstiyor… 🤯✨

Şu an ne mi düşünüyorum❓ Düşüncelerimin gerçekten bana mı ait olduğunu… 🤔

Bazen aklımızdan geçenlerin bizim seçimimiz olup olmadığını sorgulamak gerek.
Acaba çevremizde duyduklarımız, gördüklerimiz ve hissettiklerimiz, düşüncelerimizi ne kadar şekillendiriyor❓

🔹 Gerçekten ne istiyorum❓
🔹 Düşüncelerim mi beni yönetiyor, yoksa ben mi onları❓
🔹 Zihnimde dönen fikirler bana hizmet mi ediyor, yoksa beni engelliyor mu❓

Bence düşünmek sadece zihinsel bir süreç değil, aynı zamanda bir yolculuk. 🌿✨

Şimdi sen söyle, senin zihnin şu an sana ne anlatıyor❓ 🧠💭

SuBoregi.Com

Moderator
MT
22 May 2021
2,266
19,957
113

İtibar Puanı:

🌍 Düşüncelerimiz, Gerçekliğimizi Yaratır! 💭✨

Şu an ne mi düşünüyorum❓ Bütün büyük değişimlerin, önce küçücük bir düşünceyle başladığını…

🔹 Bir fikir, hayatımı tamamen değiştirebilir mi❓
🔹 Bugün aklımdan geçen en ufak bir düşünce, gelecekte beni nerelere götürebilir❓
🔹 Şu an hayalini kurduğum şeyler, belki de gelecekteki gerçekliğim olabilir mi❓

İnsan, neye odaklanırsa ona dönüşüyor. Eğer güzel şeyler düşünürsem, güzel şeyler hayatıma çekebilir miyim❓ 🌟

Belki de düşüncelerimiz sadece birer iç ses değil, kaderimizin fısıltılarıdır. 💫

Peki senin zihninde şu an ne var❓ 🚀

TurkiyeTur.Com

Moderator
MT
22 May 2021
2,737
30,975
113

İtibar Puanı:

🧠 Zihnim Hiç Susmuyor! 🤯💭

Şu an ne mi düşünüyorum❓ Bazen çok fazla düşündüğümü…

🔹 Hayat gerçekten düşündüğümüz kadar karmaşık mı❓
🔹 Yoksa biz mi her şeyi fazla analiz edip kendimize yük mü yapıyoruz❓
🔹 Bazı şeyleri akışına bırakmak mı gerek, yoksa her şeyi kontrol etmeye mi çalışmalıyım❓

Ne zaman bir şeyleri fazla düşünsem, kendime şu soruyu soruyorum:
"Bugün düşündüğüm şey, 5 yıl sonra hâlâ önemli olacak mı❓"

Çoğu zaman cevap hayır oluyor. O yüzden belki de fazla düşünmek yerine, bazen sadece hissetmek ve yaşamak gerek. 🌿✨

Peki sen şu an ne düşünüyorsun❓ 🤔

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
523
195,726
93
İstanbul

İtibar Puanı:

💭 Zihnimde Dolaşan Sorular… 🤔🔄

Şu an ne mi düşünüyorum❓ Bazen düşüncelerimin bana oyun oynadığını…

🎭 Geçmiş mi daha önemli, yoksa gelecek mi❓
Hayatta gerçekten doğru ve yanlış var mı, yoksa her şey bakış açısına mı bağlı❓
🔄 Aynı şeyleri tekrar tekrar düşünmek çözüm mü, yoksa sadece zaman kaybı mı❓

Bazen düşünceler sanki içimizde yankılanan fısıltılar gibi. Kimi zaman ilham veriyor, kimi zaman ise içimizi karartıyor. Peki hangisine kulak vermeliyiz❓

Belki de zihnimiz, biz fark etmeden geleceğimizi yazan bir senaristtir. 🎬✨

O zaman şimdi düşündüğümüz şey, geleceğimizi şekillendiriyor olabilir mi❓ 🚀

Sen şu an ne düşünüyorsun❓ 💡

HoRTLoCk

Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
82
1,497
83

İtibar Puanı:

Aslında insanların ne düşündüğünü tahmin etmek oldukça zordur çünkü her bireyin farklı deneyimleri ve bakış açıları vardır. Herhangi bir olay veya durum karşısında insanlar farklı tepkiler verebilirler ve farklı düşüncelere sahip olabilirler. Bununla birlikte, bazı durumlarda insanların ne düşündükleri veya hissettikleri konusunda tahminlerde bulunabiliriz, ancak kesin bir şey söylemek her zaman mümkün değildir.

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
523
195,726
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Düşünceler kişisel deneyimler, duygular ve bilişsel önyargılar dahil olmak üzere çeşitli faktörlerden etkilenebileceğinden, insan düşüncelerini doğru bir şekilde tahmin etmek zor olabilir. Ek olarak, insanların düşünceleri hızla değişebilir ve bu da onları doğru bir şekilde tahmin etmeyi daha da zorlaştırır.

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

İnsanlar, o kişinin geçmiş davranışları veya mevcut bağlamı hakkındaki bilgilerine dayanarak eğitimli tahminlerde bulunabilse de, herhangi birinin düşüncelerini tam bir doğrulukla belirlemek imkansız olacaktır. Ek olarak, her insanın düşüncelerinin ve duygularının kendine özgü olduğunu ve çok sayıda faktöre bağlı olarak değişebileceğini unutmamak önemlidir, bu da düşüncelerini tahmin etmeyi zorlu bir görev haline getirir.

Son düzenleme:

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

düşüncelerimi düşünmeyi düşünüyordum ki o sırada kendime geldim rüyaymış

Son düzenleme:

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
523
195,726
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Bu soruya cevap vermek oldukça zordur. Zira durumların farklı olması nedeniyle ne düşündüğüm ve ne yaptığım günün gereksinimlerine göre değişiklik arz etmektedir. Geçmişte benim durumlarımın neler olduğunu ve ne yaptığımı düşünmek çok zor. Açıkçası, şu anda ne düşündüğümü söylemem mümkün değil. Bariz olan şu ki, şu anda çevremdeki insanların görüş ve duygularını dinleyebilmek, sosyal sorumlularımı yerine getirmeye çalışmak, mevcut insanların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak ve en önemlisi hayatımı denge eşitlik içerisinde sürdürmeye çalışmaktan ibarettir. Bu arada etrafımda olup bitenleri hep analiz ediyorum çünkü böyle bir şey hayatım boyunca olmuştur; bu kitabı yazmaya başlamaktan beri de öyle. Düşünmeyi ve üretmeyi seven bir adamım ve çoğu zaman kendi zihnimde tasarladıklarımın yeşermesini sağlıyorum. Bunun dışında şu sıralar e-postaları okumak ve yeni konu başlıkları geliştirmek de benimle aynı hizadayken yapıyorum.

Sema90

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
80
30,655
83

İtibar Puanı:

Şu anda düşündüklerim çok muhtemelen hemen herkes ile aynı çünkü COVID-19 pandemisinde olduğumuzu göz önüne alıyorum. Dünyada oldukça büyük bir salgının başındayız ve herkes aynı endişe, korku, üzüntü ve değişimi yaşıyor. Ülkelerin Çin'deki bir virüsten hamleleri kapsamında daha güvenli duruma geçmelerini sağlamak için sosyal mesafeyi almak zorunda kaldık. Bu, bizim olağan hayatımız için büyük bir değişiklikti.

Bu salgın nedeniyle neler yapıyorum? Birazı evde kalmayı tercih etmem ama uzun süren kısıtlamaların sıkıcı olduğunu kabul ediyorum. Düzenli faaliyetlerim için eve kapanmak zorunda kalmasamda, gitmekten vazgeçmek zorunda kaldığım kişisel tatillerim ve yemeklerden kısıtlıyorum. Mümkün olduğunca evde kalmaya çalışıyorum ve dışarı çıkmayı sadece gerekli olan giderler için kısıtlamaya çalışıyorum. Zamanımı amacına yönelik kullanmaya çalışıyorum, planlı ve düzenli olarak çalışıyor, yeni beceriler öğreniyor, filmleri izliyor ve diğer hobilerimle uğraşıyorum.

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Bu konu başlığının tam amacı nedır ersan bey
konuyu açan arkadaşımız yazmış :) yani bildiğin site içerisindeki kullanıcıların o anki durumu:) mesela şuan siz ne yapıyorsunuz?
mesela ben şuanda ayaklarımı uzatmış çay içiyorum, birazdan sigaramı yakacağım gibisinden :) edit: temacı ile görüşüyordum canlı destekten ondan geç cevap verdim:)

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

IkinciCansu

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Tem 2019
136
41,114
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Bende 1 saat önce işten çıktım @IkinciCansu ❤ ziyaretime gelmiş şimdi Starbucks'a gideceğiz ?
???

Geldik❤️

Screenshot_20190724_170033.jpg

Screenshot_20190724_170048.jpg

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

MeryemKaya16

Meryem gibi ol
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Tem 2019
469
166,020
93
Bursa

İtibar Puanı:

Şuanda yatağımda uzanık haldeyim sağımda Abur cuburlar solumda ise yeşil çayım var. Ve mobilyatakimlari.com da geziyorum. Birazdan da Netflix'ten Stranger Things'e bakacağım uzun zamandır hiçbir forum sitesine girmemiştim bilmiyorum belkide buraya takılırsam Netflix de bakmayabilirim.

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Şuanda yatağımda uzanık haldeyim sağımda Abur cuburlar solumda ise yeşil çayım var. Ve mobilyatakimlari.com da geziyorum. Birazdan da Netflix'ten Stranger Things'e bakacağım uzun zamandır hiçbir forum sitesine girmemiştim bilmiyorum belkide buraya takılırsam Netflix de bakmayabilirim.
hahah çok sevindik hoşgeldiniz :) başka hangi dizileri izlediniz :)

MeryemKaya16

Meryem gibi ol
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Tem 2019
469
166,020
93
Bursa

İtibar Puanı:

hahah çok sevindik hoşgeldiniz :) başka hangi dizileri izlediniz :)
Yaa ben biraz geriden geliyorum okadar aktüel değilim. Eski sitcomlari seyrettim.
The fresh prince of bell Air ve The bing bang theory seyrettim bundan önce en son.

MelikeBudak

İç Mimar
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
315
117,117
93

İtibar Puanı:

lacasa de papel izliyordum tam birinci bölümü açtım dedim boşver sonra izlerim ?

MeryemKaya16

Meryem gibi ol
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Tem 2019
469
166,020
93
Bursa

İtibar Puanı:

ya bende tavsiye üzerine izledim, bilmiyorum ısınamadım. 15 gün olacak sanırım yenisi çıktı ben izlemedim.
Bende seyretmedim daha ama bilmiyorum seyretsem mi seyretmede mi? Bazılar çok güzel diyiyor bazıları boşuna vaktini harcama diyiyor onun için kararsız kaldım.

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,381
2,494,335
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Başka pek dizi izlemedim. Daha çok film seyretmeyi seviyorum. Film seyrettim hep.
hım ben netflixde dizi film bırakmadım hepsini izledikten sonra yani %70 ini diyelim anladım ki dünyayı kurtaracaklar dedim gerek yok, kurtulacağız uğraşmayalım :D

Berfins

Platin Üye
11 Tem 2019
235
89,148
93
İstanbul

İtibar Puanı:

hım ben netflixde dizi film bırakmadım hepsini izledikten sonra yani %70 ini diyelim anladım ki dünyayı kurtaracaklar dedim gerek yok, kurtulacağız uğraşmayalım :D
sesli gülüyorum gerçekten yapılan dizilerde hep dünyayı kurtaracak adamlar yapıyorlar :D her dizide farklı bir grup dünyayı kurtarıyor :D

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
489
186,601
93

İtibar Puanı:

sesli gülüyorum gerçekten yapılan dizilerde hep dünyayı kurtaracak adamlar yapıyorlar :D her dizide farklı bir grup dünyayı kurtarıyor :D
kız kardeşim 7 yaşında çizgifilm izliyor, kullanılan kelimelerde dünyayı kurtarmaya geldim diyor. çocuk filmlerinde bile aynı mantıklı çalışıyorlar :) gerçekten büyükleri hipnoz ettikleri yetmedi ufacık çocuklarada o mantığı yerleştiriyorlar :D kurtulalım artık ya

DeryaLi

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
110
43,587
93

İtibar Puanı:

Şuan, iki elime basılıyor olmam yüzünden masamda oturup jeomatik mühendislikle ilgili okumaya çalışıyorum. Yardımı ile konu hakkında uzmanlaşma fırsatım var ve çok heyecanlıyım. Mesleğimdeki bilgimi genişletmek ve sektörde karşılaşabileceğim yeni fırsatlar olmak için çalışıyorum. Bununla birlikte, öğrenciler ile tecrübe ve kişisel gelişimim açısından vakit ayırıyorum. Bir öğretim asistanlığı ve öğretim yardımcılığı stajı için para alıyorum ve onlarla elbirliği yapıyoruz. Sık sık modüler laboratuar sunmak ve yeni bilimsel yöntemler gözden geçirmek için birlikte çalışıyoruz.

MeryemKaya16

Meryem gibi ol
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Tem 2019
469
166,020
93
Bursa

İtibar Puanı:

Wollfess

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
26
7,979
78

İtibar Puanı:

Şu anda iyi bir kahve ürettiğimi düşünüyorum. Kahvemi eriyen çikolatalar, kurutulmuş viski lezzetli tatlarıyla, farklı çayları karıştırarak üretiyorum. Biraz cehennem meleği kahvem için birkaç çeşit ayarlamalar da yapmak istiyorum. Ayrıca, son zamanlarda kafamın biraz çözülmesi ve rahatlaması için biraz akışına dalmak ve müzik dinlemek gibi şeyler de yapıyorum. Müziği çok seviyorum. Bir film izlemek veya sadece kendimi tek başıma iplemek, zihnimi açıyor ve yeni fikirler, fikirler ve önemli konular üretiyor. Birkaç kitap okuyorum ve çok sayıda blog okuyorum. Çoğu zaman, güncel konuların farklı bakış açılarını inceliyorum ve konuşuyorum. Bunların her biri benim için çok kıymetli çünkü bu günlük olayların gerçeklerini anlamama ve çok iyi kısımlarını keşfetmeye ve anlamaya yardımcı oluyor.

FreeDevs

Kitap sev3r
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
211
71,133
93

İtibar Puanı:

Merak ediyorum. Son zamanlarda hayat hiç beklenmedik bir şekilde değişti ve bunun nedeni Covid-19 oldu. Oysa herkesin eski normalini hayal etmesi günlük hayatın güzelliğini bana hatırlıyor. Dünya çapındaki kötü etkisinden dolayı, yaşam tarzını birçok insanın değiştirmesi gerektiğini farkettik. Umuyorum ki çevremizden etkilenmemizi engelleyebilecek yeni kurallar buluruz ve evlerimizi büyük ölçüde terk edemeyecek ölçüde hayata döneriz.

Züleyha601

Dekorasyon Aşkı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Ağu 2019
251
85,922
93
31
İstanbul

İtibar Puanı:

Mekselina

Dimi dimi
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
145
52,356
93

İtibar Puanı:

Ersan kardeşim ile beynin açılmaması gereken bölgelerini açtıktan sonra ve yaşanılan aydınlanmanın ardından, içerde kaç yıl yatarız onu düşünüyorum.
stabil olabilirsen sıfır sıkıntı :D üstüne para alırsın

M͜͡T͜͡

Geri
Üst Alt