Tavsiye Mobilya düğün paketleri hakkındaki yorumlarınız neler ?

Serapzile

Bana heryer paris
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
297
102,886
93

İtibar Puanı:

Mobilya düğün paketleri hakkındaki yorumlarınız neler ?

1.Mobilya düğün paketlerinin,sizce paket olarak satılması ekonomik olarak avantaj mıdır?

2.Mobilya düğün paketlerinin avantaj ve dezavantajları nelerdir ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Elyam

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
92
35,551
83

İtibar Puanı:

Düğün paketleri içerisinde aynı zamanda birden fazla takım yer alıyor ve ev dekorasyonu için gereken ihtiyaçlarınızın tamamını aksesuar grubu hariç karşılıyor. Düğün masrafını azaltmak ve bütçeye katkı sağlamak adına düğün paketi almak sıklıkla tercih edilen yöntemlerden biri olmaya devam edecek gibi görünüyor. Bence avantaj.

Respect

Heyecan
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
80
28,102
83

İtibar Puanı:

Düğün paketleri içerisinde aynı zamanda birden fazla takım yer alıyor ve ev dekorasyonu için gereken ihtiyaçlarınızın tamamını aksesuar grubu hariç karşılıyor. Düğün masrafını azaltmak ve bütçeye katkı sağlamak adına düğün paketi almak sıklıkla tercih edilen yöntemlerden biri olmaya devam edecek gibi görünüyor. Bence avantaj.
kesinlikle avanyaj sağlıyor.

Mojito

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
54
20,364
83

İtibar Puanı:

Düğün paketi avantajlıdır öncesinde:
Tarzınıza Karar Verin

Öncelikle nasıl bir tarzdan hoşlanıyorsunuz buna karar verin. Sade ve doğal ortamlar mı, modern renkli tasarımlar mı, klasik seçimler mi sizi etkiliyor? Düğün paketinizi seçmeden önce ne istediğinizi netleştirin.

MeRaLc

Merhaba Dünya
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
202
80,707
93

İtibar Puanı:

Tarzınıza Karar Verin

Öncelikle nasıl bir tarzdan hoşlanıyorsunuz buna karar verin. Sade ve doğal ortamlar mı, modern renkli tasarımlar mı, klasik seçimler mi sizi etkiliyor? Düğün paketinizi seçmeden önce ne istediğinizi netleştirin.
sonrasında benden gelsin :D
Bence Ürünlerin Kalitesi Önemlidir

Düğün paketleri
genellikle biraz daha düşük kalitede ürünlerden oluşturulmaktadırlar. Fiyatın daha ucuz olması bunda etken olmaktadır. Mobilyaların uzun süreli kullanılacaklarını göz önüne alarak ucuz olsun diye çok da düşük kalite ürünleri tercih etmeyin çünkü sonrasında daha zararlı çıkmanız mümkündür.

Gül06

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
43
15,329
83

İtibar Puanı:

Düğün paketi avantajlıdır ancak şöyle bir durum söz konusu.
Satın Almadan önce Çok İyi Araştırma Yapın

Mağazaların kampanyalarını, ürünlerini iyice inceleyin, hatta gidip mağazaları gezin. Sadece internet üzerinden seçim yapmayın. Beklemediğiniz bir mağazada tam da size göre bir paket olabilir.

AlminaGezer

Platin Üye
11 Tem 2019
56
18,807
83
İstanbul

İtibar Puanı:

Şahsımca Evinizde rahat, huzurlu ve mutlu olmanız eşyalarınızın doğru renk ve tasarım seçimleriyle yakından ilgilidir. Düğün paketi bakarken çok farklı renkler ve tasarımlarla karşılaşacaksınız. Sizi en çok hangileri çekiyor? Odalarınızın duvarları ne renk? İstediğiniz eşyalar tamamen düğün paketinizin içinde var mı? Aksesuarlar nasıl olmalı? Bu gibi detaylara dikkat etmeniz sizi sonradan pişman olacağınız seçimlerden büyük oranda koruyacaktır.

DoNtSpEaK

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
74
28,147
83

İtibar Puanı:

kesinlikle avanyaj sağlıyor.
Tarzınıza Karar Verin

sonrasında benden gelsin :D
Bence Ürünlerin Kalitesi Önemlidir

Düğün paketleri
genellikle biraz daha düşük kalitede ürünlerden oluşturulmaktadırlar. Fiyatın daha ucuz olması bunda etken olmaktadır. Mobilyaların uzun süreli kullanılacaklarını göz önüne alarak ucuz olsun diye çok da düşük kalite ürünleri tercih etmeyin çünkü sonrasında daha zararlı çıkmanız mümkündür.
Düğün paketi avantajlıdır ancak şöyle bir durum söz konusu.
Satın Almadan önce Çok İyi Araştırma Yapın

Mağazaların kampanyalarını, ürünlerini iyice inceleyin, hatta gidip mağazaları gezin. Sadece internet üzerinden seçim yapmayın. Beklemediğiniz bir mağazada tam da size göre bir paket olabilir.
Şahsımca Evinizde rahat, huzurlu ve mutlu olmanız eşyalarınızın doğru renk ve tasarım seçimleriyle yakından ilgilidir. Düğün paketi bakarken çok farklı renkler ve tasarımlarla karşılaşacaksınız. Sizi en çok hangileri çekiyor? Odalarınızın duvarları ne renk? İstediğiniz eşyalar tamamen düğün paketinizin içinde var mı? Aksesuarlar nasıl olmalı? Bu gibi detaylara dikkat etmeniz sizi sonradan pişman olacağınız seçimlerden büyük oranda koruyacaktır.
Genel anlamda anladığım kadarı ile avantaj sağlıyor. bu bilgileri günümüze ulaştıranlardan Allah razı olsun. çok teşekkürler.

Selin

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
30 Haz 2019
341
110,451
93
Izmit

İtibar Puanı:

Düğün paketine bağlı kalmamak daha iyidir. Beğendiğiniz ürün pakete dahil değilse ne anladım o paketten?

Aynen bende onu diyecektim. Genellikle örneğin paketteki salon takımını beğeniyorsun ama içerisinde bulunan diğer takımlar mesela yemek odası takımını beğenmeyebilirsin. En iyisi eğer paran varsa her takımı kendi zevkine göre almandır.

Sema90

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
81
30,085
83

İtibar Puanı:

Aynen bende onu diyecektim. Genellikle örneğin paketteki salon takımını beğeniyorsun ama içerisinde bulunan diğer takımlar mesela yemek odası takımını beğenmeyebilirsin. En iyisi eğer paran varsa her takımı kendi zevkine göre almandır.
bencede paket almaktansa kendi evinin ölçülerine göre uyum sağlayacak modelleri tercih etmek isterdim. şahsım olarak tabiki maddi durumlar sıkışıksa paket almak avantaj sağlar.

DilaÇiftçi

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
136
49,895
93

İtibar Puanı:

düğün paketi bence satışı arttırmak için müşteriyi çekmek için oluştrulmuş bir paket. yani düğün yapacak kişiler sonuçta hedef kitleleri e malüm hayat şartları para gerektiğinden paket üretilir oldu :) avantaj sağlayıp sağlamadığını 3 4 mağaza gezerek anlayabilirsiniz.

NiceGirl

Çizofren
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
10 Eyl 2019
234
77,587
93

İtibar Puanı:

Mobilya firmaların düğün paketi altında sattıkları modeller daha uyguna gelse bile paket halinde olduğu için içerisinde bulunan takımın birini beğenip diğerini beğenmeyebilirsin. Mobilya konusunda fazla seçici değilsen uygun olabilir ama çok seçici isen büyük bir ihtimalle paket tamda senin istediğin gibi olmayacaktır.

MeltemCeylan92

Trip mode ON
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Eyl 2019
207
69,938
93

İtibar Puanı:

LiLa

Dekorazon sever
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
239
81,532
93

İtibar Puanı:

düğün paketlerinin fırsat indirimini yakalarsanız çok işe yarayabilir. ayrıca normal mobilya almak ile düğün paketi arasında fiyat farkını araştırıp bilmek çok daha fayda sağlar.

DamlaAslan35

Damlaya damlaya göl olur
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Ağu 2019
350
124,506
93
31
İstanbul

İtibar Puanı:

düğün paketlerinin fırsat indirimini yakalarsanız çok işe yarayabilir. ayrıca normal mobilya almak ile düğün paketi arasında fiyat farkını araştırıp bilmek çok daha fayda sağlar.
Bazen mobilya firmaları kurnazlık yapıyor daha uyguna vereceğine paket adı altında daha da pahalıya gelebiliyor tabiii hepsi için demiyorum bunu dikkat etmek lazım :)

EceYılmaz33

Ne olursan ol gel!
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Ağu 2019
344
116,898
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Yakın zamanda herhangi bir düğün planı olmadığı için Düğün paketleri hakkındaki düşüncemde nötr şuan ?
Benim için vakti gelmiş olduğunu düşünüyorum artık yakında :D
Yaaani düğün paketi alır mıyım bilmiyorum tamamen paketin içeriği ile alakalı. Kaliteli ve benim tarzıma zevkime uygun mobilyalar olur ve beğenirsam niye olmasın alırım. Tabi indirim bindirim konusuna bi bakarım önce ?

DerinSunay

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
90
30,300
83

İtibar Puanı:

Tarzınıza Karar Verin

mükemmel!

Tiffany

Tifo online
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
12 Eyl 2019
258
87,597
93

İtibar Puanı:

Gerçekten eğer düğün paketindeki tüm mobilyaları beğeniyor ve gerçekten daha uyguna veriyorlarsa neden olmasın bence bir sakıncası yok.

Ahenk

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
141
44,409
93
İstanbul

İtibar Puanı:

bence saçmalık :p

R4biaE.

Yerinde söz söylemesini bil
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
8 Ağu 2019
308
109,674
93
31
İstanbul

İtibar Puanı:

Benim için vakti gelmiş olduğunu düşünüyorum artık yakında :D
Yaaani düğün paketi alır mıyım bilmiyorum tamamen paketin içeriği ile alakalı. Kaliteli ve benim tarzıma zevkime uygun mobilyalar olur ve beğenirsam niye olmasın alırım. Tabi indirim bindirim konusuna bi bakarım önce ?
Kesinlikle katılıyorum. Düğün paketi aldım diye kendimi niye küçük göreyim ki. Eğer zevklerime hitap edip kalite ve fiyat olarakta pahalı değil ise alırım.

EmelAndırır 

Ye kürküm ye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
233
84,473
93

İtibar Puanı:

(y) (y) (y)

AliFatmaHasoğlu 

Platin Üye
22 Eyl 2019
109
33,597
93

İtibar Puanı:

(y)(y)(y)

ÖyküBolat

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
40
12,933
83

İtibar Puanı:

Kesinlikle doğru :)

AHUEDA

Platin Üye
1 Ağu 2019
75
26,099
83
İstanbul

İtibar Puanı:

:D

İlayda

Platin Üye
23 Haz 2019
42
12,671
83
Ankara

İtibar Puanı:

👏 🙏 🙏

Geri
Üst Alt