En Gereksiz Yeteneğiniz Nedir
Selamlar arkadaşlar, Sizce En Gereksiz Yeteneğiniz Nedir?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok büyük yetenek bu arada odadan çıktım siz orda takılın ben 15 dk gizli oda açacam buda benim yeteneğim. Ben bu milletin kafasını da anlamış değilim anlamakta istemiyorum zaman benim için çok değerli insanlara ayırmış olduğum zamanı kendimi ayırmadığımı fark ediyorum o yüzden de 100 göz olmak istemiyorum teşekkürlerErsan’ın arkadaşı olmam
çok açıklayıcı yetenek sizsinize katıldınız mıYetenek olarak adlandırılan hiç bir şey gereksiz değildir bence.Gereksiz denen bir şey de yetenek sayılmaz.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Ayak işaret parmağımla sınırsız çıtlatabiliyorum ayrıca dilimi yuvarlak yapabiliyorum burun deliklerimi açıp kapatabiliyorum Dört parmağımı iki iki yapıştırıp ortasını açabiliyorum
çok feci bir özellik ne kullanıyosunuzGöz kapaklarımı ters çevirip insanların mihdesini alt üst ediyorum
İtibar Puanı:
Çocukken keşfetmiştim bu yeteneğimi muhtemelen gazla çalışıyordumçok feci bir özellik ne kullanıyosunuz
Ahahah çok komik yaaÇocukken keşfetmiştim bu yeteneğimi muhtemelen gazla çalışıyordum
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: