Furniture İstanbul Ev ve Ofis Mobilyası fuarına kimler geliyor?
Etkinlik Yeri: İSTANBUL / IFM Yeşilköy
Etkinlik Tarihi: 05-10 Kasım 2019
Etkinlik Yeri: İSTANBUL / IFM Yeşilköy
Etkinlik Tarihi: 05-10 Kasım 2019
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CNR expo ve İstanbul Fuar Merkezi aynı lokasyondadır.Atatürk Havalimanı Serbest Bölge arkasındadır.Yeşilköy de kaç tane fuar alanı var, expo yu biliyorum da bu nerede
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
bune 70 tl ücret mi istiyorlar?Tasarımlar CNR Imob Objet Fuarı ile ışıldayacak
Mobilya ve dekorasyon sektörünün geleceğini şekillendirecek olan Türkiye'nin en şık ve lüks fuarı CNR Imob Objet, 5-10 Kasım 2019 tarihleri arasında global ticaretin merkezi CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek.
Kalite ve stilin birleştiği CNR Imob Objet Fuarı'nda, lüks ve tasarım mobilyalardan züccaciyeye, uyku ürünlerinden ev tekstiline, halı ve kilimden aydınlatmaya kadar en prestijli dekorasyon ve iç tasarım ürünleri sergilenecek.
Mobilya ve dekorasyon ürünleriyle yeni bir hayat tarzı sunmayı vadeden fuar, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilecek.
CNR Holdingin uzun yıllardır organize ettiği IMOB, EVTEKS ve UNICERA datası ile ve CNR IMOB OBJET için CNR Holding’in BIA Global İstihbarat Sistemi’ne kayıtlı hedef alıcı datası eşleştirmeleri gerçekleştirilecek olan B2B programları ile sektörün 2023 hedeflerine ulaşması için fırsat sağlanacak.
Türk pazarının gücü
Ev Tekstilinde dünyanın en büyük dördüncü ihracatçı ülkesi olan Türkiye, Avrupa Ülkeleri basta olmak üzere pek çok ülkenin ürün tedariki sagladıgı bir platform olarak 3 milyar dolarlık ihracat hedefine de katkıda bulunuyor.
Dünyanın dört bir yanından profesyönel alıcılarla, sektöre yön veren firmaların da bulundugu katılımcıları bir araya getirecek olan CNR Imob Objet'in de 1,4 milyar dolarlık ihracat rakamı ile Türkiye halı ihracatının da %50’sini karsılaması bekleniyor.
Fuar boyunca Tek Günlük Geçerli Online Bilet 70 TL'dir.
ONLİNE BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN
ben şoktayım demeyeceğim 2012 yılında 20 tl fuara giriş ücreti ödediğimi biliyorum sadece saçma buluyorumbune 70 tl ücret mi istiyorlar?
İtibar Puanı:
aynen okudum bende fuarın sitesinde yazıyor doğru bilgi 70 tlbune 70 tl ücret mi istiyorlar?
İtibar Puanı:
ben şokaynen okudum bende fuarın sitesinde yazıyor doğru bilgi 70 tl
neyse ben 100 verim uğraşmayalımben şok
yetmiş vermicemmmmmmmmmBizde oradayızzz?
İtibar Puanı:
tatlım bende vermeyeceğim sevgilim versin benmi düşüneceğimyetmiş vermicemmmmmmmmm
Vermiceeem Vermiceeem benim değil mi vermicem ?yetmiş vermicemmmmmmmmm
Vermezsen vermeeeee ?Vermiceeem Vermiceeem benim değil mi vermicem ?
İtibar Puanı:
hhahahah koptum ya furniture istanbul koptubende katılmayı düşünüyorum.
edit: 70 tl miş 1 tl vermem.
Hshsgshshsg ?hhahahah koptum ya furniture istanbul koptu
dimi dimi dimihhahahah koptum ya furniture istanbul koptu
çok saçma dimidimi dimi dimi
Tasarımlar CNR Imob Objet Fuarı ile ışıldayacak
Mobilya ve dekorasyon sektörünün geleceğini şekillendirecek olan Türkiye'nin en şık ve lüks fuarı CNR Imob Objet, 5-10 Kasım 2019 tarihleri arasında global ticaretin merkezi CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek.
Kalite ve stilin birleştiği CNR Imob Objet Fuarı'nda, lüks ve tasarım mobilyalardan züccaciyeye, uyku ürünlerinden ev tekstiline, halı ve kilimden aydınlatmaya kadar en prestijli dekorasyon ve iç tasarım ürünleri sergilenecek.
Mobilya ve dekorasyon ürünleriyle yeni bir hayat tarzı sunmayı vadeden fuar, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilecek.
CNR Holdingin uzun yıllardır organize ettiği IMOB, EVTEKS ve UNICERA datası ile ve CNR IMOB OBJET için CNR Holding’in BIA Global İstihbarat Sistemi’ne kayıtlı hedef alıcı datası eşleştirmeleri gerçekleştirilecek olan B2B programları ile sektörün 2023 hedeflerine ulaşması için fırsat sağlanacak.
Türk pazarının gücü
Ev Tekstilinde dünyanın en büyük dördüncü ihracatçı ülkesi olan Türkiye, Avrupa Ülkeleri basta olmak üzere pek çok ülkenin ürün tedariki sagladıgı bir platform olarak 3 milyar dolarlık ihracat hedefine de katkıda bulunuyor.
Dünyanın dört bir yanından profesyönel alıcılarla, sektöre yön veren firmaların da bulundugu katılımcıları bir araya getirecek olan CNR Imob Objet'in de 1,4 milyar dolarlık ihracat rakamı ile Türkiye halı ihracatının da %50’sini karsılaması bekleniyor.
Fuar boyunca Tek Günlük Geçerli Online Bilet 70 TL'dir.
ONLİNE BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN
İtibar Puanı:
para para para hahahahbende katılmayı düşünüyorum.
edit: 70 tl miş 1 tl vermem.