Antika Mobilya Satışı Yapan Firmalar
Antika mobilya satışı yapan firmaları arıyorum ve mümkünse, antika mobilya satın almak istiyorum.
İnternet üzerinden antika mobilya satışı yapan firma önerileriniz ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
Ö | En iyi Mobilya Markası 2023 | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 18 | 2K | |
Tavsiye Okul Mobilyaları, Okul Mobilyası Tavsiye | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 8 | 2K | ||
SoruCevap Ergül Mobilya Hakkında | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 5 | 5K |
aynen #istanbul da çok var gerek yok internet'e.İstanbul'da Kadıköy Antikacılar Çarşısına uğramanızı tavsiye ederim.
İtibar Puanı:
berbat antikalar var adam bir koltuk resmi koymuş üzerine oturmazsın 75 yıllık demiş 100bin tl istemişsahibindende var para var huzur var. akıl var mantık var biz kategoriyi açalım burda olsun
İtibar Puanı:
onlar satış yapacağından değil heyecan olsun yerlerse diyorlarberbat antikalar var adam bir koltuk resmi koymuş üzerine oturmazsın 75 yıllık demiş 100bin tl istemiş
İtibar Puanı:
aaaaa pardon internet üzerinden satış yapan antikacıları sormuş @Erkanaynen #istanbul da çok var gerek yok internet'e.
İtibar Puanı:
satış yapamadıkları için ellerinde kalan mobilyalar bekleye bekleye antikaya dönmüş. ? ? ?berbat antikalar var adam bir koltuk resmi koymuş üzerine oturmazsın 75 yıllık demiş 100bin tl istemiş
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
ben de sana kıyamam kuş başı olarak yiycemAntika mobilya'yı ben alacak olsam bile okadar para verdikten sonra kullanmaya ve eskitmeye kıyamam ?
İtibar Puanı:
Yemeee beniiiii ?ben de sana kıyamam kuş başı olarak yiycem
İtibar Puanı:
dilimin ucunda şu eminönünde çekilen projektör dizisinde olmasınhiç bilgim yok antika ile alakalı ama sanırsam eminönünde var bir dizide izlemiştim
İtibar Puanı:
ahahah bende izledim çok saçma geldi.dilimin ucunda şu eminönünde çekilen projektör dizisinde olmasın
İtibar Puanı:
çeketmiydi o giyince uçuyorsunahahah bende izledim çok saçma geldi.
Öyle dizi varmı gerçekten ?dilimin ucunda şu eminönünde çekilen projektör dizisinde olmasın
Benim dayım istanbulda hala antika mobilya alım satım işi yapıyorlar işleride baya iyi gibi gözüküyorGenellikle her şehir merkezinde olur antika mobilya alım satım yapan dükkanlar...
İtibar Puanı:
aynenİstanbul'da Kadıköy Antikacılar Çarşısına uğramanızı tavsiye ederim.
İtibar Puanı:
katılıyorum.internette satış yapılıyor olsa bile yine sizin gidip görmeniz lazım mobilyayı.
Bu antika mobilyalarını kim alıyor ve almaktaki amaç ne çok merak ediyorum ?berbat antikalar var adam bir koltuk resmi koymuş üzerine oturmazsın 75 yıllık demiş 100bin tl istemiş
aynı şekilde çok da saçma buldum bir tanem.antika eminönünde var bunun harici her antikacıyı önermem genelde antika diye milleti kandıran antikacılar çoğaldı işin uzmanınıın kim olduğu konusunda fikrim yok ama çok paralar ödemenizi tavsiye etmem. bir kaç internetten satış yapanı gördüm şoka girdim.
aynı şekilde tatlımAntika mobilya sevmem ben. Ne güzel insanlar çağımıza uygun ve güzel modelli mobilyalar üretmişken neden yıllar öncesinden kalmış ve eskimiş bir mobilya alayım ki?
İtibar Puanı:
? ? ? ? ?Antika mobilya sevmem ben. Ne güzel insanlar çağımıza uygun ve güzel modelli mobilyalar üretmişken neden yıllar öncesinden kalmış ve eskimiş bir mobilya alayım ki?
İtibar Puanı:
???berbat antikalar var adam bir koltuk resmi koymuş üzerine oturmazsın 75 yıllık demiş 100bin tl istemiş
hiç sevmemİstanbul'da Kadıköy Antikacılar Çarşısına uğramanızı tavsiye ederim.
bendeantikayı sevmem
İtibar Puanı:
En iyisi eskimiş mobilya neden alınır anlamıyorumantikaya karşıyım modernciyim
İtibar Puanı:
Vardır kesin ama hangi firma?antika mobilya satışı yapan bir firmanın olduğunu hiç duymadım
İtibar Puanı:
O parayla sıfırdan tüm evin mobilyalarını modern bir şekilde yenilerimberbat antikalar var adam bir koltuk resmi koymuş üzerine oturmazsın 75 yıllık demiş 100bin tl istemiş
İtibar Puanı:
Daha mantıklıO parayla sıfırdan tüm evin mobilyalarını modern bir şekilde yenilerim
aynen bendehiç bilgim yok antika ile alakalı ama sanırsam eminönünde var bir dizide izlemiştim
İtibar Puanı:
Dizi ile ne alakası var peki? ? ?hiç bilgim yok antika ile alakalı ama sanırsam eminönünde var bir dizide izlemiştim
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Antika mobilya sevmem ben. Ne güzel insanlar çağımıza uygun ve güzel modelli mobilyalar üretmişken neden yıllar öncesinden kalmış ve eskimiş bir mobilya alayım ki?
İtibar Puanı: