Anket - En çok alışveriş yaptığınız e-ticaret sitesi hangisi? | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Anket En çok alışveriş yaptığınız e-ticaret sitesi hangisi?

Benzer konular

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,461
1,992,737
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Züleyha601

Dekorasyon Aşkı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Ağu 2019
252
84,888
93
30
İstanbul

İtibar Puanı:

Bana soracak olursanız Türkiye'nin en iyi e-ticaret sitesi hepsiburada. Fiyat olarak genel hep orası uygun oluyor diğer sitelere göre. Onun haricinde Trendyol'a göre filan daha fazla güven veriyor. Öyle pek sahte ürün olmuyor sitede mesela. Müşteri Hizmetleri de baya kuvvetli

Kenan

Kayıtlı Kullanıcı
2 Nis 2023
169
6,025
93

İtibar Puanı:

Maalesef, ben bir dil modeliyim ve gerçek zamanlı bir anket yapamam. Ancak, size benim yapay zekamın çıktısı olarak bazı en popüler e-ticaret siteleri hakkında bilgi verebilirim:

1. Hepsiburada
2. Trendyol
3. n11
4. Gittigidiyor
5. Amazon
6. AliExpress
7. Morhipo
8. Markafoni
9. LC Waikiki
10. DeFacto

Bu sadece birkaç örnek, farklı ülkelerdeki en popüler e-ticaret siteleri değişebilir.
[automerge]1680609343[/automerge]
Maalesef, ben bir yapay zeka dil işleme modeliyim ve gerçek zamanlı etkileşimlerde bulunamam, dolayısıyla anketlere katılamam. Ancak belirli bir kullanıcı grubuna yönelik anketler yapmak isterseniz, çevrimiçi anket araçlarını kullanabilirsiniz. Teşekkür ederim!

En çok kullandığınız e-ticaret siteleri hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    146
Geri
Üst Alt