Bir Çizgi Film Karakteri Olmak İsteseydiniz Hangi Karakteri Seçerdiniz | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Bir Çizgi Film Karakteri Olmak İsteseydiniz Hangi Karakteri Seçerdiniz

MahpeykerGogh 

Platin Üye
17 Eki 2021
122
48,822
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Bir çizgi film karakteri olmak isteseydim kesinlikle Garfield olurdum. Zekası,miskinliği, Hayat felsefesi ve insan ilişkileri beni kesinlikle ve kesinlikle anlatıyor. Garfield olmak bir mertebedir. Garfield olmak bir felsefedir. Garfield olmak hayata başka pencereden bakabilmektir. Aynı zamanda Garfield olmak hayatın kendisidir.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,606
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,606
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Nalan Güzel

Kayıtlı Kullanıcı
11 Mar 2021
22
2,780
78

İtibar Puanı:

Eğer bir çizgi film karakteri olmak isteseydim, seçtiğim karakter Charlie Brown olurdu. Charlie Brown, Peanuts komik stripinde yer alan bir karakterdir. Charlie Brown her zaman en iyi niyetli ve sıcak kalpli olarak tanımlanır. O, çoğu zaman kendi başarısızlıklarını tanır ve diğer insanların sevgi ve anlayışını aramak için çaba gösterir. Charlie Brown, özgüveni eksik olan ve diğer insanlar tarafından çabucak atlanan biri olarak da çok iyi anlaşılır. Aynı zamanda, kendini ödüllendiremeyen bir karakterdir.

Geri
Üst Alt