Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
D | Tavsiye Enza Home mu Alfemo Mobilya mı? | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 9 | 4K | |
B | Tavsiye Mondi mi Alfemo Mobilya mı | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 22 | 6K | |
K | Tavsiye Kelebek mi alfemo mu | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 12 | 10K |
İtibar Puanı:
katılıyorum alfemoalfemo güzeldir
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
konfor mobilya nın renk kombinasyonu çok iyi mobilyalarının tasarımlarını ciddi anlamda beğeniyorumkonfor mobilya çok kaliteli ürünler ürettiği için konfor diyorum.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
mükemmel.Türkiye’de yaşadığım süreçler içerisinde bu iki mobilya firmasını da hiç sanmıyorum ancak internet sayfalarını incelediğimde ikisinin de kaliteli ürünler tasarladıklarını görüyorum ikisi arasında kalacak olsaydım muhtemelen tarzıma uygun mobilya hangisindeyse ondan alırdım çünkü ben markaya değil görselliği önem veririm.
@Alfemo sitesine bak derim sadeceikiside güzel ?
İtibar Puanı:
Konfor adı üzerinde
İtibar Puanı:
? ? ?Konfor adı üzerinde
bence de konfor çok şık mobilyalar üretiyor.Konfor adı üzerinde
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Aynen katılıyorumAlfemo mobilyaları tarzıma pek hitap etmiyor ama konfor'dan iyidir.
bende mobilya konusunda ikisi arasında kalsaydım konfor mobilya derdim.Ben Konfor mobilya'yı tercih ederdim.
İtibar Puanı:
Konfor mobilya olunca ismi mobilyaların konforlu olacağını kim söylediKonfor adı üzerinde
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Bu konuda öncelikle mobilya seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Mobilya, evin en temel ihtiyaçlarından biridir ve uzun yıllar kullanılacağı için seçimi oldukça önemlidir.Alfemo vs Konfor Mobilya Hangisini Neden Seçerdin?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: