Trend Banyo Modelleri
Trend banyo modelleri ile ilgili paylaşımımıza hoşgeldiniz. Merhaba arkadaşlar bu yazımızda sizlere modern banyo tasarımlarından bahsedeceğiz ve göstereceğiz. Aslında bunları sizinle paylaşma konusunda çok kararsız kaldım çünkü çok uç noktalarda örnekler olabilir bazılarınız için. Bu sıradan bir banyo küveti değil böyle bir küveti banyoya yerleştirmek için baya büyük bir banyoya sahip olmak lazım. Ama yerleştirilme tarzından ve jakuziye sahip olmasından ötürü sizinle paylaşmadan edemedim...
Cam küvettler bu zamanda modernlik bakımında en modern ve en sıradışı modellerden biridir. Standartların dışına ve herkesten farklı bir tarz oluşturmak istiyorsanız banyonuzda bunu tercih edebilirsiniz. Fakat alırken veya yaptırırken cam kalınlığına dikkat etmenizde fayda var.
Banyolarımız en özel anlarımızı paylaştığımız mekanlardan biridir. Haliyle kendimizi banyoda güvende ve huzurlu hissetmek isteriz. Sizler için derlediğimiz bu güzel ve kullanışlı tasarımların büyüsüne kapılmamak elde değil. Şimdi sizlere banyo dekorasyonunuza ilham olacak veya uygulayabileceğiniz tasarımları size sunuyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: