Küçük Banyomun Dekorasyon Fikirleri | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Respect

Heyecan
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
80
28,102
83

İtibar Puanı:

Küçük Banyomun Dekorasyon Fikirleri

Küçük banyomun dekorasyon fikirleri sizlerle, başlıktan anladığınız üzere küçük banyom var bunun için büyük düşünerek konforumu arttırmanın amacındayım tecrübelerimi yazıyorum.
Farkındasanız küçük bir banyo dekorasyonuna sahibim ve banyomu büyütemeyeceğimi de biliyorum, banyo dekorasyon fikirleri ile banyomu daha ferah ve kullanışlı trend banyo modeli tasarlama çalışmamı sizinle paylaşıyorum...

Adı üzerinde, küçük banyomda, istediğim konforu ve dekorasyon stilini uygulamak oldukça zor.. Ancak birkaç iyi fikirle küçük banyomu daha kullanışlı ve şık bir hale getirdim.. İhtiyaçlarımı karşılamak, konforumu artırmak ve kendimi daha iyi hissettirmek gibi birşey. Bayan olarak banyoda geçirdiğim vaktin standartın biraz üstünde olmasından dolayı, Küçük banyom için için yapılacak pek çok “büyük fikir” var aslında…
Önceleri baya düşünmüştüm nasıl daha ferahlatırım nasıl daha iyi yapabilirim, bundan iyi nasıl olabilir demiştim..

Öncelikle banyonun aydınlatmasını değiştirdim, Tavan armatürleri ne yer verdim. Ayrıca banyom açık tonlar da olduğu için daha aydınlık gösterdi.

Belki benim gibi Küçük banyolar için dekorasyon fikirleri arayanlar vardır, küçükte olsa yardımım dokunmuş olsun.
Banyonuz küçükse kesinlikle ayna kullanmalısınız. Şahsen banyomda yüksek ve geniş bir ayna, boyumu uzattığını düşünüyorum. :LOL:
Sonuçda banyom küçük ve her santimi değirlendirmem oldukça önemli. Ancak dağınık bir yapıya sahip olduğum için bazen işin içinden çıkamadığım oluyor :) bence siz buna dikkat etmelisiniz.
Özellikle benim yaptığımın tam tersi fazla aksesuar kullanmaktan kaçınmalısınız. Aksesuar seçiminizi az ve çarpıcı olanlardan yana kullanmalısınız. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

MelikeBudak

İç Mimar
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
322
115,516
93

İtibar Puanı:

bu arada fikirlerine bayıldım. diğer yandan gülesim geldi, o kadar çok küçük banyo dekorasyonu kelimesini kullanmışsın ki, dedim kaç metre kare banyosu, acaba küçük banyo görmemiş mi diyesim geldi:) bizimkisinde basketbol maçı yapamıyoruz, maalesef banyolar genel anlamda küçükler :rolleyes:

Melanie

Adayadayı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
215
80,411
93

İtibar Puanı:

bence küçük olsada siz orayı büyütmüş hatta dev yapmışsınız tebrik ediyorum çok başarılı bir anlatım şekliniz var. ayrıca türkçeniz ve olaylara bakış açınız mükemmel!

Respect

Heyecan
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
80
28,102
83

İtibar Puanı:

ayol öyle bir anlatmışsın ki resmen resim koymadan detaycılığın ve tatlılığın ön plana gelmiş şekerim. fikrini çok beğendim bende işin açıkcası senin gibi biraz aksesuar delisiyim o konuda sana katılıyorum çok aksesuar problem olabiliyor :ROFLMAO:
haha çok teşekkür ediyorum :D
bu arada fikirlerine bayıldım. diğer yandan gülesim geldi, o kadar çok küçük banyo dekorasyonu kelimesini kullanmışsın ki, dedim kaç metre kare banyosu, acaba küçük banyo görmemiş mi diyesim geldi:) bizimkisinde basketbol maçı yapamıyoruz, maalesef banyolar genel anlamda küçükler :rolleyes:
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
bence küçük olsada siz orayı büyütmüş hatta dev yapmışsınız tebrik ediyorum çok başarılı bir anlatım şekliniz var. ayrıca türkçeniz ve olaylara bakış açınız mükemmel!
sağol tatlım teşekkürler.
bencede çok şeker bir anlatımınız var.
bu sizin profil resminizden ne kadar şeker olduğunuzu gösteriyor.
bende beğendim güzel fikirler.
sağolun arkadaşlar teşekkür ediyorum.

GAZEL

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
51
18,299
83

İtibar Puanı:

ArzuBolat 

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
108
41,108
93
İskenderun

İtibar Puanı:

ayol öyle bir anlatmışsın ki resmen resim koymadan detaycılığın ve tatlılığın ön plana gelmiş şekerim. fikrini çok beğendim bende işin açıkcası senin gibi biraz aksesuar delisiyim o konuda sana katılıyorum çok aksesuar problem olabiliyor :ROFLMAO:
kesinlikle haklısınız. bu konuda aynı düşüncedeyiz. :D

EmelAndırır 

Ye kürküm ye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
233
84,473
93

İtibar Puanı:

? ? ? ?

ÖzlemPolat 

Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
10
2,872
78

İtibar Puanı:

🙏 👏

MT 

Keşfetmek İçin İçeriği Oku
Moderator
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
30,409
827,797
113

İtibar Puanı:

Küçük bir banyo dekorasyonu yaparken alanı en iyi şekilde kullanmak, ferah ve şık bir atmosfer yaratmak önemlidir. İşte küçük banyolar için dekorasyon fikirleri:
  1. Açık Renkler:
    • Açık renkler, küçük alanları daha geniş ve ferah gösterir. Beyaz, açık mavi, açık yeşil gibi renk tonları kullanabilirsiniz.
  2. Ayna Kullanımı:
    • Büyük bir ayna kullanmak, banyonuzu daha geniş gösterir. Ayrıca, aynalar ışığı yansıttıkları için banyonuzu daha aydınlık hale getirebilir.
  3. Duvar Askıları ve Raflar:
    • Duvar askıları ve raflar, zemindeki alanı boşaltarak depolama alanı sağlar. Havlu, şampuan, sabun gibi öğeleri düzenlemek için kullanılabilir.
  4. Şeffaf Malzemeler:
    • Şeffaf duvar rafları veya duş perdesi gibi şeffaf malzemeler kullanarak görsel olarak daha fazla alan yaratılabilir.
  5. Tezgah Üstü Lavabo:
    • Tezgah üstü lavabo kullanmak, altında boşluk bırakarak banyonuzu daha geniş gösterir. Modern ve şık bir görünüm de sağlar.
  6. Açık Alt Dolaplar:
    • Alt dolaplar yerine açık raflar veya asma dolaplar kullanmak, banyonun daha açık ve geniş görünmesine yardımcı olabilir.
  7. Duvar Kağıtları ve Desenler:
    • Büyük desenli duvar kağıtları veya seramik desenli fayanslar kullanmak, banyonuza karakter katarken görsel olarak büyüklük hissi yaratabilir.
  8. Duvardan Duvara Ayna Kaplama:
    • Duvarın bir bölümünü duvardan duvara ayna kaplamak, derinlik hissi yaratır ve banyoyu daha geniş gösterir.
  9. Ayakta Duran Dolaplar:
    • Ayakta duran, hafif ve açık renkte dolaplar kullanmak banyonun hava almasını sağlar. Ayrıca, temizlik için de daha kolaydır.
  10. Işıklar ve Aydınlatma:
    • Doğal ışık kullanmaya özen gösterin. Eğer pencere yoksa aydınlatma armatürleri seçerken yumuşak, doğal bir ışık sağlayan modelleri tercih edebilirsiniz.
  11. Döner Dolaplar:
    • Eşyalarınızı düzenlemek için döner dolaplar kullanabilirsiniz. Bu, depolama alanını optimize ederken kolay erişim sağlar.
  12. Duş Perdesi Seçimi:
    • Hafif ve şeffaf duş perdeleri kullanmak, banyonuzu daha açık ve geniş gösterir. Ağır veya koyu renkli perdelerden kaçının.
Küçük banyo dekorasyonunda işlevsellik, depolama alanları ve açıklık hissi ön planda olmalıdır. Aynı zamanda kişisel tarzınızı yansıtan detaylar ekleyerek banyonuzu özelleştirebilirsiniz.

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 15 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Geri
Üst Alt