- 21 Kas 2019
- 298
- 97,561
- 93
İtibar Puanı:
Hangi Süper Güce Sahip Olmak istersiniz?
Ben galiba uçmak veya görünmez olmak isterdim Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
insanlara süper güç verebilme gücüne sahip olmak isterdim.
ışınla bizi nokta com bendeIşınlanabilmek isterdim.
Kilo olmadan yemek yemeye katılıyorum ancak zihinleri okumak konusunda yanıldı yanıldığını düşünüyorum çünkü gerçekler acıdır yeğenKilo almadan yemek ve ucmak ve zihinleri okumak ve görnmez olmak.
Bence yanlış düşünüyorsun çünkü hayal dünyasından geliyorsun Ya zaten şu anda Almanya’dan Fransa’ya giderken uçarak gidiyorsun ayrıca tüp takıp ben de kendi başıma uçacağım diyorsan o zaman yapacak bir şey yok THY’nin tek rakibi beğendim bu dünyada teşekkür ediyorumgorunmez olmak
ucmak
Kilo olmadan yemek yemeye katılıyorum ancak zihinleri okumak konusunda yanıldı yanıldığını düşünüyorum çünkü gerçekler acıdır yeğen
Bence yanlış düşünüyorsun çünkü hayal dünyasından geliyorsun Ya zaten şu anda Almanya’dan Fransa’ya giderken uçarak gidiyorsun ayrıca tüp takıp ben de kendi başıma uçacağım diyorsan o zaman yapacak bir şey yok THY’nin tek rakibi beğendim bu dünyada teşekkür ediyorum