Hangi Süper Güce Sahip Olmak istersiniz? | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Hangi Süper Güce Sahip Olmak istersiniz?

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,458
1,992,704
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,458
1,992,704
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,458
1,992,704
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Kilo almadan yemek😂😂😂 ve ucmak ve zihinleri okumak ve görnmez olmak. 🐣😊
Kilo olmadan yemek yemeye katılıyorum ancak zihinleri okumak konusunda yanıldı yanıldığını düşünüyorum çünkü gerçekler acıdır yeğen
gorunmez olmak
ucmak

🤣 🤣
Bence yanlış düşünüyorsun çünkü hayal dünyasından geliyorsun 😂😂 Ya zaten şu anda Almanya’dan Fransa’ya giderken uçarak gidiyorsun ayrıca tüp takıp ben de kendi başıma uçacağım diyorsan o zaman yapacak bir şey yok THY’nin tek rakibi beğendim bu dünyada teşekkür ediyorum :haha: 🙏

Alev 

Platin Üye
4 May 2021
180
58,952
93
Bordo (Fransa)

İtibar Puanı:

Kilo olmadan yemek yemeye katılıyorum ancak zihinleri okumak konusunda yanıldı yanıldığını düşünüyorum çünkü gerçekler acıdır yeğen

Bence yanlış düşünüyorsun çünkü hayal dünyasından geliyorsun 😂😂 Ya zaten şu anda Almanya’dan Fransa’ya giderken uçarak gidiyorsun ayrıca tüp takıp ben de kendi başıma uçacağım diyorsan o zaman yapacak bir şey yok THY’nin tek rakibi beğendim bu dünyada teşekkür ediyorum :haha: 🙏
:haha1: :haha1:

Geri
Üst Alt