Leonardo DiCaprio'nun En iyi Filmleri Hangisi?
Leonardo DiCaprio'nun Rol aldığı filmler arasından sizce en iyi film hangisi? Leonardo DiCaprio'nun Rol aldığı filmleri nasıl buluyorsunuz genel olarak nasıl yorumlarsınız?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Titanic mükemmelThe Revenant müthişti. Ben özellikle Django’ya bayıldım. Kötü karakter de çok yakışmış ona. Ayrıca seyretmeyen varsa, kesinlikle izleyin. Seyrettiğim en iyi filmlerdendi. Tarantino yapmış yine
İtibar Puanı:
aynı şekildeTitanic mükemmel
İtibar Puanı:
10 Nisan 1912’de İngiltere’nin Southampton şehrinde ABD’nin New York kentinde doğru yola çıkan Titanic 15 Nisan 1912 tarihinde buzdağına çarparak batmıştı, hatta bu patlamanın güneşte meydana gelen patlama ayrı olduğu ileri sürülüyor bağımsız hava araştırmacısı milazin kova faciasının yaşandığı dönemde güneşten gelen bir elektromanyetik radyasyon patlamasının dünyayı etkilediğin iddia ediyor o yüzden beni titanic filmi çok etkilemişti
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Klasikciler onlineTitanic filmi en guzeli
İzlemeyen varsa eğer Shutter Island filmini şiddetle tavsiye ederim. Loenardo Dicaprio'nun en iyi filmlerinden bir tanesi. Başrol oyuncusunun yanında yönetmen de iyi olunca mükemmel bir film çıkmış ortaya
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: