Eğer dünyaya bir hayvan türü olarak gelseydim, o türün bazı özelliklerini paylaşacağım. Öncelikle, mümkün olabildiğince uzun bir ömür sürecek olursa, şanslı bir hayvan olmak isterdim. Özellikle, daimi süren savaş, yer değiştirme ve nüfus hızla artmasından dolayı hayatlarının ortalama süresinin kısaldığı diğer hayvan ırklarıyla karşılaşmak istemem. Ayrıca, adapte olabilmem, herhangi bir çevrede yaşayabilmem ve büyük bir kültür sahibi olmama yardımcı olur. Ayrıca, bu türden bir hayvan çok çeşitli besinleri tüketebilmeli ve etrafını kolayca keşfedebilmelidir.
Şimdi, tür olarak gelseydim eğer, o zaman beni sibernetik bir boz ayı (Ursus Arctos) olurdu. Sibernetik, yerini değiştirebilen ve yaygın olarak konuşlanmış olan zekice bir ayı olduğu harikulade bir hayvan deneyimi oluşturacaktır. Bununla birlikte, bu türün birçok şeyi öğrenebileceğini ve adaptasyon sahibi olacağını ve çevreye uyacağını düşünüyorum. Diğer özellikleri; etrafı keşfetmek, çok çeşitli iklimlerde ve ortamlarda yaşamayı ve çok çeşitli türlerin besinlerini kolayca elde etme yeteneği bulunmaktadır. Sibernetik Boz Ayı, çevreye adapte olma, kararlılık, gelişmiş algı ve öğrenme yeteneği gibi özelliklere sahip olacaktır.