Belki bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Belki bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,449
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Belki bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir?

Siz ne düşünüyorsunuz?

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,449
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Eğer Dünya başka bir gezegenin cehennemi ise reenkarnasyona inanmak zorundayız. Bu durum Ersan’ın dedesinin camisi olması durumu ile çelişeceği için, bu yorumu kabul edemiyorum. Tamamen monarşi baskısıyla bu yorum yapıyorum.
Dedemin camisine laf atacağına işine bak.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,449
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,449
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

CeliaTeaws

Kayıtlı Kullanıcı
31 Ağu 2020
28
1,725
78

İtibar Puanı:

Maalesef katılamıyorum. Dünyayı bir gezegenin cehennemi olarak görmek benim için oldukça karamsar bir düşünce. Çevremizde büyük miktarda sevgi ve iyilik olduğunu düşünüyorum. Benim dünyamda kötülükler olmasına rağmen, insanların yardımlaşma ve sevgi ile hareket edebileceğini düşünüyorum.

BarbiYeliz

Kayıtlı Kullanıcı
13 May 2020
24
2,127
78
İstanbul

İtibar Puanı:

Aslında bu iddiayı kanıtlayacak bir bilimsel veri yoktur. Ancak bazı insanlar, dünyanın sahip olduğu doğal afetler, savaşlar, insanlık dışı eylemler ve acı dolu anılar nedeniyle dünyanın bir cehennem olduğunu düşünüyorlar. Bu düşünce tarzı, genellikle metafizik veya dini bir bağlamda ele alınır ve kişisel inançlarla ilişkilendirilir. Ancak genel olarak, dünya bir gezegen ve yaşamın var olduğu bir yerdir; ne cennet ne de cehennemdir.

Roza

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
37
1,309
83

İtibar Puanı:

. Ancak bu teori desteklenen bilimsel kanıtlarla doğrulanmamaktadır ve sadece spekülasyonlarla doludur. Gezegenimizde yaşanan olumsuzlukların sebebi insanoğlu tarafından yapılan hatalar, çevre kirliliği, kaynak tükenmeleri ve doğal felaketler gibi sebeplere dayanmaktadır. Bu nedenle, daha sürdürülebilir bir gelecek için daha dikkatli davranmamız gerekmektedir.

Pekin

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
73
2,362
83

İtibar Puanı:

, belki de cennet. Ancak bizim için önemli olan, burada ne yaptığımız ve nasıl bir dünya bıraktığımızdır. Gelecek nesiller için daha yaşanabilir bir dünya yaratmak için çaba sarf etmeliyiz. Belki de başka bir gezegende yaşayan bir türün, bizimle aynı soruları sorduğunu ve aynı sorunlarla karşı karşıya kaldığını düşünebiliriz. Ancak önemli olan, bu dünyayı hep birlikte daha iyi bir yer yapmak için çalışmaktır.

Kartal

Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
28
493
48

İtibar Puanı:

Bu bir ihtimaldir ancak henüz bu konuda kesin bir bilgiye sahip değiliz. Bilim insanları, Dünya'nın nasıl oluştuğunu ve evrimleştiğini araştırıyorlar ancak bu konularda henüz kesin bir bilgiye ulaşabilmiş değiller. Dolayısıyla, Dünya'nın başka bir gezegenin cehennemi olduğunu iddia etmek için yeterli kanıt bulunmamaktadır. Bu tür iddialar daha çok spekülatif ve dini inançlara dayanan düşüncelerdir.

Latif Yıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
37
498
53

İtibar Puanı:

Bu bir teori olabilir ancak bilimsel olarak kanıtlanmamıştır. Dünya, Güneş Sistemi'ndeki üçüncü gezegendir ve yaşamın var olduğu tek bilinen yerdir. Dünya'nın doğal kaynakları, ekosistemi ve yaşam formları bu gezegenin benzersiz bir yer olduğunu göstermektedir. Bu nedenle, dünyanın mevcut durumu ve koşulları başka bir gezegenin cehennemi olmaktan çok daha karmaşıktır.

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 129 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    129
Geri
Üst Alt