Mobilya Takımlarına Hoşgeldiniz

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 270 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    270

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Neler oluyor bize şarkısımı çalıyor :D Mobilyacılar için kıyametin kopmasına az kalmış :) Depresyondan yeni çıktık :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Bekliyorduk bekliyordukda bukadar olacağını hiç tahmin edemedik. Yani resmen düğmeleri iliklettirdi. Diyecek hiçbirşey yok tek kelimeyle mükemmel olmuş.
Eyvallah Allah razı olsun :p teşekkür ediyoruz.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

@Erkan ile @Talha tanıştınız mı :D talha ceyhandan ancak alamanyadan geldiler. yani bayadır görüşüyoruz. kendisi imam hatip mezunu :D @Erkan kendisini sporcu sanıyor istanbulda kartalda yaşıyor. gerisini siz biliyorsunuz :D

Erkan

Kayıtlı Kullanıcı
24 Haz 2019
65
23,516
83
İstanbul

İtibar Puanı:

@Erkan ile @Talha tanıştınız mı :D talha ceyhandan ancak alamanyadan geldiler. yani bayadır görüşüyoruz. kendisi imam hatip mezunu :D @Erkan kendisini sporcu sanıyor istanbulda kartalda yaşıyor. gerisini siz biliyorsunuz :D
kilon kadar adam yetiştirdik be farkındaysan yaşını söylemedim cok az oluyor ozaman :) .
Talha kardeşimizi sen tanıdıysan bizim içinde kabuldur senet sensin biladerim.
eyvallah

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

o zaman mobilya takımı alacaklar için olan bölüme bir mobilya tavsiyesi yaz:) konu başlığı : Mobilya Alacaklar İçin Önemli Tavsiyeler
:p icraat görelim

MobilyaTakimlari 

Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
20 Haz 2019
1,019
28,834
113

İtibar Puanı:

mobilyatakimlari.jpg

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Serapzile

Bana heryer paris
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
297
102,886
93

İtibar Puanı:

Merhabalar,bir arkadaşımın önerisi üzerine üye oldum.Herkese selam.Mobilya içerikli bir forum sitesi olması bizler açısından işlerimi bir haylı kolaylaştıracak.
:D Tebrikler

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Herkese merhaba bende tavsiye üzerine geldim, mobilya ile ilgili tek forum olması ilgimi çekti. Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ediyoruz aramıza hoşgeldiniz.
Merhabalar,bir arkadaşımın önerisi üzerine üye oldum.Herkese selam.Mobilya içerikli bir forum sitesi olması bizler açısından işlerimi bir haylı kolaylaştıracak.
:D Tebrikler
Sizleri aramızda görmek ne güzel hoş geldiniz :)

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,026
93

İtibar Puanı:

Çok teşekkür ediyoruz aramıza hoşgeldiniz.

Sizleri aramızda görmek ne güzel hoş geldiniz :)
sağolun bol bol tavsiye alacağım için heyecanlıyım. Bazı forumlarda saçma sapan cevaplar geliyor. Mobilya arıyorken kendini bilmez sevgili arayan erkeklerle muhattap olmayacağım için mutluyum.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

sağolun bol bol tavsiye alacağım için heyecanlıyım. Bazı forumlarda saçma sapan cevaplar geliyor. Mobilya arıyorken kendini bilmez sevgili arayan erkeklerle muhattap olmayacağım için mutluyum.
hahah çok teşekkürler Selin hanım, şöyle anlatayım olurda mobilya ararken öyle bir durumla karşılaşırsanız özel mesaj yolu ile ünlem işaretine basarak rapor gönderirseniz o mesajı okuruz. Eğer cesaret hapı kullanan kullanıcımız toplum ahlak kurallarına uymayan bir davranış sergilemişse geçmişler olsun diyerek kendisini siteden zevkle uzaklaştırırız. Amacımız insanların sevgili bulması değil aradığı mobilyayı bulması ve tavsiye veya görüşlerini paylaşması.

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,026
93

İtibar Puanı:

hahah çok teşekkürler Selin hanım, şöyle anlatayım olurda mobilya ararken öyle bir durumla karşılaşırsanız özel mesaj yolu ile ünlem işaretine basarak rapor gönderirseniz o mesajı okuruz. Eğer cesaret hapı kullanan kullanıcımız toplum ahlak kurallarına uymayan bir davranış sergilemişse geçmişler olsun diyerek kendisini siteden zevkle uzaklaştırırız. Amacımız insanların sevgili bulması değil aradığı mobilyayı bulması ve tavsiye veya görüşlerini paylaşması.
ilginiz için çok teşekkür ediyorum (y)

Serapzile

Bana heryer paris
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
297
102,886
93

İtibar Puanı:

Bende aynı sorunlarla muzdaripim isim vermek istemiyorum bir forum sitesinde rahatsız oldugum uygunsuz şeyleri söylememe rağmen adminin hiç umursamaması üzerine rahatsız olup üyelikten çıkmıştım.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Bende aynı sorunlarla muzdaripim isim vermek istemiyorum bir forum sitesinde rahatsız oldugum uygunsuz şeyleri söylememe rağmen adminin hiç umursamaması üzerine rahatsız olup üyelikten çıkmıştım.
Serap hanım elimden geleni değil fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz. Ayrıca teknoloji konusunda biraz sıkıntılı bir yapıya sahibim. Hoşuma gitmeyen davranışlarda siteden banlamak kolay çözüm, o nedenle zoru seçerek terbiye ve ahlak kurallarının dışına çıkan kullanıcılarımızın üzülerek ve sevinerek modemini yakmak zorunda kalırız :) İnsan bildiğiniz üzere değişik yapıda üretilmiş ve beyin yapısı gelişmemiş insanlarımız her sitede vardır. Bu arkadaşlar 300 tl modem parasına kıyarsa kendileri bilir :) ip adresi göründüğü için bir gece ansızın gidemeyiz ama evden hallederiz :)

SinemBahsude

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
181
64,231
93
izmir

İtibar Puanı:

Arkadaşımın önerisi üzerine kayıt oldum, herkese merhaba. İzmir'den katılıyorum. Mobilya ile alakalı tavsiyeler öneriler almak için katıldım. Şimdiden herkese verdiği cevaplar için teşekkür ediyorum. Ayrıca siteniz hayırlı uğurlu olsun,

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Arkadaşımın önerisi üzerine kayıt oldum, herkese merhaba. İzmir'den katılıyorum. Mobilya ile alakalı tavsiyeler öneriler almak için katıldım. Şimdiden herkese verdiği cevaplar için teşekkür ediyorum. Ayrıca siteniz hayırlı uğurlu olsun,
çok teşekkür ediyoruz, sizi aramızda görmek çok güzel. Teknik ve herhangi bir sorununuz olursa, çekinmeden ulaşabilirsiniz.

SinemBahsude

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
181
64,231
93
izmir

İtibar Puanı:

çok teşekkür ediyoruz, sizi aramızda görmek çok güzel. Teknik ve herhangi bir sorununuz olursa, çekinmeden ulaşabilirsiniz.
kullanıcı adımı açarken hatalı açmışım bu konuda yardımcı olabilir misiniz, eksik olmuş 2 harf eklenmesi gerekiyor.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

kullanıcı adımı açarken hatalı açmışım bu konuda yardımcı olabilir misiniz, eksik olmuş 2 harf eklenmesi gerekiyor.
aslında normalde değişim yapılmıyor, ancak size bir defalık yardımcı olalım. Olmasını istediğiniz kullanıcı adını özel mesaj yolu ile bana iletir misiniz?

SinemBahsude

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
181
64,231
93
izmir

İtibar Puanı:

Serapzile

Bana heryer paris
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
297
102,886
93

İtibar Puanı:

Serap hanım elimden geleni değil fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz. Ayrıca teknoloji konusunda biraz sıkıntılı bir yapıya sahibim. Hoşuma gitmeyen davranışlarda siteden banlamak kolay çözüm, o nedenle zoru seçerek terbiye ve ahlak kurallarının dışına çıkan kullanıcılarımızın üzülerek ve sevinerek modemini yakmak zorunda kalırız :) İnsan bildiğiniz üzere değişik yapıda üretilmiş ve beyin yapısı gelişmemiş insanlarımız her sitede vardır. Bu arkadaşlar 300 tl modem parasına kıyarsa kendileri bilir :) ip adresi göründüğü için bir gece ansızın gidemeyiz ama evden hallederiz :)
Teşekkür ederim siz varken sorun olmayacağına eminim zaten tavsiye üzerine üye olmuştum dediğim gibi ?

SinemBahsude

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
181
64,231
93
izmir

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Esra

Prof. Dr. Filozof
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Tem 2019
269
91,053
93
Sakarya

İtibar Puanı:

Herkese Merhaba. Yeni üye oldum foruma. Ilk izlenim olarak hem yeni evleneceklerin hemde mobilya almak isteyenler için çok faydalı bir site olmuş. Bende baya bir faydalanacağım gibi görünüyor ? @Selin nerdesin kızz hem üye yapıyorsun beni hemde yalnız bırakıyorsun 😂

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

hoşgeldiniz @Selin hanım 30 kiz arkadaşını üye yaptı esra hanım :) kendisinin haberi yok heralde ?

Selin

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
30 Haz 2019
341
110,451
93
Izmit

İtibar Puanı:

Herkese Merhaba. Yeni üye oldum foruma. Ilk izlenim olarak hem yeni evleneceklerin hemde mobilya almak isteyenler için çok faydalı bir site olmuş. Bende baya bir faydalanacağım gibi görünüyor ? @Selin nerdesin kızz hem üye yapıyorsun beni hemde yalnız bırakıyorsun ??

Burdayım kızzz?? Ne acele ediyorsun?

Talha 

Talha Kerem Yılmaz
Moderator
23 Haz 2019
603
137,187
93
Cologne/Adana

İtibar Puanı:

Herkese Merhaba. Yeni üye oldum foruma. Ilk izlenim olarak hem yeni evleneceklerin hemde mobilya almak isteyenler için çok faydalı bir site olmuş. Bende baya bir faydalanacağım gibi görünüyor ? @Selin nerdesin kızz hem üye yapıyorsun beni hemde yalnız bırakıyorsun 😂

Hoşgeldiniz Esra Hanım :D Selin hanım siz de baya Hızlısınız :D

Son düzenleme:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

:ROFLMAO: @Ecetepebasi hoşgeldin :D Hava alanından siparişi getirdik :D benzini fulledik.

FerideSancaktar

Tatlişkom
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
339
113,057
93

İtibar Puanı:

Herkese Merhaba,
Cidden çok takdir ediyorum @ERSAN.NET beyi cidden güzel bir çalışma ve proje. Hem sizin için hemde ülkemiz için hayırlara vesile olmasını umuyorum.
Hoşbuldum....

Geri
Üst Alt