- 20 Haz 2019
- 1,019
- 28,834
- 113
İtibar Puanı:
Web Sitemize Hoşgeldiniz
Şuan yönetim panelinde drift yapıyorum
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
A | mobilya ve tekstil fabrikalarının en elverişli şehirleri ve fabrikaları. Toptan? | 👋 Tanışma Bölümü 🌟 Yeni Arkadaşlıklar 🤝 | 0 | 2K |
İtibar Puanı:
Eyvallah Allah razı olsun teşekkür ediyoruz.Bekliyorduk bekliyordukda bukadar olacağını hiç tahmin edemedik. Yani resmen düğmeleri iliklettirdi. Diyecek hiçbirşey yok tek kelimeyle mükemmel olmuş.
çok teşekkürler artık sitede online görmek istiyoruz sizi hamdi beyin son teklifi mobilyatakimlari.comHayırlı olsun
kilon kadar adam yetiştirdik be farkındaysan yaşını söylemedim cok az oluyor ozaman .
yakışmaz bize hacı yolumuz bellisenetçiliğe başlıcazzzzzzz
İtibar Puanı:
hoş geldin @Selin cim ne zaman denize gidiyoruz.Hoşbulduk. Herkese Selammm? bundan sonra işim çok düşecek bu siteye galiba?
Sen nezaman müsaitsen ozaman cnm.hoş geldin @Selin cim ne zaman denize gidiyoruz.
Hoş geldiniz @Selin hanım, önerileriniz için şimdiden teşekkürler.Hoşbulduk. Herkese Selammm bundan sonra işim çok düşecek bu siteye galiba
canım denizde kum'a gömülmem gerekiyor. gelin yarın o zaman gidelim.Sen nezaman müsaitsen ozaman cnm.
istanbul da denizler de durumcanım denizde kum'a gömülmem gerekiyor. gelin yarın o zaman gidelim.
hahaha şekiller yapıldı profil olaylar olaylar profil kısmında web site bölümün var oraya da web site adresini girebilirsin
İtibar Puanı:
mesaj yazmaktan ücret almıyoruzhos buldum
İtibar Puanı:
hoşgeldin @Osmankurthos buldum
Hoşgeldin @SerapzileMerhabalar,bir arkadaşımın önerisi üzerine üye oldum.Herkese selam.Mobilya içerikli bir forum sitesi olması bizler açısından işlerimi bir haylı kolaylaştıracak.
Tebrikler
İtibar Puanı:
Çok teşekkür ediyoruz aramıza hoşgeldiniz.Herkese merhaba bende tavsiye üzerine geldim, mobilya ile ilgili tek forum olması ilgimi çekti. Hayırlı olsun.
Sizleri aramızda görmek ne güzel hoş geldinizMerhabalar,bir arkadaşımın önerisi üzerine üye oldum.Herkese selam.Mobilya içerikli bir forum sitesi olması bizler açısından işlerimi bir haylı kolaylaştıracak.
Tebrikler
İtibar Puanı:
sağolun bol bol tavsiye alacağım için heyecanlıyım. Bazı forumlarda saçma sapan cevaplar geliyor. Mobilya arıyorken kendini bilmez sevgili arayan erkeklerle muhattap olmayacağım için mutluyum.Çok teşekkür ediyoruz aramıza hoşgeldiniz.
Sizleri aramızda görmek ne güzel hoş geldiniz
hahah çok teşekkürler Selin hanım, şöyle anlatayım olurda mobilya ararken öyle bir durumla karşılaşırsanız özel mesaj yolu ile ünlem işaretine basarak rapor gönderirseniz o mesajı okuruz. Eğer cesaret hapı kullanan kullanıcımız toplum ahlak kurallarına uymayan bir davranış sergilemişse geçmişler olsun diyerek kendisini siteden zevkle uzaklaştırırız. Amacımız insanların sevgili bulması değil aradığı mobilyayı bulması ve tavsiye veya görüşlerini paylaşması.sağolun bol bol tavsiye alacağım için heyecanlıyım. Bazı forumlarda saçma sapan cevaplar geliyor. Mobilya arıyorken kendini bilmez sevgili arayan erkeklerle muhattap olmayacağım için mutluyum.
İtibar Puanı:
ilginiz için çok teşekkür ediyorumhahah çok teşekkürler Selin hanım, şöyle anlatayım olurda mobilya ararken öyle bir durumla karşılaşırsanız özel mesaj yolu ile ünlem işaretine basarak rapor gönderirseniz o mesajı okuruz. Eğer cesaret hapı kullanan kullanıcımız toplum ahlak kurallarına uymayan bir davranış sergilemişse geçmişler olsun diyerek kendisini siteden zevkle uzaklaştırırız. Amacımız insanların sevgili bulması değil aradığı mobilyayı bulması ve tavsiye veya görüşlerini paylaşması.
İtibar Puanı:
Bende aynı sorunlarla muzdaripim isim vermek istemiyorum bir forum sitesinde rahatsız oldugum uygunsuz şeyleri söylememe rağmen adminin hiç umursamaması üzerine rahatsız olup üyelikten çıkmıştım.sağolun bol bol tavsiye alacağım için heyecanlıyım. Bazı forumlarda saçma sapan cevaplar geliyor. Mobilya arıyorken kendini bilmez sevgili arayan erkeklerle muhattap olmayacağım için mutluyum.
Serap hanım elimden geleni değil fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz. Ayrıca teknoloji konusunda biraz sıkıntılı bir yapıya sahibim. Hoşuma gitmeyen davranışlarda siteden banlamak kolay çözüm, o nedenle zoru seçerek terbiye ve ahlak kurallarının dışına çıkan kullanıcılarımızın üzülerek ve sevinerek modemini yakmak zorunda kalırız İnsan bildiğiniz üzere değişik yapıda üretilmiş ve beyin yapısı gelişmemiş insanlarımız her sitede vardır. Bu arkadaşlar 300 tl modem parasına kıyarsa kendileri bilir ip adresi göründüğü için bir gece ansızın gidemeyiz ama evden hallederizBende aynı sorunlarla muzdaripim isim vermek istemiyorum bir forum sitesinde rahatsız oldugum uygunsuz şeyleri söylememe rağmen adminin hiç umursamaması üzerine rahatsız olup üyelikten çıkmıştım.
çok teşekkür ediyoruz, sizi aramızda görmek çok güzel. Teknik ve herhangi bir sorununuz olursa, çekinmeden ulaşabilirsiniz.Arkadaşımın önerisi üzerine kayıt oldum, herkese merhaba. İzmir'den katılıyorum. Mobilya ile alakalı tavsiyeler öneriler almak için katıldım. Şimdiden herkese verdiği cevaplar için teşekkür ediyorum. Ayrıca siteniz hayırlı uğurlu olsun,
kullanıcı adımı açarken hatalı açmışım bu konuda yardımcı olabilir misiniz, eksik olmuş 2 harf eklenmesi gerekiyor.çok teşekkür ediyoruz, sizi aramızda görmek çok güzel. Teknik ve herhangi bir sorununuz olursa, çekinmeden ulaşabilirsiniz.
aslında normalde değişim yapılmıyor, ancak size bir defalık yardımcı olalım. Olmasını istediğiniz kullanıcı adını özel mesaj yolu ile bana iletir misiniz?kullanıcı adımı açarken hatalı açmışım bu konuda yardımcı olabilir misiniz, eksik olmuş 2 harf eklenmesi gerekiyor.
çok teşekkür ediyorum ?aslında normalde değişim yapılmıyor, ancak size bir defalık yardımcı olalım. Olmasını istediğiniz kullanıcı adını özel mesaj yolu ile bana iletir misiniz?
İtibar Puanı:
Teşekkür ederim siz varken sorun olmayacağına eminim zaten tavsiye üzerine üye olmuştum dediğim gibi ?Serap hanım elimden geleni değil fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz. Ayrıca teknoloji konusunda biraz sıkıntılı bir yapıya sahibim. Hoşuma gitmeyen davranışlarda siteden banlamak kolay çözüm, o nedenle zoru seçerek terbiye ve ahlak kurallarının dışına çıkan kullanıcılarımızın üzülerek ve sevinerek modemini yakmak zorunda kalırız İnsan bildiğiniz üzere değişik yapıda üretilmiş ve beyin yapısı gelişmemiş insanlarımız her sitede vardır. Bu arkadaşlar 300 tl modem parasına kıyarsa kendileri bilir ip adresi göründüğü için bir gece ansızın gidemeyiz ama evden hallederiz
teşekkür ediyorum hoşbulduk ?
Sen gonuşma sonnerHoşgördüüüüük kirvem ??
İtibar Puanı:
selam ve ödüller geliyorherkese selam tavsiye üzerine geldim, çok güzelmiş beğendim bildirim yağıyor
İtibar Puanı:
aynen çok seviliyorsunuz ödülü geldiselam ve ödüller geliyor
İtibar Puanı:
hoşgeldin canım sana katılıyorumhuhuhu herkese selam tavsiye üzerine geldim müdavimlerinden olacağım.
Herkese Merhaba. Yeni üye oldum foruma. Ilk izlenim olarak hem yeni evleneceklerin hemde mobilya almak isteyenler için çok faydalı bir site olmuş. Bende baya bir faydalanacağım gibi görünüyor ? @Selin nerdesin kızz hem üye yapıyorsun beni hemde yalnız bırakıyorsun ??
Herkese Merhaba. Yeni üye oldum foruma. Ilk izlenim olarak hem yeni evleneceklerin hemde mobilya almak isteyenler için çok faydalı bir site olmuş. Bende baya bir faydalanacağım gibi görünüyor ? @Selin nerdesin kızz hem üye yapıyorsun beni hemde yalnız bırakıyorsun
İtibar Puanı:
Hoşbulduk Selinhoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr
Hoşgeldiniz @Esra hanım. İyi forumlarHoşbulduk Selin❤
Vay vay vaaay kız sende mi burdaydın?Hoşbulduk @Talha ?
Hoşgeldin Orhan ? o isim ne öyle ?Herkese Selaaaaam arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine geldim bakalım umarım benim içinde faydalı olur.
Vay vay vaaay kız sende mi burdaydın?
Hoşgeldin Orhan ? o isim ne öyle ?
Herkese Selaaaaam arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine geldim bakalım umarım benim içinde faydalı olur.
Herkese Selaaaaam arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine geldim bakalım umarım benim içinde faydalı olur.
Hoşbulduk @Talha Bey Çok şükür iyiyiz şimdilik sizler nasılsınız? İyisinizdir ?Hoşgeldiniz @IkinciOrhan Bey Nasılsınız iyisiniz inşallah
İtibar Puanı:
hoşgeldinizHoşbulduk @Talha Bey Çok şükür iyiyiz şimdilik sizler nasılsınız? İyisinizdir ?
Ayyyyy aşkımmmm bende geldim üye oldum daha deminHoşbulduk @Talha Bey Çok şükür iyiyiz şimdilik sizler nasılsınız? İyisinizdir ?
İtibar Puanı: