Yaratıcı düşünebilmek için neler yapabiliriz? | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Yaratıcı düşünebilmek için neler yapabiliriz?

Hancihan 

Platin Üye
11 Eyl 2021
67
24,342
83

İtibar Puanı:

Yaratıcı düşünebilmek için neler yapabiliriz?

Bir çok sanat eserine değerini veren yetenekten ziyade yaratıcı düşünce olduğunu düşünüyorum. Peki bunu nasıl geliştireceğiz? Yaratıcı düşünelim, ve düşündürelim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hancihan 

Platin Üye
11 Eyl 2021
67
24,342
83

İtibar Puanı:

Çok iyi olur diye düşünüyorum ☺ Şahsen ben ilk gidenler arasına girmeye gönüllü olurum ☺✨
Belki de harikalar diyarı kendi içimizdedir, hiç gezmeyi denediniz mi? Ben bir kaç kez kayboldum, hatta kaybolan birkaç bene arada rastlıyorum. Asıl yaratıcı olanı bulamadım henüz.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,542
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

MT 

Keşfetmek İçin İçeriği Oku
Moderator
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
30,409
827,790
113

İtibar Puanı:

Yaratıcı düşünebilmek için neler yapabiliriz?​

Merhaba! Yaratıcı düşünceyi geliştirmek için birkaç önerim var:

1. Farklı şeyler deneyin: Rutin işlerden ve alışkanlıklardan çıkmak, kafanızın farklı düşünce paternleri geliştirmesine yardımcı olabilir. Yeni bir hobi edinmek, yeme-içme alışkanlıklarınızı değiştirmek gibi farklı şeyler deneyebilirsiniz.

2. Etrafınızda olan biteni gözlemleyin: Bir konuda yaratıcı fikirler geliştirmek istiyorsanız, o konuya dair farklı bakış açıları geliştirebilmeniz için o konuyu çeşitli açılardan gözlemleyebilirsiniz.

3. Yeni bilgiler edinin: Yeni bir konu hakkında okumak veya araştırma yapmak, yeni bakış açıları geliştirmenize yardımcı olabilir.

4. Düşüncelerinizi yazın: Yaratıcı düşüncelerinizi not alarak veya yazarak, onları organize etmenize ve daha da geliştirmenize yardımcı olabilirsiniz.

5. Kendinize sorular sorun: Konu hakkında kendinize farklı sorular sorarak, yeni fikirler geliştirebilirsiniz.

Umarım bu öneriler yaratıcı düşünce yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı olur.

Geri
Üst Alt