- 25 Tem 2019
- 339
- 113,058
- 93
İtibar Puanı:
Salıncaklı Yatak Modelleri
Selam Arkadaşlar internette kısa bir süre önce rastladığım salıncaklı yatak modellerini gördükten sonra adeta hayran kaldım bu yataklara. Çok araştırdım bir kaç yatak modeli de buldum ama kararsız kaldım. Türkiye'de yaptığım araştırmalara göre bu yatağı satan bir üretici veya tedarikçi yok onun için bende yurt dışında araştırmaya başladım ve alibaba'da bu yatak modellerinin satıldığını keşfettim. Buraya kadar her şey güzel ama maalesef benim internette gezinirken rastladığım modeller satılmıyor. Şimdi asıl sormak istediğim soru ise alibaba'dan modeller arasında beğendiğim bir yatak siparişi yapsam mı yoksa asıl gerçekten beğendiğim modellerden olan yatağı türkiye'de özel olarak bir mobilyacıya yaptırsam mı daha iyi olur? Gerçi maaliyeti ne kadar dır bilmiyorum ama alibaba'da yatağın fiyatı 2000-3000 dolar arası olduğu yazıyor. Yani bu fiyat aralığında veya daha yüksek (olsada olur çünkü en azından beğendiğim bir model olur) fiyata yaptırılabilir mi türkiye'de?
Şimdi size kısaca önce satışı bulamadığım ama yatak olarak modelini çok beğendiğim salıncaklı yatakların resimlerini paylaşıyorum.
Model olarak bu yatakları gerçekten çok beğendim. Şimdi ise alibaba'da satılan iki tane model paylaşıyorum.
Bunun fiyatı 2000 ile 3000 dolar arasıymış.
Bu ise biliyorum yatak değil ama bahçe için kullanılabilecek bir salıncaklı koltuk ve aynı zamanda yatak oluyor. Bunun fiyatı 90-100 dolar diye yazıyordu.
Şimdi sizce alibaba'dan mı sipariş vereyim yoksa türkiye'de özel olarak üretim mi yaptırmak mantıklı olur? Eğer Türkiye'de yaptıracaksamda sizce hangi model daha iyi olur?