Oyuncu Koltuğu Marka Tavsiye 2023 | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Oyuncu Koltuğu

Kayıtlı Kullanıcı
26 Tem 2020
17
2,189
78

İtibar Puanı:

Oyuncu Koltuğu Marka Tavsiye 2023
Oyuncu koltuğu tavsiye adlı forumumuza hoşgeldiniz. 2023 yılında en çok tercih edilen oyuncu koltuğu modelleri ile ilgili mükemmel bir tavsiye sizlerle. Bildiğiniz üzere 2023 yılında, yeni oyuncu koltuğu modelleri üretilecek veya üretilmeye başlandı. Bugün sizlere 2023 yılında oyuncu koltuğu alacak olsaydınız, hangi markanın, hangi oyuncu koltuğu modeli tercih etmelisiniz hakkında tavsiyeler vereceğiz.

Oyuncu Koltuğu Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Bir Oyuncu olarak gün içerisinde çok fazla bilgisayar başında zaman geçirdiğimizden dolayı konforlu ve kaliteli bir zaman geçirmek için oyun oynarken kullandığımız sandalyenin, evde bulunan tüm koltuklardan ve sandalyelerden daha rahat olması öncelikli tavsiyemizdir. Eğer sizde büyük bir oyun tutkunu veya bilgisayar başında çok vakit geçiren biri iseniz o zaman Oyuncu Koltukları tam da size göre. Şimdi ise Sağlıklı ve Ergonomik yapıda bir Oyuncu Koltuğu Satın almak için nelere dikkat etmelisiniz onlardan bahsedeceğim.

Ergonomik Oyuncu Koltuğu Nasıl Seçilir?
Bilgisayar karşısında çok fazla zaman geçirmekten oluşan ağrıların kalıcı olarak kalmasını önlemek için ve bir daha bu ağrıların yaşanmaması için yanlış oturuş şekillerimizi düzeltecek ergonomik ve kaliteli bir Oyuncu Koltuğu seçilmelidir.

Oyuncu Koltukları normal koltuklara 2 kat daha fazla kullanma rahatlığı sağlamaktadır. Yani örneğin normal bir ofis koltuğunda en fazla 5-6 saat rahat bir şekilde çalışabilirsiniz. Oyuncu Koltuklarında ise bu 10-12 saate kadar çıkmaktadır. Artık sizde normal koltuğunuzda uzun saatler oturmakta sorun yaşıyorsanız o zaman Oyuncu Koltuğuna geçme vaktiniz gelmiş demektir.

Genellikle Oyuncu Koltukları alınırken yapılan en büyük hata Oyuncu Koltuğunun rengi, şekli ve modeline bakılmaktadır. Bunların sadece göz zevkimiz haricinde hiçbir faydası bulunmamaktadır. Rengi ve tasarımından önce oyuncu koltuğun ne kadar ergonomik bir yapıda olduğu kontrol edilmelidir. Oyuncu Koltuğun ergonomik olabilmesi için bel, sırt ve boyun desteğine sahip olması gerekir. Bu destekler sayesinde oturma pozisyonunuz daha düzgün olacağı için ve bu desteklerin de kemik ve kas yapınızı tutacağından ağrılarınız büyük ölçüde azalacaktır. Eğer ileri ki yıllardaki yaşam kalitenizin düşmesini istemiyorsanız o zaman ergonomik bir yapıya sahip olan oyuncu koltuğu tercih etmelisiniz. Bu oyuncu koltuğu tavsiyesi inanın her eve lazım :ok:

Kaliteli Oyuncu Koltuğu Nasıl Seçilir?
Aldığınız Oyuncu Koltuğunu uzun yıllar kullanabilmek için kaliteli ve sağlam bir mekanizmaya sahip olması gerekir. Oyuncu Koltuklarını incelerken yıldız ayaklarının geniş bir yapıda olması gerekmektedir. Ayrıca güçlendirilmiş Metal ve Alüminyum ayaklara sahip olması gerekir. Tekerlekleri ise normal koltuklara göre daha büyük ve geniş olmalıdır. Yıldız ayağı plastikten olan Oyuncu Koltukları pek tavsiye ettiğimiz modellerden değildir. Uzun ömürlü bir Oyuncu Koltuğu için plastik ayaktan kaçınıp metal ve alüminyum ayaklara sahip Oyuncu Koltuklarına öncelik verilmelidir. Ayrıca alacağını Oyuncu Koltuğun taşıma kapasitesine de bakmanız çok önemlidir. Oyuncu Koltuklarına taşıyabileceğinden fazla yük yüklemek kullanım ömrünü azaltacaktır.

Oyuncu Koltuklarında hangi Mekanizmalar olmalıdır?
Oyuncu Koltuklarını incelerken kendi kullanım rahatlığınıza göre mekanizma seçimi yapmanız gerekmektedir. Bazı koltuklarda beşik mekanizması bulunmaktadır bazılarında ise sadece sırt eğimi ayarlayabilmek için mekanizma bulunmaktadır. Bu mekanizmaları genellikle arada mola vermek ve dinlenmek için kullanılmaktadır. Kendi dinlenme pozisyonunuza göre doğru mekanizma modelini seçmeniz gerekmektedir. Bu iki mekanizma haricide ise her koltukta olması gereken oyuncu koltuğunu yukarı aşağı yüksekliğini ayarlama mekanizmasıdır. Bu mekanizmanın olmadığı bir koltuğun var olacağını pek düşünmüyorum ama yine de bahsetmek istedim sizlere. Bu mekanizma sayesinde koltuğun yüksekliğini kendi boyunuza orantılı bir şekilde yükselterek veya alçaltarak daha konforlu bir oturma şekli sağlayabilirsiniz.
Oturduğumuz bölgedeki mekanizmalar haricinde ise kolumuzu dayadığımız kolluklar için de birkaç çeşit mekanizma mevcuttur. Bunlar da kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaca göre belirlenmektedir. İlk tip oyuncu koltuğu kolluk mekanizması ise 360 derece dönebilen kolluklardır. Bunlar sayesinde koltuğun üzerinde farklı pozisyonlarda oturmak istediğinizde kollunuzun açısında göre koltuk kolluğunuzun yönünü değiştirebilmenizdir. Diğer bir kolluk mekanizması ise yukarı aşağı doğru kolluğun yüksekliğini ayarlamaya imkan sağlayan mekanizmadır. Bu mekanizma sayesinde ise ellerinizi örneğin daha yüksekte olan bir masaya koymak istediğinizde kolluğu kollarınızın bulunduğu yüksekliğe getirerek kollarınızı daha rahat bir şekilde dayayabilmeniz için rahatlık sağlar.

Oyuncu Koltuklarında Derinliğin Önemi
Oyuncu Koltuğu aldığınızda kendi boyutlarınızı karşılayabilecek derinliğe sahip koltukları tercih etmelisiniz. Örneğin iri yapılı bir için koltuk derinliğinin az olması büyük bir dezavantajdır. Koltuğa oturduğu vakit derinlik az geleceğinden konforlu gelmeyecektir o koltuk kendisine. Minyon tipli birine de derinliği çok fazla olan bir koltuk verildiğine ise diz kısmı doğru yere gelmeyeceğinden otururken tam olarak konforlu olmayacaktır kendisi için. Oyuncu Koltuğu derinliğini bahsettiğimiz alan ise koltuğun oturma yerinin başladığı yerden sırt kısmına olan bölgedir. Bu sebeple Oyuncu Koltuğu almadan önce şubelerde gidip deneyerek veya online alacaksanız alacağınız oyuncu koltuğunun ölçülerini inceleyip, sizin için uygun olup olmadığına mutlaka bakmanızı tavsiye ederiz.

Oyuncu Koltuğunun Derisi Nasıl olmalıdır?
Oyuncu Koltuklarındaki deri dayanıklı ve kaliteli bir şekilde döşenmiş olması gerekir. Oyuncu Koltuğunun derisi iyice gerdirilerek döşenmeli ve kesinlikle hiçbir şekilde pot kısımlar kalmamalıdır. Pürüzsüz ve temiz bir şekilde döşenmiş olması gerekir. Küçücük bir pot kalan kısım bile varsa sakın önemsememezlik etmeyin. O küçücük alan ileride derinin daha kolay bir şekilde yırtılmasına yol açabilir. Alacağınız Oyuncu Koltuğunun üzerinde çizik ve çatlakların olmadığından emin olmalısınız. Ayrıca derinin kolay temizlenebiliyor olması ve bunun yanında metal olan yerlerin de paslanmak olup olmadığını inceleyebilirsiniz.

Extra Oyuncu Koltuğu Özellikleri
Isıtma ve Soğutma Özelliği: Eğer kış aylarında çok çabuk üşüyen birisi iseniz o zaman oturma yerinin ısıtabilme özelliğine sahip oyuncu koltuklarını tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında da terlememek için ise Soğutma özelliğine sahip Oyuncu Koltuklarını tercih edebilirsiniz.

Masaj Özelliği: Kan akışınızı ve kaslarınızı yumuşatmak için ve ayrıyeten de genel olarak masaj yaptırmayı seven biri iseniz o zaman masaj özelliğine sahip Oyuncu Koltukları tamda size göre.

Led Işıklı Koltuklar: Biraz cafcaflı ve çok dikkat çeken bir Oyuncu Koltuğu arıyorsanız o zaman koltuğun kenarlarında RGB led ışıkları olan ve istediğiniz rengi ayarlayabileceğiniz Oyuncu Koltuklarını tercih edebilirsiniz.

Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi
Şimdi ise sizin için birkaç tane Oyuncu Koltuğu tavsiyesin de bulunacağız. Bu tavsiye edeceğimiz oyuncu koltukları bizim önerdiğimiz Oyuncu Koltukları bile olsa, kendiniz için uygun olup olmadığını kontrol etmenizi öneririz. Her bütçe için birbirinden farklı Oyuncu Koltukları olduğu için, her bütçe için farklı Oyuncu Koltuklarını sizin için listeleyeceğim.

1. Lüks Oyuncu Koltukları
  • HERMAN MILLER x LOGITECH G EMBODY GAMING CHAIR
Herman-Miller-X-Logitech-G-Embody-Oyuncu-Koltugu.jpg

1. Profesyonel Oyuncu Koltukları
  • Adore Dxracer Profesyonel Oyuncu Koltuğu
Adore-Dxracer-Profesyonel-Oyuncu-Koltugu-Mavi.jpg

Adore-Dxracer-Profesyonel-Oyuncu-Koltugu.jpg

• MSI MAG CH120 Kırmızı/Siyah Profesyonel Oyuncu Koltuğu
MSI-MAG-CH120-Profesyonel-oyuncu-Koltugu-modeli.jpg
MSI-MAG-CH120-Profesyonel-oyuncu-Koltugu-Resmi.jpg

• Komple çelik çerçeve desteği
  • 180 ° tamamen yatırılabilir sırt
  • 4D Multi-Ayarlanabilir Kolçaklar ve koltuk
  • Sertifikalı Sınıf 4 Gaz Lift pistonu
  • 5 yıldızlı çelik sandalye taban tasarımı
  • İnanılmaz derecede pürüzsüz ve sessiz PU tekerlekler
  • Ergonomik koltuk başlığı yastığı ve bel desteği yastığı
  • XDrive BORA ISITMA-SOĞUTMALI Profesyonel Oyuncu Koltuğu
xDrive-Bora-isitmali-Sogutmali-Profesyonel-Oyuncu-Koltugu.jpg

1. Yüksek Fiyatlı Oyuncu Koltukları
  • xDrive RGB Akıncı Profesyonel Oyuncu Koltuğu
resim_2021-01-23_231523.png

• xDrive Kasırga Masajlı Oyuncu Koltuğu
resim_2021-01-23_231624.png

1. Orta Fiyatlı Oyuncu Koltukları
  • Rampage KL-03T Throne Serisi Oyuncu Koltukları
Rampage-Throne-Oyuncu-Koltugu.jpg

• Rampage KL-R51 Oyuncu Koltuğu
Rampage-KL-R51-Oyuncu-Koltugu.jpg

• Rampage KL-R40 Throne Oyuncu Koltuğu

Rapmage-KL-R40-Throne-Oyuncu-Koltugu.jpg

1. Düşük Bütçeli Oyuncu Koltukları
  • Xfly Vendetta Oyuncu Koltuğu
xlfy-vendetta-oyuncu-koltugu.jpg

1. OfisinHazır Tulpar Oyuncu Koltuğu
OfisinHazir-Tilpar-Oyuncu-Koltugu.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lastromance

Kayıtlı Kullanıcı
3 Tem 2020
24
3,689
78

İtibar Puanı:

Malibu

Kayıtlı Kullanıcı
17 Haz 2020
76
4,905
83

İtibar Puanı:

ErKa

Kayıtlı Kullanıcı
12 Tem 2020
12
1,485
78

İtibar Puanı:

Bende oyuncu koltuğu satın almak istiyorum hangisini tercih etmem gerektiği hakkında oldukça bilgi edindim. Çok teşekkürler ama hala kararsızlığım söz konusu. Baktığımda içime sinen bir model bulamıyorum. Gelişi güzelde almak istemiyorum. Ne yapsm etsem bilemedim. MSI biraz hoşuma gitti.

nuri

Kayıtlı Kullanıcı
24 Haz 2019
4
616
78

İtibar Puanı:

Lider

Kayıtlı Kullanıcı
23 Haz 2020
18
3,147
78

İtibar Puanı:

HowDeepIsyourLove

Kayıtlı Kullanıcı
22 Ara 2019
18
4,387
78

İtibar Puanı:

Vivense de görmüştüm.

Gargur

Kayıtlı Kullanıcı
15 Tem 2020
22
4,784
78

İtibar Puanı:

DianeSpula

Kayıtlı Kullanıcı
21 Eki 2020
11
1,691
78

İtibar Puanı:

Bilo

Kayıtlı Kullanıcı
29 Kas 2019
11
2,173
78
İstanbul

İtibar Puanı:

10 numara 5 yıldız.

Pavlos

Çukurova Üniversitesi Mimarlık
Kayıtlı Kullanıcı
3 Kas 2020
13
2,247
78
Adana

İtibar Puanı:

AliFatmaHasoğlu 

Platin Üye
22 Eyl 2019
109
33,597
93

İtibar Puanı:

Gabrielkax

Kayıtlı Kullanıcı
29 Kas 2020
17
3,248
78

İtibar Puanı:

J

JonyX

Herkese merhaba, ben 2021 yılında üretilecek yeni bir oyuncu koltuğu almak istiyorum. 2021 yılında demek istememin sebebi tasarım açısından yenilik. Mesele oyuncu koltuğunun kol dayama bölümlerinin yumuşak süngerli olmasını ve aynı zamanda koltuğunun terletmemesi "ön planda" oyuncu koltuğu arayışı söz konusu. Bu konuda önerilerinizi rica edebilirmiyim?

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
29 Ara 2020
7
418
48

İtibar Puanı:

Herkese merhaba, ben 2021 yılında üretilecek yeni bir oyuncu koltuğu almak istiyorum. 2021 yılında demek istememin sebebi tasarım açısından yenilik. Mesele oyuncu koltuğunun kol dayama bölümlerinin yumuşak süngerli olmasını ve aynı zamanda koltuğunun terletmemesi "ön planda" oyuncu koltuğu arayışı söz konusu. Bu konuda önerilerinizi rica edebilirmiyim?
bence biraz beklemen lazım :haha:

M

Meshut1123

Arkadaşlar merhaba, xfly kullanan var mı? 100 kg birisi için uygun mu?

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,992,065
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Arkadaşlar merhaba, xfly kullanan var mı? 100 kg birisi için uygun mu?
100kg tüm oyuncu koltuklar taşır. :ok: onun üstü için birşey diyemem. 175kg için oyuncu koltuğu arayanı gördüm. :haha: Allah'dan 90 kg dayız.:clap: bize hepsi oluyor. Bu sizin sorununuz :cak::alsana::kas::hihi::haha:

AleshiaIrons

Kayıtlı Kullanıcı
21 Ocak 2021
11
1,030
78

İtibar Puanı:

Merhaba fiyatı ne kadar ?
merhaba bende oyuncu koltuğu alacaktım, sonra çalışma koltuğu olsun dedim ve bunu almaya karar verdim. hatta hepsi burada ve adore mobilya diye bir sitede fiyatlara baktım. 1200 tl ile 1300 tl arasında fiyatı değişiyor. Açıkcası 1000tl civarında bir koltuk arıyordum. 1000tl olsaydı hemen sipariş verecektim. Ancak şuan araştırmaya devam edip eğer bulamazsam son çare 1200tl ye alacağım. Öğrenci olduğum için 200tl 1 aylık mutfak masrafım :deli1:

Geraldadeks

Kayıtlı Kullanıcı
21 Ocak 2021
21
2,905
78

İtibar Puanı:

merhaba bende oyuncu koltuğu alacaktım, sonra çalışma koltuğu olsun dedim ve bunu almaya karar verdim. hatta hepsi burada ve adore mobilya diye bir sitede fiyatlara baktım. 1200 tl ile 1300 tl arasında fiyatı değişiyor. Açıkcası 1000tl civarında bir koltuk arıyordum. 1000tl olsaydı hemen sipariş verecektim. Ancak şuan araştırmaya devam edip eğer bulamazsam son çare 1200tl ye alacağım. Öğrenci olduğum için 200tl 1 aylık mutfak masrafım :deli1:
Çok mantıklı bende oyuncu koltuğu alacaktım, Asus ile ikea oyuncu koltuğu üretimi yapacakmış. İkea da genelde uygun fiyatlı ürünler oluyor. Sizce fiyatı nasıl olur?
Şurada bir haber okudum. Mobilya Haberleri - IKEA ve ASUS ROG; Oyuncu Koltuğu Mobilyaları Üretimi Yapacak
Asus zaten kaliteli ikeayı dünya tanıyor. Şuan alacağımız oyuncu koltuğundan daha iyi ve daha uygun bir fiyata çıkartır mı acaba? Diyelim ki ben şimdi satın aldım, bir daha ne zaman satın alacağım belli bile değil. Sandalye bu haftalık yenilemiyoruz.? Önerisi ve düşüncesi olan var mı? Beklemelimiyim yoksa şuan herhangi bir oyuncu koltuğu satın mı almalıyım?

Mert

Kayıtlı Kullanıcı
13 Ocak 2020
38
8,779
83

İtibar Puanı:

:haha:

AleshiaIrons

Kayıtlı Kullanıcı
21 Ocak 2021
11
1,030
78

İtibar Puanı:

Çok mantıklı bende oyuncu koltuğu alacaktım, Asus ile ikea oyuncu koltuğu üretimi yapacakmış. İkea da genelde uygun fiyatlı ürünler oluyor. Sizce fiyatı nasıl olur?
Şurada bir haber okudum. Mobilya Haberleri - IKEA ve ASUS ROG; Oyuncu Koltuğu Mobilyaları Üretimi Yapacak
Asus zaten kaliteli ikeayı dünya tanıyor. Şuan alacağımız oyuncu koltuğundan daha iyi ve daha uygun bir fiyata çıkartır mı acaba? Diyelim ki ben şimdi satın aldım, bir daha ne zaman satın alacağım belli bile değil. Sandalye bu haftalık yenilemiyoruz.? Önerisi ve düşüncesi olan var mı? Beklemelimiyim yoksa şuan herhangi bir oyuncu koltuğu satın mı almalıyım?
valla o iş uzar bence onu bekleme:bye:

Kırklareli

Kayıtlı Kullanıcı
11 Ara 2019
6
418
48

İtibar Puanı:

Arkadaşlar merhaba, oyuncu koltuğu satın alacağım. Kullandığınız oyuncu koltuğu veya rahat bir çalışma koltuğuda olabilir. Önerilerinizi rica edebilir miyim?
Bütçe çok önemli hocam, çok fazla oyuncu koltuğu veya çalışma koltuğu var. Fiyatlarda aynı şekilde çok değişken:)

Kathyliepe

Kayıtlı Kullanıcı
20 Kas 2020
9
824
78

İtibar Puanı:

bu oyuncu koltuğunu beğendim :kas:

Oyuncu Koltuğu

Kayıtlı Kullanıcı
26 Tem 2020
17
2,189
78

İtibar Puanı:

Paylaşım için teşekkürler, faydalı bilgiler edindim. ilk mesajda belirtmişsiniz HERMAN MILLER x LOGITECH G EMBODY GAMING CHAIR bu koltuk Türkiye de satılıyor mu?
Merhaba, Türkiye de görmedim, ancak yurt dışında satılıyor zaten tüm dünyaya kargo yaptıkları için 1495 dolar ödedekten sonra evinize kadar geliyor.
Ayrıca tanıtım videosunu incelemenizi öneririm. En alt kısımda eposta adresleri var, iletişime geçmenizde fayda var. Kargo süresi veya teslimat ne kadar sürdüğü hakkında bilgi almanızı öneririm. :ok:

Ücretsiz kargo ile Satın almak için : The Embody Gaming Chair by Herman Miller X Logitech G

Nakliye ve teslimat

Embody Oyun Koltuğu, Aeron Koltuğu ve Ollin Monitor Arm, bitişik ABD ve Kanada'da FedEx Ground aracılığıyla ücretsiz olarak gönderilir. Alaska, Hawaii, Porto Riko veya uzak konumlara ve adalara gönderilen siparişler için ek kargo ücretleri uygulanacaktır. Yükseltilmiş gönderim seçenekleri ek bir ücret karşılığında mevcuttur ve ödeme sırasında seçilebilir. Siparişiniz gönderildikten sonra e-postayla takip sağlanacaktır.

Embody Oyun Koltuğu ve Aeron Koltuğu tamamen monte edilmiş halde gönderilir. Ollin Monitör Kolu için basit montaj gereklidir.

Motia Oyun Masası, Birleşik Devletler'de tam hizmet Evde teslimat ile birlikte gönderilir. Bu teslimat yöntemi, seçtiğiniz odanıza yerleştirmeyi, montajı ve özel eğitimli beyaz eldiven uzmanları tarafından ambalaj malzemelerinin kaldırılmasını içerir. Tüm siparişiniz için Yerel Eve teslimat 199 $ 'dır. Alaska, Hawaii, Porto Riko, Kanada veya uzak konumlara ve adalara gönderilen siparişler için ek kargo ücretleri uygulanacaktır.

Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Porto Riko içindeki adreslere gönderim yapıyoruz; bazı sınırlamalar geçerlidir. Otellere gönderim yapamıyoruz, P.O. kutuları, APO (Ordu Postanesi), FPO (Filo Postanesi) veya DPO (Diplomatik Postane) hedefleri.

Daha fazla bilgi için lütfen 888 607 8804'ü arayın veya [email protected] adresine e-posta gönderin.

BrowserGame

Kayıtlı Kullanıcı
28 Ocak 2021
2
420
48

İtibar Puanı:

Paylaşım çok güzel teşekkürler, faydalı bilgiler edindim. Bende oyuncu koltuğu alacaklara küçük bir öneride bulunmak istiyorum. Eğer bilgisayarda uzun süre zaman geçiyorsanız alacağınız oyuncu koltuğunun kol dayama bölümünün süngerli veya yumuşak süngerli olmasını tavsiye ederim. Bende oyun için bir koltuk almıştım aldığım koltuk kaliteli gibi görünüyordu. Sonrasında dirsek kısmımda kırmızılıklar oluştuğu için plastik sandalyeye geçtim. Şuan araştırma yapmaya devam ediyorum. Mause ile oynadığım için oyunları sağ kol sabit kalıyor. Otomatik olarak ağırlığı oyuncu koltuğunun dirsek kısmına verdiğimi fark ettim. Eğer oynayacağınız oyun mause ile oynanıyorsa kesinlikle kol dayama kısımları yumuşak modeller tercih etmenizi öneririm. Ben oyuncu koltuklarında 180 derece yatan veya 360 derece yatan gibi saçma muhabbet görmedim. Pc de uyumak gibi bir durumum yok. Bunu da saçma buluyorum. Özellik olarak oyuncu koltuğunun en önemli özelliği kumaşı ve kol dayama bölümüdür. Gerisi şekilden ibarettir. Eğer keyfinize düşkünseniz bence bu dediklerimi dikkate almanız sizin rahatlığınız için daha iyi olacaktır. Saygılar.

JaniceJet

Kayıtlı Kullanıcı
28 Ocak 2021
7
687
78

İtibar Puanı:

Paylaşım çok güzel teşekkürler, faydalı bilgiler edindim. Bende oyuncu koltuğu alacaklara küçük bir öneride bulunmak istiyorum. Eğer bilgisayarda uzun süre zaman geçiyorsanız alacağınız oyuncu koltuğunun kol dayama bölümünün süngerli veya yumuşak süngerli olmasını tavsiye ederim. Bende oyun için bir koltuk almıştım aldığım koltuk kaliteli gibi görünüyordu. Sonrasında dirsek kısmımda kırmızılıklar oluştuğu için plastik sandalyeye geçtim. Şuan araştırma yapmaya devam ediyorum. Mause ile oynadığım için oyunları sağ kol sabit kalıyor. Otomatik olarak ağırlığı oyuncu koltuğunun dirsek kısmına verdiğimi fark ettim. Eğer oynayacağınız oyun mause ile oynanıyorsa kesinlikle kol dayama kısımları yumuşak modeller tercih etmenizi öneririm. Ben oyuncu koltuklarında 180 derece yatan veya 360 derece yatan gibi saçma muhabbet görmedim. Pc de uyumak gibi bir durumum yok. Bunu da saçma buluyorum. Özellik olarak oyuncu koltuğunun en önemli özelliği kumaşı ve kol dayama bölümüdür. Gerisi şekilden ibarettir. Eğer keyfinize düşkünseniz bence bu dediklerimi dikkate almanız sizin rahatlığınız için daha iyi olacaktır. Saygılar.
teşekkürler ilgi çekici bir açıklama bunu mantıklı buldum. :cak:

Anandpoene

Kayıtlı Kullanıcı
29 Ocak 2021
14
1,912
78

İtibar Puanı:

Brawoo! 👏👏👏

Roadblock

Kayıtlı Kullanıcı
5 Tem 2020
64
14,926
83

İtibar Puanı:

Faik

Kayıtlı Kullanıcı
5 Ara 2019
37
6,721
83

İtibar Puanı:

Ponpom1

Kayıtlı Kullanıcı
14 May 2020
24
5,220
78

İtibar Puanı:

:ara:

Ardahan

Kayıtlı Kullanıcı
11 Ara 2019
12
1,827
78
Ardahan

İtibar Puanı:

Platin Mobilya

Kayıtlı Kullanıcı
22 Ara 2019
3
535
78

İtibar Puanı:

Dante

Kayıtlı Kullanıcı
7 Tem 2019
26
9,763
78

İtibar Puanı:

:haha: :haha: :haha: :haha:

Jenny1

Kayıtlı Kullanıcı
16 May 2020
13
1,578
78

İtibar Puanı:

:ok:

Farrah

Kayıtlı Kullanıcı
13 Tem 2020
30
6,484
78

İtibar Puanı:

Hasipe

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
33
8,586
83

İtibar Puanı:

bence bunu beğendim kullanan var mı?

Murat Töre 

Platin Üye
2 May 2021
10
3,354
78
Almanya Hagen

İtibar Puanı:

Bu oyuncu koltuğunu kullanan arkadaş var mı?

Remziye09

Kayıtlı Kullanıcı
7 Mar 2021
13
1,659
78

İtibar Puanı:

Bende oyuncu koltuğu satın almak istiyorum hangisini tercih etmem gerektiği hakkında oldukça bilgi edindim. Çok teşekkürler ama hala kararsızlığım söz konusu. Baktığımda içime sinen bir model bulamıyorum. Gelişi güzelde almak istemiyorum. Ne yapsm etsem bilemedim. MSI biraz hoşuma gitti.
aynı şekilde MSI çok iyi olacağını düşünüyorum. :ok:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,992,065
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı: