Teşekkür ederiz @FerideSancaktar çok sağolun. Aramıza hoş geldiniz. ?Herkese Merhaba,
Cidden çok takdir ediyorum @ERSAN.NET beyi cidden güzel bir çalışma ve proje. Hem sizin için hemde ülkemiz için hayırlara vesile olmasını umuyorum.
Hoşbuldum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz @FerideSancaktar çok sağolun. Aramıza hoş geldiniz. ?Herkese Merhaba,
Cidden çok takdir ediyorum @ERSAN.NET beyi cidden güzel bir çalışma ve proje. Hem sizin için hemde ülkemiz için hayırlara vesile olmasını umuyorum.
Hoşbuldum....
@Selin hanım çok teşekkürlerHele Bi gelebildim ??? Hoşbuldun cnm ?
Merhabaa ?
Yeni üye oldum. Yaniii şuanda bir kısmetim olamsada yakın zamanda evlenmeyi düşündüğümden dolayı internette mobilyalar üzerine araştırmalar yapıp böyle hayaller kurup planlar filan yapıyordum ? sonra bu siteye rastladım biraz gezip baktıktan sonra aha dedim tamda evleneceğim zaman ve öncesinden ihtiyacım olan bir site dedim ve üye oldum. Şimdide size bu yazıyı yazıyordum ve şimdi bitiriyorum ?
hoşgeldiniz arkadaşlarHerkese Selaaaaam bende yeni geldim ?
Bende internette gezinirken bu siteye rastladım. Bakalım bol bilgili hoş ve güzel bir siteye benziyor. Umarım hep beraber güzel ve eğlenceli vakit geçiririz ❤ ❤ ?
Hoşbulduk ?hoşgeldiniz arkadaşlar![]()
Hoşbulduk cnmhoşgeldiniz arkadaşlar![]()
Bende şimdi üye oldum cnm? özele gel tanışalım konuşalım ? sende gece kuşusun herhalde benim gibi ?Selam yeni üye oldum. Uyanık olan varmi tanışalım ?
Geliyorum cnm ???Bende şimdi üye oldum cnm? özele gel tanışalım konuşalım ? sende gece kuşusun herhalde benim gibi ?
Selaaam bende geldim ???Herkese Selam Hoşbulduk arkadaşlar ?
Bende yeni üye oldum artık buralardayız gibi gözüküyor ?
hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlar 2 gündür yoktum, hepiniz tekrardan hoş geldiniz.Selam?
Hoşbulduk ?hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlar 2 gündür yoktum, hepiniz tekrardan hoş geldiniz.
sende hoş geldin nerdesin günlerdir yoksunVay canlarım hepiniz hoş geldiniz biraz geç oldu ama olsun![]()
Öyle oldu biraz işlerim vardı onları halletmem gerekiyordusende hoş geldin nerdesin günlerdir yoksun
iyi cancazım hoşgeldinÖyle oldu biraz işlerim vardı onları halletmem gerekiyordu![]()
hoşgeldin cnmSelaaam![]()
İtibar Puanı:
hoşgeldin annem ?hoşbulduk teşekkürler herkese iyi forumlar. tavsiye üzerine üye oldum.![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
aramıza hoş geldiniz teşekkür ediyorum. size de hayırlı cumalar.herkese merhaba, aranıza tavsiye üzerine katıldım. iyi forumlar diliyorum. ayrıca hayırlı cumalar.
İtibar Puanı:
ahaha dosya yüklemeyi düşünüyoruzOoo buralar dutluktu değerlenmiş gibi
Komşi.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
merhabaMerhabaaaa
Hoşbulduk iki gözümm
İtibar Puanı:
ÇOK DOĞRU BİZ BURDAYIZ DA SEN NERDESİN BE TONTON?İnsanlara yardımcı olmak için artık burdayız ?
HoşgeldinizHerkese merhaba, aranıza yeni katıldım.![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
HoşgeldinizzzzzzzHerkese merhaba, aranıza yeni katıldım.![]()
MerhabaaaHerkese merhabaaaaaa
Selam hoşgeldinizSelamlar herkese, artık bende mobilyatakimlari.com dayım![]()
İtibar Puanı:
Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım, ilgi alanım olduğu için, günün çoğu zamanını sizinle geçireceğim.![]()
selam arkadaşlar ben geldimmm![]()
Hoşgeldiniz arkadaşlarselam arkadaşlar aranıza yeni katıldım![]()
İtibar Puanı:
Herkese selammmmm
Hoşgeldiniz sefalar getirdinizMerhaba arkadaşlar![]()
selam bende yeniyim devremi oluyoruzHerkese merhaba! Aranıza yeni katıldım![]()
merhabaHerkese merhaba![]()

İtibar Puanı:

İtibar Puanı:

İtibar Puanı:

İtibar Puanı:

İtibar Puanı:

Hoşbulduk Ersan cim![]()