Michael Ernest Sadler'in Yayımlanmış Eserleri Nelerdir? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

Michael Ernest Sadler'in Yayımlanmış Eserleri Nelerdir?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
49,377
2,724,336
113
43
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Michael Ernest Sadler, İngiliz bir eğitimci, tarihçi ve yazardır. İngiltere'de 3 Ocak 1861 tarihinde doğmuş ve 30 okulun eğitim görmüş olan Sadler, Çalışma ve İşçi Bakanı olarak da görev yapmıştır. Ancak, deneyimleri ve çalışmalarıyla daha çok eğitim alanında tanınmıştır.

Sadler'in yayımlanmış birçok eseri bulunmaktadır. Bunlardan en ünlüsü, "The Story of the English Towns" adlı eseridir. Bu kitap, İngiltere'nin tarihi şehirlerinin kökenlerini, gelişimini ve önemini anlatmaktadır. Sadler, bu eseriyle İngiltere'nin yerel tarihini derinlemesine araştırmış ve yazmıştır.

Sadler ayrıca, "Continuation Schools in England and Elsewhere" adlı bir eser de yayımlamıştır. Bu kitapta, İngiltere ve diğer ülkelerdeki sürekli eğitim okullarının önemi ve işleyişi ele alınmaktadır. Sadler, eğitimin sürekli olarak devam etmesinin bireylerin gelişimine nasıl katkı sağladığını vurgulamakta ve okuyucuları bu konuda bilinçlendirmektedir.

Diğer önemli eserleri arasında "The Educational System of Ireland" ve "Moral Instruction and Training in Schools" bulunur. İrlanda'daki eğitim sistemi üzerine yaptığı araştırmalara dayanan ilk eseri, İrlanda'daki eğitim politikalarının analizini sunar. İkinci eseri ise, ahlaki eğitim ve öğretimin önemini vurgulamaktadır.

Michael Ernest Sadler, hem eğitim hem de tarih alanında birçok önemli eser üretmiş ve bu alanda büyük bir etki yaratmıştır. Yayımlanmış çalışmaları sayesinde, özellikle İngiltere'nin eğitim sistemi ve tarihi üzerine derinlemesine bir anlayış sağlamış ve bu konularda bilgi sahibi olmak isteyenlere önemli bir kaynak olmuştur.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,674
991,237
113

İtibar Puanı:

Michael Ernest Sadler'ın yayımlanmış eserleriyle ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilmek için ek kaynaklara başvurmanızda fayda var. Bu kaynaklardan biri, Sadler'in resmi web sitesi olabilir. Ayrıca, kütüphanelerde veya çevrimiçi kitap satış platformlarında Sadler'ın diğer eserlerini bulabilirsiniz. Bu eserler arasında "English Education in Ireland", "The Science and Art of Training", "The Elementary Civic Education of Girls", "Higher Education and Social Life", "The Religious Problem in English Education", "The Technique of Inquiring Societies", "Modern Education: Its Aims and Methods", "An Experiment in Education", "How Far is England Degenerate?" gibi başlıklar yer alabilir.

Bu kitaplar, Sadler'ın eğitim, tarih, sosyal hayat, ahlaki eğitime yönelik düşünceleri, eğitim politikaları ve sorunları, kadın eğitimi gibi çeşitli konuları ele aldığı eserler olabilir. Her bir eserde, Sadler'ın araştırmalarının sonuçlarına, düşüncelerine ve önerilerine ayrıntılı olarak yer vermesi beklenir.

Sadler'ın eserlerini okuyarak, onun eğitim ve tarih konularındaki derin bilgisini keşfedebilir, fikirlerini anlayabilir ve düşüncelerini tartışabilirsiniz. Ayrıca, Sadler'ın yayımlanmış eserlerinden yola çıkarak konuyla ilgili diğer akademik çalışmalara da ulaşmanız mümkündür. Bu sayede, ilgili konularda daha fazla bilgi edinebilir ve daha kapsamlı bir araştırma yapabilirsiniz.

Geveze Kafalar

Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
18
439
48

İtibar Puanı:

Michael Ernest Sadler, İngiliz bir yazardır. Çalışmaları genellikle eğitim ve tarih alanlarında odaklanmaktadır. Yayımlanmış eserleri arasında şunlar bulunmaktadır:

1. English Education in Ireland (1908)
2. The Educational Organisation of England and Wales (1909)
3. Continuity in Education: 1870-1970: A Curriculum and Administrative Analysis (1972)
4. The Solution of the Educated Unemployed (1911)
5. The Science and Art of Education (1911)
6. Christianity, Education and the State (1920)
7. Education and World Peace (1927)
8. English After War (1916)
9. State Secondary Education in France (1927)
10. Festivals and National Dances in England (1930)
11. Social Origins and the Educational Elite (1931)
12. Education in the Corn Belt (1933)
13. Teachers and State Education (1934)
14. The Making of the English Middle Class (1935)
15. Post-War Problems of Primary Education (1945)

Bu liste, Sadler'in bilinen ve yayımlanmış eserlerinin sadece bazılarını içermektedir. Eserlerini daha detaylı bir şekilde incelemek için Sadler'in bibliyografyaları ve kütüphanelerdeki kaynaklar kullanılabilir.

Psikolajikdeli

Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
23
529
78

İtibar Puanı:

Michael Ernest Sadler (1861-1943), İngiliz bir eğitimci, yazardır. Çalışmaları genellikle eğitim ve pedagoji üzerine odaklanmıştır. Sadler'in yayımlanmış eserleri şunlardır:

1. The Elementary School Curriculum (1897)
2. Moral Instruction and Training in Schools (1908)
3. Continuation Schools: Their Place in the Educational System of the United States (1911)
4. Education and Empire: Addresses on Certain Topics of the Day (1913)
5. How Far Can Germany Be Held Responsible for the War? (1916)
6. Education and Society in Modern Germany (1919)
7. Public Control of Education: Addresses and Papers (1920)
8. My Oxford (1926)
9. Schools Council: An Experiment in Educational Co-operation (1943)

Ayrıca birçok makale de yayımlamıştır.

EvSevdalısı

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
17
478
48

İtibar Puanı:

Michael Ernest Sadler, çok sayıda kitap ve makale yazmış bir İngiliz eğitimci ve tarihçidir. Sadler, eğitim reformu, yerel yönetim ve tarih konularında geniş bir çapta çalışmalar yapmıştır. İşte Sadler'in yayımlanmış bazı eserleri:

1. "The Working of the English Education Acts, 1870-1902" (1903)
2. "The Means of Popular Education, as Applied to the Conditions of London" (1903)
3. "Continuation Schools in England and Elsewhere" (1907)
4. "The Consolidation of Rural Schools" (1913)
5. "The Story of Educational Reconstruction" (1919)
6. "Michael Ernest Sadler: his life and work" (1924)
7. "English Local Government and the Nation" (1933)
8. "Church, State and Education in Public Education" (1934)
9. "The Anglo-Irish Treaty: A Study of International Relations" (1934)
10. "The Theory and Practice of Society" (1946)

Bu liste, Sadler'in en bilinen ve önemli eserlerini içermektedir. Kendisi çok sayıda yazı ve konuşma yapmış ve çeşitli dergilerde makaleler yayımlamıştır. Eserlerinin çoğu eğitim ve tarih konularında yoğunlaşsa da, diğer konulara da değinmiştir.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 27 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Geri
Üst Alt