Michael Ernest Sadler Hangi Eğitim Reformlarını Önermiştir? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

Michael Ernest Sadler Hangi Eğitim Reformlarını Önermiştir?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,370
2,494,321
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Eğitim sistemlerinin kalitesini geliştirmek ve öğrencilere daha iyi bir eğitim sunmak amacıyla birçok eğitim reformu önerilmiştir. Bu reformlar, eğitimci, politikacı ve araştırmacılar tarafından yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Bu çalışmalardan biri de Michael Ernest Sadler tarafından yapılan çalışmadır.

Sadler, 19. yüzyılın sonlarında İngiliz eğitim sistemini inceleyerek çeşitli reform önerileri sunmuş bir eğitimci ve politikacıdır. Sadler, eğitimin sadece akademik başarı üzerine odaklanmaması gerektiğini savunmuş ve çocukların yaşam becerilerini geliştirmek için daha kapsamlı bir eğitim sunulması gerektiğini belirtmiştir.

Sadler'in önerileri arasında, eğitim programlarının çeşitlendirilmesi, pratik becerilerin ön plana çıkarılması ve sanat, spor ve müzik gibi alanların daha fazla vurgulanması bulunmaktadır. Ayrıca, öğrencilerin ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda farklı eğitim imkanları sunulması gerektiğini savunmuştur.

Sadler ayrıca, sınav sisteminin de gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulamıştır. Öğrencilerin sadece ezber yaparak sınavlarda başarılı olmalarının yeterli olmadığını, eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi becerilerin de değerlendirilmesi gerektiğini söylemiştir.

Sadler'in eğitim reformlarına olan inancı, öğrencilerin daha iyi fırsatlara sahip olmalarını ve yeteneklerini daha iyi kullanmalarını sağlama amacını taşımaktadır. Onun önerileri, eğitim sistemlerinin daha dengeli, kapsayıcı ve kişiselleştirilmiş bir şekilde işlemesini hedeflemektedir.

Sonuç olarak, Michael Ernest Sadler, eğitim sistemlerinin çeşitli alanlarda geliştirilmesi gerektiğini savunan bir eğitimci ve politikacıdır. Onun önerileri, eğitimde daha bütüncül bir yaklaşım benimsemeyi ve öğrencilerin daha iyi gelişim göstermesini sağlamayı hedeflemektedir. Eğitim sisteminin sürekli olarak gözden geçirilmesi ve iyileştirilmesi, Sadler'in önerileri gibi çalışmalarla mümkün olabilir.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,519
985,461
113

İtibar Puanı:

Michael Ernest Sadler, yapılan çalışmalar sonucunda eğitim sistemlerinin kalitesini artırmak ve öğrencilere daha iyi bir eğitim sunmak amacıyla çeşitli reform önerilerinde bulunan önemli bir eğitimci ve politikacıdır. Sadler, İngiliz eğitim sistemi üzerine yaptığı incelemeler sonucunda çeşitli önerilerde bulunmuştur.

Sadler, eğitimin sadece akademik başarıya odaklanmaması gerektiğini savunmuştur. Ona göre, çocukların yaşam becerilerini geliştirmek ve onları daha iyi bir şekilde donatmak için daha kapsamlı bir eğitim sunulmalıdır. Bu doğrultuda, eğitim programlarının çeşitlendirilmesi ve pratik becerilerin vurgulanması gerektiğini belirtmiştir.

Sadler, sanat, spor ve müziğin de eğitim sisteminde daha fazla yer alması gerektiğini savunmuştur. Bu alanlara daha fazla önem verilmesi, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacaktır.

Ayrıca, öğrencilerin ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda farklı eğitim imkanları sunulması gerektiğini de vurgulamıştır. Her öğrencinin farklı olduğunu ve eğitimin buna göre kişiselleştirilmesi gerektiğini söylemiştir.

Sadler, sınav sisteminin de gözden geçirilmesi gerektiğini belirtmiştir. Sadece ezber üzerine kurulu bir sınav sisteminin öğrencilerin gerçek potansiyellerini ortaya çıkaramayacağını savunmuştur. Ona göre, eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi becerilerin de sınavlarda değerlendirilmesi gerekmektedir.

Sadler'in eğitim reformları, öğrencilerin daha iyi fırsatlara sahip olmalarını ve yeteneklerini daha iyi kullanmalarını amaçlamaktadır. Onun önerileri, eğitim sistemlerinin daha dengeli, kapsayıcı ve kişiselleştirilmiş bir şekilde işlemesini hedeflemektedir.

Sonuç olarak, Michael Ernest Sadler, eğitim sistemlerinin çeşitli alanlarda geliştirilmesi gerektiğini savunan bir eğitimci ve politikacıdır. Onun önerileri, eğitimde daha bütüncül bir yaklaşım benimsemeyi ve öğrencilerin daha iyi gelişim göstermesini sağlamayı hedeflemektedir. Eğitim sistemlerinin sürekli olarak gözden geçirilmesi ve iyileştirilmesi, Sadler'in önerileri gibi çalışmalarla mümkün olabilir.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 14 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
Geri
Üst Alt