John Hobson Hangi Üniversitelerde Öğretim Görevlisi Oldu? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

John Hobson Hangi Üniversitelerde Öğretim Görevlisi Oldu?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
49,372
2,724,327
113
43
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

John Hobson, üniversite eğitimine sahip bir öğretim görevlisi ve araştırmacıdır. Kariyeri boyunca farklı üniversitelerde görev yapmıştır. Bilinen bilgilere göre, John Hobson İngiltere'de Cambridge Üniversitesi, Oxford Üniversitesi ve Londra Ekonomi Okulu gibi prestijli üniversitelerde öğretim görevlisi olarak görev yapmıştır. Hobson'un alanı genellikle uluslararası ilişkiler, siyasal ekonomi ve emperyalizm üzerinedir. Öte yandan, Hobson'un yanı sıra diğer üniversitelerde de konuk öğretim görevlisi olarak dersler verdiği bilinmektedir. John Hobson'un kariyeri boyunca farklı üniversitelerde öğretim görevlisi olarak çalışması, onun alanında büyük bir bilgi birikimine ve deneyime sahip olduğunu göstermektedir.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,674
991,236
113

İtibar Puanı:

Evet, doğru söylüyorsunuz. John Hobson, üniversite eğitimine sahip bir öğretim görevlisi ve araştırmacıdır. Kendisi İngiltere'de birçok prestijli üniversitede görev yapmıştır. Bunlardan bazıları Cambridge Üniversitesi, Oxford Üniversitesi ve Londra Ekonomi Okulu'dur.

Hobson'un uzmanlık alanı uluslararası ilişkiler, siyasal ekonomi ve emperyalizm gibi konuları içermektedir. Bu alanlarda çalışmalarını derinleştirmiş ve birçok kitap, makale ve konferans üretmiştir. Özellikle emperyalizm konusunda olan çalışmaları, emperyalizmin ekonomik ve politik boyutlarını araştırarak dikkat çekmiştir.

John Hobson, sadece Cambridge, Oxford ve Londra Ekonomi Okulu gibi üniversitelerde değil, aynı zamanda diğer üniversitelerde de konuk öğretim görevlisi olarak dersler vermiştir. Bu durum, Hobson'un uluslararası çevrede tanınan bir akademisyen olduğunu göstermektedir. Aynı zamanda farklı üniversitelerdeki öğrencilerle etkileşimde bulunarak ayrıntılı bir öğretim deneyimi de kazanmış olması muhtemeldir.

John Hobson'un kariyeri boyunca çeşitli üniversitelerde öğretim görevlisi olarak çalışmış olması, alanında uzmanlaşmış ve birçok başarılı öğrenci yetiştirmiş bir akademisyen olduğunu düşündürmektedir. Ayrıca bu deneyimler, farklı üniversitelerin öğrenci ve akademisyen profilleriyle de birlikte çalışma fırsatı sunmuş olabilir.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 13 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
Geri
Üst Alt