Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
Dolaplara çok iyi yansıtılmış country tarzı. Demek istiyorsun galiba ?Dolaplara bakmak çok iyi yansıtılmış country tarzı
Ben daha country yi doğru düzgün anlamadım ortaya 4 tane çeşidi daha çıktı ?4 Farklı Country tarzı bulunuyor diye biliyorum. Fransız, Shaker, İngiliz ve Rustik Country Tarzları var
Hmm Country ingilizce olarak kır mı demek oluyor yani ?Country tarzının doğru türkçe çevirisi Kır tarzı olur
Vaaay dolaplar gerçekten güzelmiş. Resimi görünce birazcık olsun anlayabildim ama herhalde daha ayırt edebilecek duruma gelemedim.Dolaplara bakmak çok iyi yansıtılmış country tarzı
Bende şimdi orada geliyorum @Büşra nın paylaştığı yatak odası takımı çok iyi olmuşCountry Oturma Odaları
Country Oturma Odaları Merhaba arkadaşlar country oturma odaları ile ilgili salon takımı ve yatak odası arayışındayız. Bir arkadaşımın önerisi üzerine kayıt oldum. fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce nasıl bir seçim yapmalıyız? Açıkcası çiftliğimiz var orası için düşünüyoruz. Mobilyalar eskidi...www.mobilyatakimlari.com
anlarsın bence
VAaaayysadua Çok iyi yaaa ayrıntıları çok sevdim Country tarzınıda sevdimDolaplara bakmak çok iyi yansıtılmış country tarzı
İtibar Puanı:
Country tarzının böyle şık ve güzel olabileceği aklımın ucundan geçmezdi Bu yatak odası takımını çok beğendimDolaplara bakmak çok iyi yansıtılmış country tarzı
Zaten Country kır yani kasaba gibi anlamlara geliyorCountry tarzı böyle kasaba tarzının modern bir hal almış hali gibi.
İtibar Puanı:
Çok tatlı bir görünümü var yatağınDolaplara bakmak çok iyi yansıtılmış country tarzı
İtibar Puanı:
Bende şimdi orada geliyorum @Büşra nın paylaştığı yatak odası takımı çok iyi olmuş
İtibar Puanı:
ilk defa duydum ben sadece normal country tarzını biliyorum diğerlerinin ne gibi özellikleri var?4 Farklı Country tarzı bulunuyor diye biliyorum. Fransız, Shaker, İngiliz ve Rustik Country Tarzları var
ahahaha country genelde şehir ülke memleket anlamında kullanılmış. muhtemelen şehir kültürünün adı olarak adlandırılmıştır.ilk defa duydum ben sadece normal country tarzını biliyorum diğerlerinin ne gibi özellikleri var?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Bisküvi gibi duruyor yatak odası takımı ?Dolaplara bakmak çok iyi yansıtılmış country tarzı
İtibar Puanı:
Bu yatak odası takımını nerede bulabilirim çok güzelDolaplara bakmak çok iyi yansıtılmış country tarzı
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: