Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öfkemizi serbest bırakalım mıkendinizi bi rahat bırakın
İtibar Puanı:
tabi öfekesiye coşkusuyla herşeyiyle tanışınöfkemizi serbest bırakalım mı
tabi öfekesiye coşkusuyla herşeyiyle tanışın
bence oldugunuz gibi davranan (baska yuzunuzu göstermeyin)
çok duygusalKellepaça içmeye götürürüm
+++++++ beni biri yemeğe götürsün, helede böyle kelle paça, beyran, icli köfte, lahmacun (karnım acıktı), hemennn düşerimKellepaça içmeye götürürüm
Düşene el atma gibi huyum vardır kaldırma kuvvetim güçlü+++++++ beni biri yemeğe götürsün, helede böyle kelle paça, beyran, icli köfte, lahmacun (karnım acıktı), hemennn düşerim
Allah razimi olsun diyim ne diyim bilemedim. Ama yemek varsa kalkarim, yoksam kicimi kirip otururum.Düşene el atma gibi huyum vardır kaldırma kuvvetim güçlü
Piliç turtma en sevdiğim yemektirAllah razimi olsun diyim ne diyim bilemedim. Ama yemek varsa kalkarim, yoksam kicimi kirip otururum.
Icli köfte varsa varim. Yoksam yohtirrPiliç turtma en sevdiğim yemektir
Limonu döker yerim ahahahahIcli köfte varsa varim. Yoksam yohtirr
ne yiyiosun papates mi?Limonu döker yerim ahahahah
Çok mantıklıBence su an neden yalnızız onu düşünelim şimdiye kadar yapmadıklarımızı yapalım ki sevgilimiz olsun @ERSAN.NET
Birine bağlanmak bir diğerine ihanettirÇok mantıklı
ihanetin bedelini izlediniz mi?Birine bağlanmak bir diğerine ihanettir
İtibar Puanı:
guzel valahiKellepaça içmeye götürürüm
Gozlerinin icine baka baka konusulur guzelce dinlemeli deger vermeli sacma sapan hareketler yapilmamali birazda kendin olmali yuksekten ucmamaliOna Doğal ve Sıcak Kanlı Davranın
hadi siz de bi şeyler söyleyin
İtibar Puanı:
Neye susuyosun? Susadım çeşmeye gelmez olaydım mı?Susulur
çok doğru ben konuşmaya karşıyım, sessiz ve yalnız olmak daha iyi. Bazen konuşmadan da anlaşılabiliyorSevgiliyle ilk buluşma biraz garip geldi bana. Çünkü ilk buluşmada sevgili olmaman lazım. Sonrasında buluştuğunda da o buluşma ilk olmuyor. Uzaktan sevgili olup Yanyana gelen bilmem var mıdır? Ama sevgili olma ihtimali olan biriyle ilk buluşmada ben sadece dinleyip anlamaya çalışırım. Çok konuştuğum zaman sevgili olma ihtimali ortadan kalkıyor. Herif Topuk ha ha ha ha ha
Sevgi konuşmak değildir konuşmadan da sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilirçok doğru ben konuşmaya karşıyım, sessiz ve yalnız olmak daha iyi. Bazen konuşmadan da anlaşılabiliyor
konuşmayan kız iyidirSevgi konuşmak değildir konuşmadan da sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: