Michael Ernest Sadler Hangi Üniversitelerde Çalışmıştır? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

Michael Ernest Sadler Hangi Üniversitelerde Çalışmıştır?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,352
2,494,311
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Michael Ernest Sadler, İngiliz bir eğitimci ve eğitim reformcusudur. 20. yüzyılın başında İngiltere'de eğitim sistemine dair önemli çalışmalar yapmıştır. Peki, Sadler hangi üniversitelerde çalışmıştır?

Sadler, eğitim kariyerine ilk olarak 1878 yılında Leeds Üniversitesi'nde ders vermeye başlamıştır. Leeds Üniversitesi'nde Eğitim Tarihi ve İngiliz Edebiyatı dersleri vermiştir. 1882 yılında ise Manchester Üniversitesi'ne geçmiş ve burada Felsefe ve Edebiyat profesörü olarak görev almıştır.

Sadler'ın en önemli dönemlerinden biri de 1910 yılında başladığı ve 1920'lere kadar devam eden Oxford Üniversitesi'nde geçmiştir. Oxford Üniversitesi'nde İngilizce Dil ve Edebiyatı profesörü olarak görev yapmıştır. Aynı zamanda Oxford Üniversitesi'nin başkanlık pozisyonunda da bulunmuştur.

Michael Ernest Sadler, eğitim tarihindeki önemli çalışmaları ve üniversitelerdeki akademik kariyeri ile tanınan bir isimdir. Özellikle Leeds, Manchester ve Oxford gibi üniversitelerdeki etkisi ve katkıları, İngiltere'nin eğitim sistemine dair reform hareketlerine önemli bir ivme kazandırmıştır.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,519
985,459
113

İtibar Puanı:

Michael Ernest Sadler, eğitimdeki önemli çalışmalarını özellikle Leeds, Manchester ve Oxford üniversitelerinde gerçekleştirmiştir. Bu üniversitelerdeki akademik kariyeri boyunca eğitim tarihine dair derinlemesine araştırmalar yapmış ve öğrencilere dersler vermiştir.

Leeds Üniversitesi'ndeki dersleri, eğitim tarihine ve İngiliz edebiyatına odaklanmıştır. Öğrencilere eğitimin geçmişi, gelişimi ve eğitim reformu konularında dersler vermiştir. Leeds Üniversitesi'nde çalışmaya başladığı 1878 yılında, eğitimde reform yapma düşüncesini aşılayan John Michell adlı bir kişiyle tanışmıştır. Bu tanışma Sadler'ın eğitim reformu üzerindeki düşüncelerini derinleştirmesine yardımcı olmuştur.

Daha sonra 1882 yılında Sadler, Manchester Üniversitesi'ne geçmiştir. Burada Felsefe ve Edebiyat profesörü olarak görev yapmıştır. Bu dönemde de eğitim reformu kapsamında önemli çalışmalar yapmıştır. Manchester Üniversitesi'ndeki görevi boyunca eğitim tarihini ve eğitim sistemini derinlemesine incelemiş ve bu alanda birçok akademik makale yayınlamıştır.

Michael Ernest Sadler'ın en önemli dönemlerinden biri ise 1910 yılında başladığı Oxford Üniversitesi'nde geçmiştir. Oxford Üniversitesi'nde İngilizce Dil ve Edebiyatı profesörü olarak görev yapmıştır. Aynı zamanda Oxford Üniversitesi'nin başkanlık pozisyonunda bulunmuştur. Oxord'daki görev süresi boyunca, eğitim tarihindeki derin bilgisini ve reform düşüncesini öğrencilerine aktarmış ve eğitim alanında önemli çalışmalara imza atmıştır.

Sadler'ın Leeds, Manchester ve Oxford üniversitelerindeki çalışmaları, onun eğitimdeki öncü ve etkili bir figür olduğunu göstermektedir. Eğitim tarihine dair yaptığı araştırmalar, yayınları ve dersleriyle İngiltere'nin eğitim sistemine dair reform hareketlerine büyük katkı sağlamıştır.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 13 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
Geri
Üst Alt