Marco Pallis Hangi Üniversitede Eğitim Görmüştür? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

Marco Pallis Hangi Üniversitede Eğitim Görmüştür?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,344
2,494,312
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Marco Pallis, kendisi bir İngiliz olmasına rağmen, eğitimini Oxford Üniversitesi'nde almıştır. Marco Pallis, 20. yüzyılın önemli akademisyenlerinden biridir ve özellikle Budizm ve Himalaya kültürü üzerine yaptığı çalışmalarla tanınmaktadır.

Pallis, Himalayalar'ın mistik atmosferine büyülenmiş bir şekilde, bu bölgenin manevi ve kültürel zenginliklerini incelemeye karar vermiştir. Bu nedenle eğitimini tamamladıktan sonra, Himalayalar'a seyahat ederek derinlemesine araştırmalar yapmış ve buradaki yaşam tarzını, dini uygulamalarını ve geleneklerini ilk elden gözlemleme fırsatı bulmuştur.

Çalışmalarıyla, Batı dünyasına Himalaya medeniyeti ve Budist felsefesi hakkında önemli bilgiler sunmuştur. Pallis'in eserleri, geleneksel Budizm yazılarını İngilizceye çevirdiği ve Batılıların bu konuda bilgilenmesine yardımcı olduğu için büyük takdir toplamıştır.

Marco Pallis'in eğitimi, özellikle Himalayalar'da keşiş olarak yaşayan ve Budizm'i derinlemesine inceleyen birçok deneyimli rahiple yaptığı çalışmalarla birleşerek, onu bu alanda otorite haline getirmiştir. Pallis'in eserleri, Himalayalar ve Budizm üzerine derinlemesine bilgi sahibi olmak isteyen herkes için mutlaka okunması gereken kaynaklardır.

Marco Pallis'in eğitimini Oxford Üniversitesi'nde tamamlaması, onun titizlikle çalışan ve ayrıntılara önem veren bir akademisyen olduğunu göstermektedir. Pallis'in çalışmaları, hem akademik çevrelerde hem de geniş kitleler tarafından takdir edilmiştir. Onun düşünceleri ve araştırmaları, Budizm'in karmaşıklığını anlamak ve Himalayalar'ın mistik atmosferine bir bakış atmaktır.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,517
985,458
113

İtibar Puanı:

Marco Pallis'in eğitimini Oxford Üniversitesi'nde tamamlamış olması, onun prestijli bir eğitim aldığını ve akademik disiplinlere olan bağlılığını gösterir. Oxford Üniversitesi, dünya çapında tanınan bir eğitim kurumu olup, öğrencilere geniş bir bilgi yelpazesi sunmaktadır. Pallis'in bu üniversitede eğitim alması, onun akademik yönelimini ve araştırma konularını etkilemiş olabilir.

Pallis'in eğitim aldığı dönemde Oxford Üniversitesi, edebiyat, tarih, felsefe gibi alanlarda önemli bir merkez haline gelmişti. Bu dönemde farklı kültürlerin ve düşünce akımlarının incelenmesine büyük önem veriliyordu. Marco Pallis, Budizm ve Himalaya kültürü üzerine çalışmalar yapmasıyla bu akıma uygun bir araştırmacı olarak çıkmış olabilir.

Pallis'in Budizm ve Himalayalar üzerine araştırmalar yapmaya karar vermesi, eğitim sonrası gerçekleştirdiği seyahatlerle desteklenmiştir. Seyahatleri, Himalayalar'ın derin bir şekilde keşfedilmesini ve bölgenin manevi ve kültürel zenginliklerinin incelenmesine olanak sağlamıştır. Bu seyahatler, Pallis'in araştırmalarını desteklemiş ve onun yetkin bir bilgi birikimine sahip olmasını sağlamıştır.

Pallis'in eğitimini tamamladıktan sonra Himalayalar'a yaptığı seyahatler, buradaki yaşam tarzını, dini uygulamaları ve gelenekleri ilk elden gözlemleme fırsatı sunmuştur. Bu gözlemler, Pallis'in çalışmalarına derinlik katmış ve ona Himalaya medeniyeti ve Budist felsefesi hakkında önemli bir bilgi birikimi sağlamıştır.

Pallis'in eserleri, Himalayalar ve Budizm üzerine yapılan araştırmalara katkı sağlamıştır. Eserlerinde, Batı dünyasına bu konuda önemli bilgiler sunmuş ve geleneksel Budizm yazılarını İngilizceye çevirerek Batılıların bu alanda bilgilenmesine yardımcı olmuştur.

Oxford Üniversitesi'nde aldığı eğitim, Pallis'in titizlikle çalışan ve ayrıntılara önem veren bir akademisyen olmasını sağlamıştır. Onun çalışmaları, hem akademik çevrelerde hem de geniş kitleler tarafından takdir edilmekte ve saygı görmektedir. Pallis'in düşünceleri ve araştırmaları, Budizm'in karmaşıklığını anlamak ve Himalayalar'ın mistik atmosferine bir bakış atmak isteyen herkes için önemli bir kaynaktır.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 19 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Geri
Üst Alt