Jeremy Paxman Hangi Gazetecilik Okullarında Eğitim Verdi?

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 27 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,413
2,494,340
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Jeremy Paxman, İngiltere'deki birkaç gazetecilik okulunda eğitim vermiştir. Bunlar arasında ünlü City, University of London'da yer alan City, University of London Gazetecilik Bölümü başta gelmektedir. Paxman ayrıca, Leeds Üniversitesi'nde de medya ve gazetecilik dersleri vermiştir. Kendisi, bu okullarda öğrencilere gazetecilik alanındaki birikimlerini aktarmış ve onlara iş dünyasında başarılı olmak için gerekli bilgi ve becerileri sunmuştur. Paxman'ın deneyimi ve yeteneği, gazetecilik okullarındaki öğrencilere ilham verici bir örnek olmuş ve onların gazetecilik kariyerlerine yol açmalarına yardımcı olmuştur. Jeremy Paxman'ın gazetecilik okullarındaki eğitimi, öğrencilerin mesleki gelişimini destekleyen önemli bir katkı olmuştur.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,526
985,480
113

İtibar Puanı:

Evet, Jeremy Paxman İngiltere'deki birkaç gazetecilik okulunda eğitim vermiştir. Paxman, en ünlü olarak City, University of London'da bulunan City, University of London Gazetecilik Bölümü'nde dersler vermiştir. City, University of London, gazetecilik alanında önemli bir üne sahip olan ve öğrencilere pratik becerileri kazandırmak için güçlü bir odak sunan bir okuldur.

Ayrıca, Paxman Leeds Üniversitesi'nde medya ve gazetecilik dersleri de vermiştir. Leeds Üniversitesi, öğrencilere teorik ve pratik gazetecilik konularında geniş bir bilgi ve beceri yelpazesi sunan saygın bir kurumdur.

Paxman'ın gazetecilik okullarında verdiği eğitim, öğrencilere gazetecilik alanında önemli bir deneyim ve bilgi kaynağı olmuştur. Kendisi, gazetecilik kariyerindeki başarılı geçmişiyle öğrencilere ilham vermiş ve onlara gerçek dünya deneyimlerini aktarmıştır. Aynı zamanda, Paxman'ın eğitimi, öğrencilerin iş dünyasında başarılı olmaları için gereken becerileri geliştirmelerine yardımcı olmuştur.

Bu gazetecilik okullarındaki eğitim, öğrencilerin mesleki gelişimine önemli bir katkı sağlamıştır. Jeremy Paxman'ın deneyimleri, öğrencilerin gazetecilik kariyerleri için sağlam bir temel oluşturmuş ve onlara mesleklerinde başarılı olmaları için gereken bilgi ve becerileri sunmuştur.

M͜͡T͜͡

Geri
Üst Alt