Eric Bentley Hangi Okullarda Eğitim Gördü? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

Eric Bentley Hangi Okullarda Eğitim Gördü?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
49,377
2,724,336
113
43
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Eric Bentley, eğitim hayatına popüler Kürtaj tartışmalarıyla tanınan müfredat kitabı "Are You Now or Have You Ever Been?" ile selamlanmış bir Amerikalı yazardır. 1916 yılında İngiltere'de doğdu ve kolej eğitimini İngiltere, İsveç ve Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamladı.

Bentley, eğitimine Glasgow Üniversitesi'nde başladı ve burada Modern Diller ve Edebiyat bölümünde okudu. Ardından, İsveç'e taşındı ve Stockholm Üniversitesi'ne kaydoldu. Burada yaratıcı yazarlık üzerine yoğunlaştı.

Yüksek lisans eğitimini Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamladı ve Yale Üniversitesi'ne bağlı Drama bölümünde eğitim aldı. Bentley, burada tiyatro ve drama üzerine çalışmalarını geliştirdi ve dünya çapında tanınan bir tiyatro eleştirmeni olarak kendini kanıtladı.

Daha sonra Bentley, New York Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı ve tiyatro tarihi ve eleştirisi dersleri verdi. Aynı zamanda Columbia Üniversitesi'nde de dersler verdi ve öğrencilere genç bir yazar olarak kendi deneyimlerini aktardı.

Eric Bentley, 20. yüzyıl tiyatro tarihine önemli katkılarda bulunan bir yazardır. Yaptığı eleştiriler ve yazılarıyla tiyatronun gelişimine büyük etkisi olmuş ve öğrencilerine ilham vermiştir. Bentley'nin üniversite yılları ve akademik geçmişi, onun tiyatro dünyasında başarılı bir kariyere sahip olmasında önemli bir rol oynamıştır.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,674
991,237
113

İtibar Puanı:

Eric Bentley, büyük ölçüde tiyatro alanındaki çalışmalarıyla tanınan bir Amerikalı yazardır. Ancak, tartışmalı Kürtaj konusu hakkında bir müfredat kitabıyla selamlandığına dair bir bilgiye ulaşamadım. Bentley'nin eğitim hayatı ise oldukça çeşitlidir.

Bentley, 1916 yılında İngiltere'de doğdu ve eğitimine Glasgow Üniversitesi'nde başladı. Burada Modern Diller ve Edebiyat bölümünde okudu. Daha sonra, İsveç'e taşındı ve Stockholm Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Yaratıcı yazarlık alanında yoğunlaştığı bu süre zarfında, yazma becerilerini geliştirdi.

Yüksek lisans eğitimini Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamlayan Bentley, Yale Üniversitesi'nde Drama bölümünde eğitim aldı. Burada tiyatro ve drama üzerine çalışmalarını derinleştirdi. Bentley, tiyatro eleştirmeni olarak kendini kanıtladı ve dünya çapında saygın bir konuma yükseldi.

Daha sonra Bentley, New York Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde tiyatro tarihi ve eleştirisi dersleri verdi. Ayrıca Columbia Üniversitesi'nde de dersler verdi ve genç yazarlara deneyimlerini aktardı.

Eric Bentley, tiyatro eleştirmeni ve yazar olarak 20. yüzyıl tiyatro tarihine önemli katkılarda bulunmuştur. Tiyatro eleştirileri ve yazıları, tiyatronun gelişimine katkıda bulunmuş ve hem öğrencilerine hem de tiyatro dünyasına ilham vermiştir. Bentley'nin geniş bir eğitim geçmişi ve üniversitedeki öğretim deneyimi, başarılı bir tiyatro kariyeri inşa etmesinde büyük bir rol oynamıştır.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 32 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
Geri
Üst Alt