Stichting INGKA Foundation Kimdir?
(İkea'nın sahibi)
(İkea'nın sahibi)
Yukarıdaki başlık farkındaysanız hangi dilce olduğunu bile anlayamıyoruz. Bir İkea çılgınlığıdır akıp gidiyoruz. Ülkemizde çoğu kişinin kullanmış olduğu ikea mobilya neredeyse herkes tarafından bilinir oldu. Acaba bunun sırrını "stiching amcam" bize söyleyebilir mi?
Söyleyemeyeceği için ben ondan söz istemeden söyleyeceğim. çünkü kimse sırrını paylaşmaz ama paylaşırım der.)
Derken söylemeye başladı. Sayın "Stichting amca kardeşim", lütfen söyler misiniz anneniz hangi margarini kullanıyor, anneme söyleyeceğim ve aynısından aldıracağım. Parasının önemi yok her türlü alacağım diyerek sözlerime giriş yapıyorum
Bakınız muhterem mobilyacılar cemaati mağazalarınızı seviyorsunuz, onlar için özel tasarımcılar tutup görsel yaptırıyorsunuz. Peki soruyorum sizlere sizin farkınızı ancak yaşayarak anlayabilirsiniz. Rahatlık ve konforda ikea ile kendinizi aynı yerde mi görüyorsunuz?
Kullanılan malzeme bakımından ikea'dan "çok ama çok üstün" mobilya üreten şirket olan kankalarıma soruyorum. Sizden fazlası nedir bu ikea'nın?
İstanbul da boşandıktan sonra evimi ikea'dan tasarlamıştım, size pahalı bize ucuz duvar kağıtları, ucuz aksesuarlar ve eviniz içine ne ararsanız bulabileceğiniz, fiyatı size pahalı onlara beleş olan mobilyaları alırken hiç düşünmez misiniz?
Bizim modoko'muz var, bizim masko'muz var.
Mobilya takımlarını ikea'dan düzenlere selam, kalite bizdedir vesselam Bizim adres genelde modoko olur yada masko. Zaten biraz düşünürseniz modoko ve masko da olanlar genelde Türkiye'nin çoğu şehrinde mağazası olanlardır. Önerim şudur Türk markaları varken başka yerden almaya gerek yok
Son düzenleme: