Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
N | Tavsiye Mondi mi Doğtaş Mobilya mı? | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 16 | 7K | |
B | Tavsiye Enza mı Mondi Mobilya mı? | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 16 | 5K | |
R | Tavsiye Mondi mi Kilim Mobilya mı? | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 12 | 4K |
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Mondi nin de yorumlarını oku vivense in de yorumlarını oku. Kullanıcı yorumları seçmeni kolaylaştıracaktır.Mobilya Yorumları - Mondi Mobilya Yorumları
Mondi Mobilya Yorumları Mondi mobilya kullanıcı yorumları forumuna hoşgeldiniz, Mondi Mobilya ile ilgili yorumlarınızı paylaşır mısınız?www.mobilyatakimlari.comMobilya Yorumları - Vivense Mobilya Yorumları
Vivense Mobilya Yorumları Vivense mobilya kullanıcı yorumları forumlarına hoşgeldiniz, bu bölümümüz de Vivense mobilya kullanıcı yorumları ile ilgili düşüncelerinizi veya tavsiyelerinizi paylaşırbilirsiniz. Vivense mobilya sizce nasıl yorumlanır? Yoksa daha önce Vivense mobilya ile tanışmadınız...www.mobilyatakimlari.com
İtibar Puanı:
✌ ✌mondi diyorum
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
bence mondiya canım ikisinide seçmem ama illa seçeceksem vivense ama mondide tasarım açısından iyi. ne desem bilemedim
?? ?ya canım ikisinide seçmem ama illa seçeceksem vivense ama mondide tasarım açısından iyi. ne desem bilemedim
???
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
+1mondi bence çünkü istikbal bellona mondi hep aynı merkeze bağlı
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Mondi biraz daha kaliteli geliyor bana
İtibar Puanı:
Vivense çok uygun ama son dönemde kalitesi düşükmüş duyduğuma göre
ya canım ikisinide seçmem ama illa seçeceksem vivense ama mondide tasarım açısından iyi. ne desem bilemedim
İtibar Puanı:
Selam! İki marka arasında kalanların karar vermekte zorlandığı bir konuya değindiniz. Hem Mondi hem de Vivense, kaliteli ve şık mobilyalar üreten güçlü markalardır. Ancak tercih yaparken bazı unsurları göz önünde bulundurmak faydalı olabilir.Mondi mi Vivense mi ?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: