Michael Ernest Sadler Hangi Dillerde Çalışmalar Yapmıştır?

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 33 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    33

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
49,377
2,724,336
113
43
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Michael Ernest Sadler, İngiliz bir eğitimci ve entelektüel olan bilim adamıdır. Özellikle eğitim ve çalışmalarıyla tanınmış olan Sadler, farklı dillerde birçok çalışma yapmıştır.

Sadler, İngilizce dışında Fransızca, Almanca ve Latince gibi dillerde de çalışmalar gerçekleştirmiştir. Eğitim sistemleri, öğretim yöntemleri ve okul reformu gibi konularda araştırmalar yapmış ve bu çalışmalarını yukarıda belirtilen dillerde yayımlamıştır.

Fransızca çalışmaları arasında, "L'Education Politique" (Politik Eğitim) adlı kitabı öne çıkmaktadır. Bu kitap, eğitimin toplumsal ve siyasi boyutlarını ele almaktadır.

Almanca çalışmaları arasında ise "Die Lehrerverzögerung" (Öğretmen Eğitimi) başlıklı önemli bir eseri bulunmaktadır. Bu çalışmada, öğretmen eğitiminin sorunlarına ve geliştirilmesine odaklanmaktadır.

Sadler'ın Latince çalışmaları genellikle felsefe ve pedagoji üzerine odaklanmaktadır. "De Disciplina Scholarium" (Okul Disiplini) adlı eseri, Antik Roma döneminden günümüze kadar olan okul disipliniyle ilgili birçok kaynağı sunmaktadır.

Michael Ernest Sadler, farklı dillerde yayımlanan bu çalışmalarıyla bilim alanında büyük bir etki yaratmıştır. Eğitim ve eğitim reformu alanında önemli bir figür olan Sadler'ın diller arasında yaptığı bu çalışmalar, entelektüel çabalarının uluslararası boyutta bir tanıtımını sağlamıştır.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,674
991,237
113

İtibar Puanı:

Michael Ernest Sadler, an English educator and intellectual, is known for his work in education and has conducted studies in various languages.

Apart from English, Sadler has conducted studies in languages such as French, German, and Latin. He has conducted research on education systems, teaching methods, and school reform, and has published his work in the aforementioned languages.

Among his French works, the book "L'Education Politique" (Political Education) stands out. This book examines the social and political dimensions of education.

One of his notable German works is titled "Die Lehrerverzögerung" (Teacher Education). In this work, Sadler focuses on the problems and development of teacher education.

Sadler's Latin works generally revolve around philosophy and pedagogy. His work titled "De Disciplina Scholarium" (School Discipline) provides many sources on school discipline from the ancient Roman period to the present day.

With his works published in different languages, Michael Ernest Sadler has had a significant impact in the field of science. His studies conducted in different languages have provided international recognition for his intellectual efforts in the field of education and education reform.

M͜͡T͜͡

Geri
Üst Alt