Avangard Mobilya Ne Demek
Avangard mobilya ne demek gerçek anlamını bilen varmı? Birde bu avangard nasıl bir tarzı yansıtıyor?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
A | Tavsiye Avangard Koltuk Takımı Tavsiyesi | 🛋️ Avangard Oturma Odaları Gösterişli Alanlar 🌟 | 10 | 10K | |
S | Tavsiye Avangard Oturma Odaları Önerisi ? | 🛋️ Avangard Oturma Odaları Gösterişli Alanlar 🌟 | 64 | 20K |
İtibar Puanı:
çok açıklayıcı olmuş @ERSAN.NETBilimsel açıklaması: Avangart, Fransızca askeri bir terim olan öncü birlik sözcüğünden gelir. Gerek Fransızcada gerek diğer dillerde kültür, sanat ve politika ile bağlantılı olarak, "yenilikçi" kişiler veya "deneysel" işler anlamına gelir.
şahsım tarafından açıklanması:
avangard kelimesi avan dan geliyor. başına y koyarsak yavangard, başına t koyarsak tavangard olabiliyor. Tavanı boyama işlemleri ile alakalı çok acayip açıklayıcı bir olay.
İç mimarım çok iyi anlarım bu işlerden fatmacık hanım.
İtibar Puanı:
Bune yaaaa ben avangard sevmedim ?Aklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
İtibar Puanı:
Koltuğun rengi filan çok tatlı benceBune yaaaa ben avangard sevmedim ?
hahaha teşekkür ediyorum iç mimar beyBilimsel açıklaması: Avangart, Fransızca askeri bir terim olan öncü birlik sözcüğünden gelir. Gerek Fransızcada gerek diğer dillerde kültür, sanat ve politika ile bağlantılı olarak, "yenilikçi" kişiler veya "deneysel" işler anlamına gelir.
avangard kelimesi avan dan geliyor. başına y koyarsak yavangard, başına t koyarsak tavangard olabiliyor. Tavanı boyama işlemleri ile alakalı çok acayip açıklayıcı bir olay.
Vaaay gerçekten avangardı sevmeye başladım gibiAklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
Bence tatlı bir koltuk takımı olmuş. Çok şirin duruyorAklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
Aslında tasarımsal olarak çok güzel bir koltuk takımı ama kendim için düşündüğüm zaman kendime fazla yakıştıramıyorum.Aklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
Çok klas bir oturma grubuAklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
Koltuğun rengine ve tasarımına bayıldımm sadece kenarlardaki o altın işlemeler olmasa çok daha iyi olacakmışAklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
İtibar Puanı:
avangard tarzı çok iddialı duruyor benceAklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
hmmm çevresindeki o altın işlemeler olmasa aslında gayet güzel bir koltuk takımıAklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
Koltuğun rengi hangi renk? Bayıldım bu renge muhteşem ötesi??Aklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
Tasarımsal olarak güzel bir koltuk takımı ama üzerinde oturunca çok da konforlu bir hissiyatı olacağını düşünemiyorum.Aklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
Yani tam da arada kaldım hem güzel gibi ama bir yandan da değil gibi Kararsız kaldımAklında biraz daha iyi canlanabilmesi için sana bir avangard koltuk takımı örneği bırakıyorum
İtibar Puanı:
Çok güzel bir açıklama olmuş Ellerinize Sağlık iç mimar BeyBilimsel açıklaması: Avangart, Fransızca askeri bir terim olan öncü birlik sözcüğünden gelir. Gerek Fransızcada gerek diğer dillerde kültür, sanat ve politika ile bağlantılı olarak, "yenilikçi" kişiler veya "deneysel" işler anlamına gelir.
Çok güzel bir açıklama olmuş Ellerinize Sağlık iç mimar Bey