- 25 Tem 2019
- 93
- 34,074
- 83
İtibar Puanı:
ahahahahAnkastre seti alırken bunlara dikkat edersem eğer biri beni cimciklesin ? Çünkü demekki farklı bir yola girmişim yoksa şuan almam herhalde ?
İtibar Puanı:
ahahahahAnkastre seti alırken bunlara dikkat edersem eğer biri beni cimciklesin ? Çünkü demekki farklı bir yola girmişim yoksa şuan almam herhalde ?
İtibar Puanı:
mükemmelPaylaşım için teşekkürler oldukça faydalı bilgiler olduğunu düşünüyorum. Her genç kız veya her kadın mutlaka bir gün bir ankastre SET alacak o sebepten dolayı bence herkesin bu yazıyı okuması gerekiyor bu yazıyı bize hazırlayan veya okumamızı sağlayan herkese çok teşekkürler ediyorum kendinize çok iyi bakın görüşmek dileğiyle![]()
Bizde yeni evimiz için ankastre seti aldık markası simfer ama baya üst kalitede olan bir modelini aldık yani tasarımsal olarak davlumbazına hayran kaldımGenllikle zaten hazır ev satın alıyorsanız eğer evin içinde çokta kaliteli olmayan bir ankastre seti oluyor evde ama en son şimdiki evimdeki ankastre setini sattım üzerine 2000TL koyarak çok kaliteli ve güzel bir ankastre seti aldımŞuan için gayet memnunum
![]()
Aynen Siemens de olur birbirlerine benziyorlar belkide aynı firmaya aittirBosch'un ürünleri kaliteli. Ankastre seti alacak olsam oradan alırım
katılıyorumçok şık modeller ankastre set almadan önce okumanın çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum. teşekkürler.
Siemens de iyiBosch'un ürünleri kaliteli. Ankastre seti alacak olsam oradan alırım
Kesinlikle olacaktırçok şık modeller ankastre set almadan önce okumanın çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum. teşekkürler.
İtibar Puanı:
Her firmanın aslında kaliteli modelleri vardırBosch'un ürünleri kaliteli. Ankastre seti alacak olsam oradan alırım
İtibar Puanı:
Aslında hiç bir firma aslında üretebileceği kalitede ürünler üretmez yoksa ileri ki yıllarda satış yapamaz. Sattığı ürünler bozulmalı ki satışa daha çok devam edebilsin.Her firmanın aslında kaliteli modelleri vardır