Aa işte itiraf ettin mutfağın şık dursun diye almışsın ? ben seni kendimden iyi tanıyorum yapmıyorsun işte ? ? ?Sanane ? belki öylesine aldım mutfağım şık dursun diye almış olamam mı hem sen nereden biliyorsun 7/24 yanımdamısın ki sanki ?
Aa işte itiraf ettin mutfağın şık dursun diye almışsın ? ben seni kendimden iyi tanıyorum yapmıyorsun işte ? ? ?Sanane ? belki öylesine aldım mutfağım şık dursun diye almış olamam mı hem sen nereden biliyorsun 7/24 yanımdamısın ki sanki ?
@Fatmacik01 dan şikayetçiyim ilgilenmenizi rica ediyorum ?mevzu var sanırım ?
ayşecik fatmacık@Fatmacik01 dan şikayetçiyim ilgilenmenizi rica ediyorum ?
dövelim mi@Fatmacik01 dan şikayetçiyim ilgilenmenizi rica ediyorum ?
İtibar Puanı:
ay aklımdan geçenleri söylemişsinAnkastre seti aldım geçen sene ve çok pişman oldum kalitesi çok düşük herhalde. Fırın içindeki yemeği pişirirken aynı zamanda etrafındaki dolaplarıda pişiriyorduÖrneğin üzerindeki çekmecede kaşıklık vardı kaşıklar ellenicek gibi değil çok ısınıyor yani kısaca ısıyı çok fazla dışarıya veriyordu. Ama şimdi kurtuldum yeni ankastre seti aldım ve ısıyı vermiyor dışarıya. Onun için ankastre seti alırken ısı yalıtımının iyi olmasına dikkat edin.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Bizim evdeki ankastre seti çok kaliteli biz almadık ama çok iyi çıktıAnkastre seti almaya pek gerek kalmıyor genellikle zaten müteahhitler evi satarken hazır koyuyorlar eve. Ee tabi firmadan firmaya değişiyor bazıları kaliteli bazılarıda en kalitesiz ankastre setini takıyor. Yani hangi müteahhitten evi aldığın önemli
aynı şekilde bende ekledim teşekkürler.ankastre set almadan önce tekrar okumak için sık kullanılanlara ekledim.?
İtibar Puanı:
bence de.harika noktalara değinmişsiniz çok beğendim.
İtibar Puanı: