Yani mutfakta o alanın boş kalmaması için alıyorlar aksi halde kötü bir görünüm oluşuyorDekorasyon amaçlı olarak ankastre seti alanlar bile var![]()
Yani mutfakta o alanın boş kalmaması için alıyorlar aksi halde kötü bir görünüm oluşuyorDekorasyon amaçlı olarak ankastre seti alanlar bile var![]()
Mantıklı boş iyi olmuyorYani mutfakta o alanın boş kalmaması için alıyorlar aksi halde kötü bir görünüm oluşuyor
Ankastre setler artık mutfak dekorasyonun bir parçası oldueskiden görsel anlamda neydi ne oldu ankastre iyi ki var görsel olarak bir harika.
İtibar Puanı:
Maalesef artık çoğu kişi kullanmak için değil dekorasyon amaçlı kullanıyorAnkastre setler artık mutfak dekorasyonun bir parçası oldu
İtibar Puanı:
size katılıyorum, bence mükemmel bir anlatım olmuş, bugün "ankastre set alırken dikkat etmeniz gereken noktalar" bu mesajın içinde olması, bana büyük zaman kazandırdı.çok şık modeller ankastre set almadan önce okumanın çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum. teşekkürler.
ankastre seti alacağına dolap yapsın oraları o zaman boş kalmazYani mutfakta o alanın boş kalmaması için alıyorlar aksi halde kötü bir görünüm oluşuyor
İtibar Puanı:
Ne aldınız peki?Genllikle zaten hazır ev satın alıyorsanız eğer evin içinde çokta kaliteli olmayan bir ankastre seti oluyor evde ama en son şimdiki evimdeki ankastre setini sattım üzerine 2000TL koyarak çok kaliteli ve güzel bir ankastre seti aldımŞuan için gayet memnunum
![]()
İtibar Puanı: