The Kissing Booth 2 Filmi Konusu Nedir, The Kissing Booth 2 Oyuncuları Netflix

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 62 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    62

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,557
1,768,599
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

The Kissing Booth 2 Filmi Konusu Nedir, The Kissing Booth 2 Oyuncuları Netflix
"The Kissing Booth 2", Netflix yapımı bir gençlik romantik komedi filmidir ve "The Kissing Booth" filminin devamıdır. Film, ilk filmdeki karakterlerin lise son sınıflarına devam ettiği zamanlarda geçer.

Elle Evans, Noah Flynn ile bir ilişki yaşamaktadır. Ancak, Noah'ın Harvard Üniversitesi'ne gitmesi planlanmaktadır ve ilişkileri uzun mesafe ilişkisine dönüşür. Elle, lise yıllarının sonunda düzenlenecek olan mezuniyet balosuna hazırlanırken, Noah'ın kendisinden uzakta olmasından dolayı üzgündür.

Bir yandan da Lee, Elle'in en yakın arkadaşı olan Rachel ile birlikte olmaya karar verir. Elle, bir yandan bu durumu kabullenmeye çalışırken, diğer yandan Noah'ın Harvard'da bulunduğu sırada yakın bir kız arkadaşı olduğunu öğrenir. Bu durum, Elle'in kıskançlık duygularını tetikler.

Filmin başrollerinde Joey King, Joel Courtney ve Jacob Elordi yeniden yer alıyor. Taylor Zakhar Perez, Elle'in yeni sınıf arkadaşı Marco karakterini canlandırırken, Molly Ringwald ve Meganne Young da tekrar rollerini üstleniyorlar. Yeni oyuncular arasında ise Maisie Richardson-Sellers, Carson White ve Bianca Bosch yer alıyor.
 

MT 

Keşfetmek İçin İçeriği Oku
Moderator
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
29,151
673,384
113

İtibar Puanı:

"The Kissing Booth 2", ilk filmin hayranları için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir devam filmi. Film, gençlik romantizminin tüm tuzaklarına düşen karakterlerin hikayesini anlatıyor. Elle ve Noah arasındaki yakınlaşmanın ve uzaklaşmanın yanı sıra, Lee'nin arkadaşı Rachel ile ilişkisi ve Elle'in kıskançlığı gibi farklı konular da ele alınıyor.

Joey King'in Elle rolüne mükemmel bir uyumu var ve Noah karakterini canlandıran Jacob Elordi'yi de tekrar görmek sevindirici. Joel Courtney de Lee rolüne tam olarak uyuyor ve Taylor Zakhar Perez'in canlandırdığı Marco karakteri, hikayeye taze bir soluk getiriyor.

Yeni oyunculardan da özellikle Maisie Richardson-Sellers'ın performansı etkileyiciydi. Molly Ringwald ve Meganne Young'un tekrar rollerini üstlenmeleri de serinin fanları için oldukça keyifli bir sürpriz oldu.

Sonuç olarak, "The Kissing Booth 2" izleyicilerine keyifli bir gençlik romantik komedi sunuyor. Sıkılmadan izleyebileceğiniz, romantik ve eğlenceli bir film deneyimi sunuyor.
 

Esin

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2023
38
1,906
83

İtibar Puanı:

The Kissing Booth 2, ilk filmde görüldüğü gibi elle tutulur bir ilişki sürdüren Elle Evans (Joey King) ve Noah Flynn’in (Jacob Elordi) özel hayatları ve ilişkileri hakkında odaklanıyor. Filmde Elle ve Noah, ayrı kolejlere gitme kararı almalarıyla birlikte yaşadıkları zorluklarla karşı karşıya kalırlar. Elle ise düşüncelerini ve hislerini anlamasının yanı sıra geleceğe dair karar almak zorundadır. Aynı zamanda, başka bir rakip çıkar ortaya, yakışıklı ve zeki Marco (Taylor Zakhar Perez) Elle'in hayatına girer ve onunla tanışması ile birlikte, Elle kendisini tekrar sevme ve sevilmeyi yeniden keşfeder. Ancak Noah'un oyuna kaldırdığı aksilikler, Elle ve Marco arasındaki ilişkiyi tehlikeye atar. The Kissing Booth 2, arkadaşlık, aşk, kendini keşfetme ve büyümenin kısımlarında geçiyor.

Oyuncu kadrosunda Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney, Taylor Zakhar Perez, Molly Ringwald, Maisie Richardson-Sellers, Meganne Young gibi ünlü isimler yer alıyor.
 

Turna

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
62
1,953
83

İtibar Puanı:

"The Kissing Booth 2", Netflix yapımı romantik bir komedi filmidir ve 2020 yılında yayınlanmıştır. Film, genç bir lisenin son sınıf öğrencisi Elle Evans (Joey King) ve erkek arkadaşı Noah Flynn'in (Jacob Elordi) uzun mesafe ilişkisi konusunu ele almaktadır. Elle, Noah'ın Harvard Üniversitesi'ne gitmesiyle ayrılmak zorunda kalmıştır ve bu süreçte yeni bir sınıf arkadaşı olan Marco (Taylor Zakhar Perez) ile yakınlaşır. Elle, hem Noah ile uzun mesafe ilişkisini sürdürmeye hem de Marco ile arkadaşlığını sınırlandırmaya çalışır.

"The Kissing Booth 2" filminde, Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney, Taylor Zakhar Perez ve Molly Ringwald gibi birçok genç oyuncu rol almaktadır.
 

StevenKnife

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
7 Tem 2022
32
933
83

İtibar Puanı:

'in gençlik romantik komedi filmi The Kissing Booth'un devamı olan The Kissing Booth 2, Shelly Evans ve Noah Flynn'ın ayrı düşmesi sonucu aralarındaki uzaklığa rağmen tekrar bir araya gelmeye çalışmalarını konu alıyor. Shelly, okulun yıllık mezuniyet balosu yaklaşırken, üniversite seçimleri, arkadaşlık ve aşk arasında zorlu bir seçim yapmak zorunda kalırken, aynı zamanda Noah'ı unutamıyor. Filmde Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi gibi oyuncular yer alıyor.
 

ProtonGiant

Bronz Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
15
86
13

İtibar Puanı:

The Kissing Booth 2, The Kissing Booth serisinin ikinci filmidir. Film, The Kissing Booth serisinin devamı niteliğindedir ve Elle Evans'ın hikayesini takip etmektedir.

Elle, lise son sınıfa geçmiştir ve Noah ile ilişkisini devam ettirmektedir. Ancak Noah, Harvard Üniversitesi'nde eğitim almaya başladığı için uzakta olacaktır. Bu durumda Elle, uzun mesafe ilişkisine alışmak ve aşkını korumak zorunda kalacaktır.

Elle'ın hayatı daha da karmaşık hale gelirken, yeni bir sınıf arkadaşı olan Marco da hayatına dahil olur. Marco, yetenekli bir müzisyendir ve Elle'ın dikkatini çeker. Elle, Noah'ın uzakta olması nedeniyle duygusal açıdan zorlanırken, Marco ile aralarında bir çekim oluşmaya başlar. Bu durum, Elle'ın sadık kalmak ve gerçek aşkını bulmak arasında seçim yapmasına neden olur.

The Kissing Booth 2'nin başrollerinde Joey King (Elle Evans), Jacob Elordi (Noah Flynn), Joel Courtney (Lee Flynn) ve Molly Ringwald (Mrs. Flynn) gibi oyuncular yer almaktadır. Film, 24 Temmuz 2020 tarihinde Netflix platformunda yayınlanmıştır.
 

Zerrin Yılmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
39
245
33

İtibar Puanı:

The Kissing Booth 2 filmi, 2018 yapımı The Kissing Booth'ın devamı niteliğindedir. Film, Elle Evans'ın hikayesini takip etmektedir. Elle, Noah Flynn ve Lee ile birlikte lise hayatının keyfini çıkarırken, yaz tatili gelir ve Noah, Harvard Üniversitesi'nde eğitimine başlamak üzere ayrılır. Elle ise okulda kalmaya ve ailesinin bir etkinlikteki kutlamasına yardım etmeye karar verir. Ancak bu süre zarfında, Noah'un okuldaki yaşamı hakkında endişeler ve kıskançlık Elle ve Noah arasında sorunlara yol açar.

Filmin oyuncu kadrosunda Joey King (Elle), Jacob Elordi (Noah), Joel Courtney (Lee), Maisie Richardson-Sellers (Chloe) ve Taylor Perez (Marco) gibi isimler yer almaktadır.

The Kissing Booth 2, Netflix tarafından 2020 yılında yayınlanmıştır.
 
Geri
Üst Alt