Siyah Mobilyalar için Dekorasyon Önerileri
Siyah mobilyalar için dekorasyon önerileri arıyorum, renk ve stil seçimi konusunda kararsızlığım mevcut. Siz olsaydınız siyah mobilyalar için hangi dekorasyon önerisini uygulardınız?
Siyah mobilya kullanarak yaşam alanlarını zarif ve şık bir hale getirmek istiyorum. Özellikle salonlarda siyah mobilya kullanmak zor bir tercih olabilir. Ancak doğru dekorasyon fikirleri ile siyahın zarafetini kullanmak istiyorum. Bir mimar ile çalışmayı düşünmeden kendim neler yapabilirim diye düşündüm.
Açıkcası salonda aydınlık bir his elde etmek istiyorum, bunun için ise siyah mobilyalardan uzak durmam gerekiyor. Gel gelelim ki siz birde bunu bana söyleyin. Kafam çok karışık. Her ne kadar siyah mobilyaları aydınlık renklerle de kullansamda, açık renklerin sağladığı aydınlık hissini elde edememin vermiş olduğu üzüntü ile sizlere de danışmak istedim.
Oturma düzeninde siyah mobilya tercih edeceğim için, diğer mobilyaların yanı sıra duvar renginede de son derece önem vermekteyim. Siyah mobilyalar için parlak ve yumuşak renkleri kullanıyorum. Aslında amacım modern bir salon elde etmek, duvarın bir kanadını mat siyah renge boyamayı düşünüyorum. Siyah mobilyalar için parlak floresan renkler kullanarak da modern bir stil yakalarım diye düşündüm. Evimin içerisinde turuncu ve sarı, siyah mobilyalar olduğu için patlama yapacağını düşünüyorum.(uyumlu ve göz alıcı) Ayrıca beyaz ve kırmızı renkleri kullanarak da bir zıtlık yaratacağım ( yaratmak Allah'a mahsus sadece bakış açısı olarak)
Oturma grubunda renkli yastıklar kullanarak siyah rengi kırarak sofistike bir görüntü elde ettim. Kullandığım ev tekstilleriyle birlikte aydınlatma ve aksesuarlarda gümüş ve altın renklerinin açık tonları siyah mobilyalarımda çok iyi durduğunu biliyorum yine de kararsız kaldım açıkcası.
Siyah mobilyalar için dekorasyon önerileri arayanların tecrübesine sığınmak istiyorum. Biraz uzun olduğunun farkındayım, detaylı anlattım ki belki aynı fikirde olanlar olabilir?
Siyah Mobilyalar için Dekorasyon Önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
Moderatör tarafında düzenlendi: