- 20 Tem 2019
- 67
- 23,808
- 83
İtibar Puanı:
Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı
Salon dekorasyonu nasıl olmalı ile alakalı çıkmazdayım. Sizce Salon dekorasyonu nasıl olmalı, Salonumuz 25 metre kare olduğu için dekorasyonda karışıklık yaşıyorum.. Konforlu ve rahat olsun istiyorum.Salonlar, duvar zemini, döşeme kaplaması, tavan dekoru, mobilya ve aksesuarlar, dokular, renkler, formlar ve dahası ile ilgili detayların göz önünde bulundurulduğu evin en özenilen biricik ortak yaşam alanı olduğu için çok düşünüyorum...
Çünkü yatak odası seçimi gibi değil, gelen herkes oraya girdiği için kafam çok karışık ne yapsam ne etsem işin içinden çıkamadım.. minimalist ve sofistike yaklaşımla salon dekorasyonunda eve gelen arkadaşlarıma aileme geldikleri zaman wuww demelerini istiyorum. İç mimar değilim ama biraz detaycı ve ince düşünürüm.
Öncelikli tercihim akdeniz stil gibi farklı stil öğeleri bir araya getirerek bir uyum sağlamak. Özellikle salon dekorasyonunda yenilik yapmak ve evimi düzenlerken daha ferah ve iç açıcı bir atmosfer oluşturmak amacındayım. Bir kedim var ve onunla yaşadığım için kendi stilimi oluşturmak istiyorum. Bu konuda biraz detay vermemin sebebi önerileriniz. fikirleriniz için şimdiden çok teşekkürler...
Moderatör tarafında düzenlendi: