Lüks Yaşam Sevenler İçin En Pahalı Mobilyalar | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

DilaÇiftçi

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
136
49,895
93

İtibar Puanı:

Lüks Yaşam Sevenler İçin En Pahalı Mobilyalar
104

Herkese merhaba, Vazgeçilmez bir duygu haline gelen lüks yaşantı, mobilya sektörüne de sıçramış durumdadır. Dünyaca ünlü markalar, müşterilerinde var olan beklentiye cevap verebilmek için bir birinden lüks ve şık mobilyalar üretiyorlar. Değerli madenler ve metallerle süslenen mobilyalar, yüksek maliyetleriyle karşımıza çıkıyor. Mobilyalarda öncelik konfor, rahatlık ve kullanışlılıktan ziyade; tasarım estetiği ve işçiliktir. Peki zor bir soru soracağım cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Hayalini kurduğunuz mobilya tasarımı hangisi rica etsem paylaşabilir misiniz?

ZeynepEla86

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
49
17,684
83

İtibar Puanı:

Merhaba! Lüks yaşam sevenler için en pahalı mobilyalar konusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. İşte dünya genelindeki en pahalı mobilya tasarımlarından bazıları:
  1. Pininfarina Aresline Xten ofis koltuğu: 1.5 milyon dolara satılıyor ve özellikle otomotiv tasarımı sevenlerin beğenisini kazanıyor.
  2. Baldacchino Supreme yatak: 6,3 milyon dolar değerindeki bu yatak, Stuart Hughes tarafından tasarlanmıştır ve altın kaplama, elmas ve safir taşları içerir.
  3. The Badminton Cabinet: İngiliz mobilya tasarımı olan bu kabin, 1726 yılında üretilmiş ve yaklaşık 36,4 milyon dolar değerindedir.
  4. Parnian Furniture Collection: Bu mobilya koleksiyonu, İranlı tasarımcı Abdolhay Parnian tarafından tasarlanmıştır ve en pahalı parçası 210,000 dolar değerindeki Executive Desk'tir.
  5. The Tufft Table: Amerikan mobilya tasarımcısı John Houshmand tarafından tasarlanan bu masa, 4,6 milyon dolara satılıyor ve ahşap ve cam malzemelerden oluşuyor.
  6. The Dragon Chair: Henk Vos tarafından tasarlanan bu sandalye, 29,000 dolar değerindeki altın kaplama ayaklara sahiptir ve muhteşem bir tasarıma sahiptir.
  7. The Fable Swing: Christopher Guy tarafından tasarlanan bu salıncak, 34,000 dolar değerindeki el yapımı ahşap bir tasarımdır.
Bu mobilyalar dünya genelinde en pahalı olanları arasındadır. Ancak, her ülkenin kendine özgü tasarımcıları ve mobilya markaları bulunmaktadır, bu nedenle yerel pazarlarda da farklı fiyat aralıklarında lüks mobilya tasarımları bulunabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

DilaÇiftçi

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
136
49,895
93

İtibar Puanı:

gülecekler dese ?
konuyu ben açtığım için gülmeyeceğime emin olabilirsiniz, herkes dalga geçme modunda sanırım. aaaa üstüme iyilik sağlık ben n dertteyim millet ne dertte. kızlar çok ciddi soruyorum. fikir almak istiyorum. zevkler ve renkler değişebilir, ancak ben şuan hayalinizdeki mobilya takımı hangisi? yani paranız var bildiğiniz istediğiniz mobilyayı alabiliyorsunuz? ne alırdınız onu paylaşırsanız çok memnun olurum. teşekkürler

ElisaTalay

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
56
21,389
83

İtibar Puanı:

konuyu biraz daha detaylandırsanız ona göre fikir verebilirdik.
ben örnek göstermem gerekirse madem para da sıkıntı yok bir yatak önereyim fiyatı biraz pahalı araba alabilirsiniz yada bu yatakta yatabilirsiniz.
Vividus Mattress

105

kapmanya var Bu lüks yatağın fiyatı sadece: 59.750 $ :D

SENAydin

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
67
23,808
83

İtibar Puanı:

üzerinde konuşmaya gerek olmayan masa..

bence olayın sonu budur..

106

Janjaap Ruijssenaar adlı mimar tarafından, tasarlanması ve geliştirilmesi 6 yıl süren bu yatak havada durabiliyor. Toplamda 900 kilo ağırlığı var ve bu ağırlığa rağmen zeminden 40 cm yukarıda durabiliyor. Eğer bu yatakta farklı uyku deneyimleri elde etmek istiyorsanız sadece 1.6 Milyon Dolar ödemeniz yeterlidir.

AlyaGülhan

Platin Üye
20 Tem 2019
95
33,678
83

İtibar Puanı:

konuyu ben açtığım için gülmeyeceğime emin olabilirsiniz, herkes dalga geçme modunda sanırım. aaaa üstüme iyilik sağlık ben n dertteyim millet ne dertte. kızlar çok ciddi soruyorum. fikir almak istiyorum. zevkler ve renkler değişebilir, ancak ben şuan hayalinizdeki mobilya takımı hangisi? yani paranız var bildiğiniz istediğiniz mobilyayı alabiliyorsunuz? ne alırdınız onu paylaşırsanız çok memnun olurum. teşekkürler
107

ya ben böyle hayal ediyorum..

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,027
93

İtibar Puanı:

koptum ya :D dila hanım haklı çünkü fikir arayışında.:D

Esra

Prof. Dr. Filozof
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Tem 2019
269
91,053
93
Sakarya

İtibar Puanı:

Bilmiyorum benim beğendiklerim belkide sizlere komik gelecek ama bence çok değişik bir tarzı ve havası var bu markanın.
Versace'nin mobilyalarını çok beğeniyorum.

s-l400-1.jpg

Bu 9000€

s-l400.jpg

Buda 9000€

Daha çok ilginç ve güzel tasarımları varda benim beğendiklerim örnek olarak bunlar ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Jale

Deniz ve Kumsal
Kayıtlı Kullanıcı
30 Eyl 2019
306
103,381
93
Moda/Kadiköy

İtibar Puanı:

ben örnek göstermem gerekirse madem para da sıkıntı yok bir yatak önereyim fiyatı biraz pahalı araba alabilirsiniz yada bu yatakta yatabilirsiniz.
Vividus Mattress

Ekli dosyayı görüntüle 105
ya şaka mı bu bu paralara yatak değil ev alınıyor.

Züleyha601

Dekorasyon Aşkı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Ağu 2019
252
84,888
93
30
İstanbul

İtibar Puanı:

Ekli dosyayı görüntüle 106

Janjaap Ruijssenaar adlı mimar tarafından, tasarlanması ve geliştirilmesi 6 yıl süren bu yatak havada durabiliyor. Toplamda 900 kilo ağırlığı var ve bu ağırlığa rağmen zeminden 40 cm yukarıda durabiliyor. Eğer bu yatakta farklı uyku deneyimleri elde etmek istiyorsanız sadece 1.6 Milyon Dolar ödemeniz yeterlidir.
900 kilo ağırlığında mı ben yanına yaklaşmaya korkarım bir hatası filan olsa ayağıma filan düşse çok kötü olur.

CemreHalisogulları

Gel etme
Platin Üye
4 Eki 2019
267
93,299
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Vividus Mattress

Bu yatak güzelmiş kalkıp inmesi iyimiş :D ama çok pahalıı ?

MeryemKaya16

Meryem gibi ol
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Tem 2019
472
164,087
93
Bursa

İtibar Puanı:

Bu yatağı gerçekten görmek isterim nasıl oluyor en fazla kaç kişi taşıyor acaba?

Cansu.35

Dikenin çiçeği var diye sevinelim
Platin Üye
31 Tem 2019
388
139,265
93
Izmir

İtibar Puanı:

Vividus Mattress

Bu fiyat için çok ama çok kötü. Bunu özel olarak kendim yaptırsam daha ucuza hallederim

HuriyeDGN

Dostu olmayan insan, en zengin insandır.
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Eyl 2019
315
112,957
93

İtibar Puanı:

Bilmiyorum benim beğendiklerim belkide sizlere komik gelecek ama bence çok değişik bir tarzı ve havası var bur markanın.

s-l400-1.jpg

Bu 9000€

s-l400.jpg

Buda 9000€

Daha çok ilginç ve güzel tasarımları varda benim beğendiklerim örnek olarak bunlar ?
ikisi ile küçük bir ev alabilirim ?

R4biaE.

Yerinde söz söylemesini bil
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
8 Ağu 2019
308
109,674
93
31
İstanbul

İtibar Puanı:

Bu lüks değil de daha çok teknolojik bir yatak bence :D

EceYılmaz33

Ne olursan ol gel!
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Ağu 2019
344
116,898
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Bilmiyorum benim beğendiklerim belkide sizlere komik gelecek ama bence çok değişik bir tarzı ve havası var bur markanın.

s-l400-1.jpg

Bu 9000€

s-l400.jpg

Buda 9000€

Bu fiyata bunları gerçekten kendi isteği ile kullanan var mI? :D

Aslı.kaya.33

Platin Üye
31 Tem 2019
400
129,708
93
Mersin

İtibar Puanı:

Vividus Mattress

Sadece bu güzel diğerlerini hiç beğenemedim. Ama bu da bu fiyata göre çok pahalı gibi

Bamteli

Platin Üye
25 Tem 2019
140
53,078
93
İstanbul

İtibar Puanı:

(y) (y) ? ?

GülümSeyen

Evli Mutlu Çocuklu
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
160
55,994
93

İtibar Puanı:

Bu gerçekten satılıyor mu? Ayrıca hiç rahat durmuyor eğer resimdeki gibiyse

ZAMBAK

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
82
30,642
83

İtibar Puanı:

Bilmiyorum benim beğendiklerim belkide sizlere komik gelecek ama bence çok değişik bir tarzı ve havası var bu markanın.

s-l400-1.jpg

Bu 9000€

s-l400.jpg

Buda 9000€

Koltuk çok beğendim ama çok pahalı :D

MerveÜnlü

Kayıtlı Kullanıcı
7 Ara 2019
216
63,729
93

İtibar Puanı:

Bu uçan yatağın gerçek olduğuna inanmıyorum ben :D neden hiç videosu yok? :D

Eminem

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
49
17,947
83

İtibar Puanı:

Bu uçan yatağın var olduğuna inanmıyorum neden hiç canlı bir videosu veya gerçek bir fotosu yok?

Ceyda

Kayıtlı Kullanıcı
14 Ocak 2020
14
4,152
78
İstanbul

İtibar Puanı:

Vividus Mattress

O fiyatın 10 da 1'ine daha rahat ve kaliteli bir yatak alınabilir türkiye'de :D

Gökçe Söylemez

Kayıtlı Kullanıcı
8 Ara 2019
25
6,588
78

İtibar Puanı:

Bunlar lüks mobilya olarak listelenmiş ama dünyanın en ilginç mobilyaları postuna da girermiş yani ?

Arzu Yıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
5 Mar 2020
19
4,565
78
İstanbul

İtibar Puanı:

Bu yatak kimin evinde var çok merak ediyorum daha da merak ettiğim ise üzerinde nasıl yatıyorlar? :D

MT 

Keşfetmek İçin İçeriği Oku
Moderator
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
30,409
827,799
113

İtibar Puanı:

Lüks yaşam sevenler için tasarlanan en pahalı mobilyalar genellikle özel tasarımlar, el yapımı detaylar, değerli malzemeler ve marka prestiji içerir. İşte lüks yaşam sevenlerin ilgisini çekebilecek bazı pahalı mobilya örnekleri:
  1. Ralph Lauren Duke Bar Koltuğu:
    • Tasarımcı Ralph Lauren tarafından tasarlanan bu koltuk, yüksek kaliteli malzemeler ve zarif detaylarla dikkat çekiyor. Özel deri kaplaması ve detaylı oymaları ile lüks bir görünüme sahip.
  2. Henredon Arabella Yemek Masası:
    • Henredon tarafından üretilen bu masa, özel tasarım detayları ve lüks malzemelerle dikkat çekiyor. El yapımı ahşap işçiliği ve zarif oymalar, bu masayı benzersiz kılıyor.
  3. Christopher Guy Serenity Yatak Başlığı:
    • Christopher Guy tarafından tasarlanan bu yatak başlığı, zarafet ve lüksü bir araya getiriyor. El yapımı detaylar, yüksek kaliteli malzemeler ve benzersiz tasarımı ile öne çıkıyor.
  4. Boca do Lobo Diamond Şifonyer:
    • Diamond Şifonyer, özel tasarım detayları ve değerli malzemelerle ünlü olan Boca do Lobo'nun bir ürünüdür. El işçiliği, zarif oymalar ve lüks tasarımıyla dikkat çeker.
  5. Fendi Casa Crystal Çift Kişilik Yatak:
    • Fendi Casa tarafından tasarlanan bu yatak, markanın lüks tarzını yansıtan zarif detaylara sahip. Kristal kaplamalar, özel desenler ve yüksek kaliteli malzemelerle öne çıkıyor.
  6. Roberto Cavalli Home Interiors Salamanca Koltuk Takımı:
    • Roberto Cavalli'nin tasarımı olan Salamanca koltuk takımı, lüks yaşam sevenler için özel tasarlanmış bir üründür. İnce deri kaplama, özel desenler ve lüks detaylar içerir.
  7. Bentley Home Collection Arabella Yatak Odası Takımı:
    • Bentley Home Collection tarafından tasarlanan bu yatak odası takımı, markanın lüks otomobil tasarımlarının etkisini taşır. Değerli malzemeler ve özel tasarım detayları içerir.
Bu mobilyalar genellikle sınırlı sayıda üretilir ve özel siparişler üzerine yapılır. Lüks yaşam sevenler için tercih edilen markalar arasında Christopher Guy, Fendi Casa, Henredon, Roberto Cavalli ve Bentley Home Collection gibi prestijli markalar bulunmaktadır.

Crazy KupKakes

Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
24
297
28

İtibar Puanı:

Lüks yaşam sevenler için en pahalı mobilyalar, marka değeri yüksek olan ve el işçiliğiyle üretilen özel tasarımlardır. İşte birkaç örnek:

1. Yatak odası takımı: İtalyan markalarının tasarladığı lüks yatak odası takımları, özel malzemelerin kullanımıyla dikkat çeker. Örneğin, sandıklı kral yataklar, ahşap işçiliğiyle öne çıkan lüks başlıklar, kristal detaylar, el yapımı desenler gibi özelliklere sahip olabilir.

2. Kanepe: İşlemeli ve işlenmemiş derilerle kaplı olan lüks kanepeler, genellikle el yapımıdır. İtalyan tasarımları, özel dikiş teknikleri, sıradışı detaylar ve yüksek içerikli dolgu malzemeleriyle ün kazanır.

3. Yemek masası takımı: Özel tasarımlı ve birleşik malzemelerden oluşan yemek masaları lüks yaşam sevenlerin tercih ettiği mobilyalar arasındadır. Örneğin, mermer temelli masa üstleri, altın veya gümüş detaylarla süslenmiş ahşap ayaklar gibi özel detaylara sahip olabilir.

4. Dolaplar: Lüks dolaplar, özel ağaç türleriyle yapılmış ve el işçiliğiyle süslenmiş olabilir. Gümüş veya altın detaylar, kristal kulplar ve iç mekan organizasyonu için özel bölmeler gibi ekstralarla donatılabilir.

5. Şömine: Lüks yaşamı tamamlayan bir mobilya olarak, özel tasarımlı şömineler öne çıkar. Örneğin, mermer veya granit detaylı, mermer rölyeflerle bezenmiş, altın veya gümüş aksesuarlarla süslenmiş şömineler tercih edilebilir.

Bu, lüks yaşam sevenler için en pahalı mobilyalardan bazılarıdır. Burada verilen örnekler genel olarak fikir vermek içindir ve her bir ürün veya marka fiyatına göre değişebilir.

Fikir Işığı

Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
13
167
13

İtibar Puanı:

Lüks yaşam sevenler için en pahalı mobilyalar arasında aşağıda belirtilenler bulunmaktadır:

1. Swarovski Kristal Kaplama Mobilyalar: Swarovski kristalleriyle süslenmiş yatak başlıkları, masa ve sandalye takımları gibi mobilyalar, lüks yaşam sevenler arasında oldukça popülerdir. Bu mobilyaların fiyatları Swarovski kristallerin miktarına ve boyutuna göre değişmektedir.

2. Altın Varaklı Mobilyalar: Oturma grupları, yemek masaları, vitrinler gibi mobilyaların altın varaklarla kaplanması, lüksün ve zenginliğin sembolü olarak görülmektedir. Altın kaplama mobilyaların fiyatları malzeme kalitesi, kullanılan altın miktarı ve varak işçiliği gibi faktörlere bağlı olarak değişmektedir.

3. İtalyan Tasarımlı Mobilyalar: İtalyan mobilya tasarımları dünya genelinde lüks yaşam sevenler arasında popülerdir. İtalya'nın ünlü tasarımcıları tarafından tasarlanan mobilyalar, özgün ve zarif formlarıyla dikkat çekmektedir. Bu mobilyaların fiyatları tasarımın ünlülüğüne, kullanılan malzemelere ve işçilik kalitesine göre değişiklik göstermektedir.

4. Özel Tasarım İmalat Mobilyalar: Lüks yaşam sevenlerin tercih ettiği mobilyaların bazıları özel tasarımlarla üretilmektedir. Bu mobilyalar, müşterinin isteklerine göre özel olarak imal edildiği için fiyatları oldukça yüksek olabilmektedir.

5. Antika Mobilyalar: Lüks yaşam sevenler, antika mobilyaları genellikle koleksiyon amaçlı olarak tercih etmektedir. Antika mobilyaların fiyatları, döneme, orijinalliğe, malzeme kalitesine ve restorasyon durumuna göre değişkenlik göstermektedir.

Bu listedeki mobilyalar genel olarak lüks yaşam sevenlerin tercih ettiği pahalı mobilya kategorisine girmektedir. Fiyatları markaya, tasarıma ve diğer faktörlere göre değişiklik gösterebilmektedir.

Veli Korkmaz

Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
33
485
53

İtibar Puanı:

Lüks yaşam sevenler için en pahalı mobilyalar şunlardır:

1. Fendi Casa Chest of Drawers: Bu lüks çekmeceli mobilya, Fendi Casa tarafından tasarlanmış ve el işçiliği ile üretilmiştir. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu komidin, özgün tasarımı ve detaylarıyla dikkat çeker. Fiyatları genellikle 10.000 dolar ve üzerindedir.

2. Versace Home Sofa: İtalyan moda evi Versace tarafından tasarlanan bu lüks kanepe, markanın karakteristik desenleri ve zarif detaylarıyla öne çıkar. Bu koltuklar, el işçiliğiyle üretilmiş ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tamamlanmıştır. Fiyatı genellikle 15.000 dolar ve üzerindedir.

3. Baccarat Crystal Chandelier: Fransız lüks markası Baccarat tarafından üretilen bu kristal avize, zarafeti ve göz alıcı tasarımıyla tanınır. Kristal malzeme ve el işçiliği kullanılarak üretilen bu avizeler, odanın atmosferini değiştiren bir etkiye sahiptir. Fiyatları genellikle 20.000 dolar ve üzerindedir.

4. Armani/Casa Dining Table: İtalyan moda evi Giorgio Armani'nin lüks mobilya koleksiyonu olan Armani/Casa, şık ve zarif tasarımlarıyla tanınır. Bu özel tasarım yemek masaları, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir ve genellikle 25.000 dolar ve üzerinde fiyatlandırılır.

5. Lalique Crystal Cabinet: Fransız markası Lalique tarafından tasarlanan bu kristal dolaplar, mükemmel el işçiliği ve şık tasarımlarıyla öne çıkar. Kristal malzeme ve özel dekoratif detaylar kullanılarak üretilen bu dolaplar, genellikle 30.000 dolar ve üzerinde fiyatlanır.

6. Bentley Home Armchair: Lüks otomobil markası Bentley tarafından tasarlanan bu özel koltuklar, markanın kalite ve zarafetini evinize getirir. Lüks malzemelerle üretilen bu koltuklar, genellikle 40.000 dolar ve üzerinde fiyatlandırılır.

7. Christopher Guy Luxury Bed: İngiliz mobilya tasarımcısı Christopher Guy'un lüks yatak tasarımları, zarafeti ve detaylarıyla dikkat çeker. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu yataklar, genellikle 50.000 dolar ve üzerinde fiyatlandırılır.

Bu mobilyalar lüks yaşam sevenler için birer sembol olarak kabul edilir ve yüksek fiyatları, kaliteleri ve tasarımlarıyla öne çıkarlar.

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 22 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Geri
Üst Alt