Mobilya Yorumları - İstikbal mobilya yorumları | Sayfa 2 | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Mobilya Yorumları İstikbal mobilya yorumları

Jale

Deniz ve Kumsal
Kayıtlı Kullanıcı
30 Eyl 2019
306
103,381
93
Moda/Kadiköy

İtibar Puanı:

Bugün annemle Mobilya almaya gittik ve de İstikbal mobilyayı çok beğendim herkese tavsiye ederim
bende geçenlerde gittim yatak aldım pişman oldum. baza yatak takımının içindeki yatağının kenarı sökük. istikbal kuruluma getirdi, ayh başa bela şimdi diyorlar ki merkeze gönderecez aynı üründen de bulamadılar. başka bir ürün seçmemi istiyorlar. gerçekten bazen cinlet geçirtmeme sebep oluyorlar. koskoca istikbalsin deponda defolu mal var, bunuda müşteriye satıyorsun. sonrada müşteri memnuniyetinden bahsediyorsun. hatta inanmazsınız şimdi beni aradılar ürünün iadesi için başka ürün seçmemi istiyorlar. yani mesele ne biliyor musunuz? bana değişim imkanı sunmak yerine seçtiğim ürünün yırtık olmayanını bulması gerekmiyor muydu?
yok anlamıyorum sanırsın imkansız birşey. bize ürünü tanıtırken yeni ürünler diye tanıtılıp yeni bir ürünün koskoca istikbalde olmamasına diyecek kelime yine bulamıyorum.
4 5 bin lira parayla 1 yatağı alamamak ne demek bilirsiniz?

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,027
93

İtibar Puanı:

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,027
93

İtibar Puanı:

çok teşekkürler incelemeye devam ediyorum. Bu arada bir sorum olacak: İstikbal mobilyaları nerede üretiliyor?
Yerli bir marka olan İstikbal, ürünlerini Kayseri'de bulunan üretim tesislerinde üretmektedir.

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,027
93

İtibar Puanı:

Mobilya mağazasına gitmeden internet üzerinden satış yapılabiliyor mu? sitelerinde bulamadım?
ben onu bilmiyordum internetten satışları olmayabilir ancak biliyorsunuz ki her köşe başında neredeyse istikbal mağazası var. bence hoşunuza giden model varsa gidip orada görmeniz daha iyi olur. hem kalitesini kumaşını görüp almak bence daha mantıklı. İnternet üzerinde kullanılan fotoğraflarda ışıklar kullanıldığı için çok daha güzel görünüyor :) ben şahsen internet ten mobilya almaya karşıyım. Ancak şöyle birşet daha var örneğin mağazaya gidip ürünü tespit ettikten sonra tabiki internetten alabilirsiniz. O zaman beğendiğiniz ürünü almış oluyorsunuz. Ayrıca eve alacağınız bir üründe mutlaka ölçülere göre hareket etmelisiniz. Her koltuk takımının boyutu farklı üretiliyor. Oradan aldığınız ürün eve geldiğiniz de büyüyebilir veya küçülebilir olduğunu unutmayın. Birde son olarak mevcut koltuk takımınızın ölçülerini alıp oradaki yeni alacağınız koltuk takımı ile bir kıyaslamasını yapmanızda fayda olabilir.

M

Mesude

ben onu bilmiyordum internetten satışları olmayabilir ancak biliyorsunuz ki her köşe başında neredeyse istikbal mağazası var. bence hoşunuza giden model varsa gidip orada görmeniz daha iyi olur. hem kalitesini kumaşını görüp almak bence daha mantıklı. İnternet üzerinde kullanılan fotoğraflarda ışıklar kullanıldığı için çok daha güzel görünüyor :) ben şahsen internet ten mobilya almaya karşıyım. Ancak şöyle birşet daha var örneğin mağazaya gidip ürünü tespit ettikten sonra tabiki internetten alabilirsiniz. O zaman beğendiğiniz ürünü almış oluyorsunuz. Ayrıca eve alacağınız bir üründe mutlaka ölçülere göre hareket etmelisiniz. Her koltuk takımının boyutu farklı üretiliyor. Oradan aldığınız ürün eve geldiğiniz de büyüyebilir veya küçülebilir olduğunu unutmayın. Birde son olarak mevcut koltuk takımınızın ölçülerini alıp oradaki yeni alacağınız koltuk takımı ile bir kıyaslamasını yapmanızda fayda olabilir.
açıklamanız için ,çok teşekkür ediyorum, dikkate alacağım.

Aslı000

Kayıtlı Kullanıcı
20 May 2020
13
2,835
78
İstanbul

İtibar Puanı:

yinede insanların tarzlarına göre seçimleri olabiliyor, mesela biz @istikbal tercih ettiğimiz çok oluyor. bu biraz da evin tasarımına uygun seçim için aslında. Yani marka önemli değil eve yakışması gerekiyor. her eve her mobilya olmuyor.
🙏 (y)

Serapzile

Bana heryer paris
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
297
102,886
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilyaya hakkında kötü bir düşüncesi olanı daha hiç görmedim.
ATATÜRK ne demiş '' İstikbal göklerdedir.'' bu sebeble istikbal'ın kötü bir yorum alma şansı yok.Yere ayağa düşemez...

Stellaten

Kayıtlı Kullanıcı
20 Eki 2020
5
1,007
78

İtibar Puanı:

Türkiye’nin en büyük mobilya firmalarından biri olan İstikbal, hem yatak hem de mobilya denilince ilk akla gelen adreslerden biridir. İstikbal yatak, yatak konusunda ülkemizde lider konumdadır ve ayrıca Türkiye’nin en büyük yatak üretim tesislerinde üretilmektedir. Bu tesiste aynı zamanda ev tekstil ürünleri ve elyaf ürünlerin üretimi de gerçekleşmektedir. Pek çok farklı ürün yelpazesiyle kullanıcılarla buluşan İstikbal, üretimleri ile yılların tecrübesini konuşturmaya devam ediyor.

İstikbal, 1957 yılında Kayseri’de küçük bir marangozda ev mobilyası üretimine başlamıştır. Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran tasarımlarıyla mobilya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olmayı başaran İstikbal ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra; Romanya, İngiltere, Fransa, Rusya, Bulgaristan, Yunanistan, Almanya, Mısır gibi pek çok ülkede de görücüye çıkarmıştır. Sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etme vizyonuyla üretimlerine devam eden marka bu bağlamda tasarımlarıyla adından söz ettirmektedir. Hem Türkiye hem de Dünya pazarında hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdüren İstikbal tüketicilerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik dünya kalitesi standartlarında tasarımlarını geliştirmektedir.

Üretimlerini gerçekleştirirken çevre dostu bir anlayış benimseyen marka, bu gayeyle doğal kaynak tüketimini rasyonel olarak kullanmakta ve çevreye zarar verici unsurları, çevresel atıkları takip ederek sürekli iyileştirme çabası göstermektedir.

İstikbal Mobilyaları Nelerdir?

İstikbal mobilyaları denilince akla bir evin ihtiyacı olan tüm mobilyalar gelmektedir. İstikbal koltuk takımı, yatak odası, yatak, genç odaları, TV üniteleri, kanepe, yatak, baza, orta sehpa, halı gibi ürünler hem yeni evlenecek çiftlerin hem de evini yenilemek isteyenlerin en çok tercih ettiği mobilyalar arasında yer alıyor. İlk olarak kapı-pencere, dolap, masa-sandalye üretimleriyle piyasaya açılan İstikbal ilerleyen yıllarda ürün yelpazesini genişletmiştir. Günümüzde İstikbal’de bir evin ihtiyacı olabilecek tüm mobilyalar bulunmaktadır. İstikbal yatak odası özellikle yeni evlenecek çiftler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. İstikbal yatak odası modelleri arasında modern, spor ve avangarde tarzda pek çok mobilya bulunmaktadır. Ayrıca ister beyaz isterseniz de ahşap renk tonlarındaki mobilyaları tercih edebilirsiniz. Yatak odasının olmazsa olmazı olan yataklar için de çok uzağa gitmenize gerek yok. İstikbal, yatak konusundaki başarılı üretimleriyle de sıklıkla tercih edilmektedir. İstikbal yataklar konforlu ve rahat bir uyku için sizlere sunuluyor.

Hayatınızı Kolaylaştıran Tasarımlar İstikbal’de!

İstikbal gelişen teknoloji, değişen yaşam tarzları ve mobilya modasını yakından takip ederek tüketicilerin hayatını kolaylaştıran tasarımlar ortaya koymaktadır. Tasarımlarıyla göz dolduran İstikbal mobilya, ev dekorasyonuna yönelik her türlü ihtiyacı Ev Concept mağazaları ile beğeninize sunmaktadır. Ayrıca her dönem farklı İstikbal kampanyaları oluşturulmaktadır. Düğün paketleri, yatak odaları ve yatak odası tekstili, salon mobilyaları gibi evinizin farklı alanları düşünülerek oluşturulan farklı kampanyaları takipte kalabilirsiniz. Çok sayıdaki mağazası ve online satış ile kullanıcılarla buluşan İstikbal markası hakkında merak ettiğiniz daha fazla şeyi öğrenmek için kullanıcı yorumlarını inceleyebilir ve sitemizden İstikbal şikayetlerini okuyabilirsiniz.

MelikeBudak

İç Mimar
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
322
115,516
93

İtibar Puanı:

Türkiye’nin en büyük mobilya firmalarından biri olan İstikbal, hem yatak hem de mobilya denilince ilk akla gelen adreslerden biridir. İstikbal yatak, yatak konusunda ülkemizde lider konumdadır ve ayrıca Türkiye’nin en büyük yatak üretim tesislerinde üretilmektedir. Bu tesiste aynı zamanda ev tekstil ürünleri ve elyaf ürünlerin üretimi de gerçekleşmektedir. Pek çok farklı ürün yelpazesiyle kullanıcılarla buluşan İstikbal, üretimleri ile yılların tecrübesini konuşturmaya devam ediyor.

İstikbal, 1957 yılında Kayseri’de küçük bir marangozda ev mobilyası üretimine başlamıştır. Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran tasarımlarıyla mobilya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olmayı başaran İstikbal ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra; Romanya, İngiltere, Fransa, Rusya, Bulgaristan, Yunanistan, Almanya, Mısır gibi pek çok ülkede de görücüye çıkarmıştır. Sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etme vizyonuyla üretimlerine devam eden marka bu bağlamda tasarımlarıyla adından söz ettirmektedir. Hem Türkiye hem de Dünya pazarında hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdüren İstikbal tüketicilerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik dünya kalitesi standartlarında tasarımlarını geliştirmektedir.

Üretimlerini gerçekleştirirken çevre dostu bir anlayış benimseyen marka, bu gayeyle doğal kaynak tüketimini rasyonel olarak kullanmakta ve çevreye zarar verici unsurları, çevresel atıkları takip ederek sürekli iyileştirme çabası göstermektedir.

İstikbal Mobilyaları Nelerdir?

İstikbal mobilyaları denilince akla bir evin ihtiyacı olan tüm mobilyalar gelmektedir. İstikbal koltuk takımı, yatak odası, yatak, genç odaları, TV üniteleri, kanepe, yatak, baza, orta sehpa, halı gibi ürünler hem yeni evlenecek çiftlerin hem de evini yenilemek isteyenlerin en çok tercih ettiği mobilyalar arasında yer alıyor. İlk olarak kapı-pencere, dolap, masa-sandalye üretimleriyle piyasaya açılan İstikbal ilerleyen yıllarda ürün yelpazesini genişletmiştir. Günümüzde İstikbal’de bir evin ihtiyacı olabilecek tüm mobilyalar bulunmaktadır. İstikbal yatak odası özellikle yeni evlenecek çiftler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. İstikbal yatak odası modelleri arasında modern, spor ve avangarde tarzda pek çok mobilya bulunmaktadır. Ayrıca ister beyaz isterseniz de ahşap renk tonlarındaki mobilyaları tercih edebilirsiniz. Yatak odasının olmazsa olmazı olan yataklar için de çok uzağa gitmenize gerek yok. İstikbal, yatak konusundaki başarılı üretimleriyle de sıklıkla tercih edilmektedir. İstikbal yataklar konforlu ve rahat bir uyku için sizlere sunuluyor.

Hayatınızı Kolaylaştıran Tasarımlar İstikbal’de!

İstikbal gelişen teknoloji, değişen yaşam tarzları ve mobilya modasını yakından takip ederek tüketicilerin hayatını kolaylaştıran tasarımlar ortaya koymaktadır. Tasarımlarıyla göz dolduran İstikbal mobilya, ev dekorasyonuna yönelik her türlü ihtiyacı Ev Concept mağazaları ile beğeninize sunmaktadır. Ayrıca her dönem farklı İstikbal kampanyaları oluşturulmaktadır. Düğün paketleri, yatak odaları ve yatak odası tekstili, salon mobilyaları gibi evinizin farklı alanları düşünülerek oluşturulan farklı kampanyaları takipte kalabilirsiniz. Çok sayıdaki mağazası ve online satış ile kullanıcılarla buluşan İstikbal markası hakkında merak ettiğiniz daha fazla şeyi öğrenmek için kullanıcı yorumlarını inceleyebilir ve sitemizden İstikbal şikayetlerini okuyabilirsiniz.
:geek: :ok:

Pınhar

Kayıtlı Kullanıcı
29 May 2020
24
4,491
78

İtibar Puanı:

bende geçenlerde gittim yatak aldım pişman oldum. baza yatak takımının içindeki yatağının kenarı sökük. istikbal kuruluma getirdi, ayh başa bela şimdi diyorlar ki merkeze gönderecez aynı üründen de bulamadılar. başka bir ürün seçmemi istiyorlar. gerçekten bazen cinlet geçirtmeme sebep oluyorlar. koskoca istikbalsin deponda defolu mal var, bunuda müşteriye satıyorsun. sonrada müşteri memnuniyetinden bahsediyorsun. hatta inanmazsınız şimdi beni aradılar ürünün iadesi için başka ürün seçmemi istiyorlar. yani mesele ne biliyor musunuz? bana değişim imkanı sunmak yerine seçtiğim ürünün yırtık olmayanını bulması gerekmiyor muydu?
yok anlamıyorum sanırsın imkansız birşey. bize ürünü tanıtırken yeni ürünler diye tanıtılıp yeni bir ürünün koskoca istikbalde olmamasına diyecek kelime yine bulamıyorum.
4 5 bin lira parayla 1 yatağı alamamak ne demek bilirsiniz?
:haha: :haha: :haha:

Yulia

Kayıtlı Kullanıcı
29 Haz 2020
23
5,026
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumlarına genel olarak baktığımızda oldukça olumlu eleştirilerin olduğunu görüyoruz. Müşteriler ürünlerin kalitesi, tasarımı ve konforu konusunda memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

Bazı müşteriler oturma grupları ve yemek odaları için İstikbal mobilya tercih ettiklerini belirtirken, bazıları da yatak odası takımları için İstikbal'i tercih ettiklerini belirtmektedirler.

Kalite ve tasarımın yanı sıra, müşterilerin en çok takdir ettiği şey İstikbal mobilyanın uygun fiyatlarıdır. Müşteriler kaliteli mobilyaları uygun fiyatlara alabildiklerini belirtmektedirler.

Ancak, bazı müşteriler teslimat sürecinde yaşadıkları sorunlar nedeniyle İstikbal mobilyaya güvenmediklerini dile getirirler. İstikbal mobilya tedarikinde yaşanan gecikmeler ve hizmetin yetersizliği gibi sorunlar bazı müşterilerin hoşnutsuzluğuna neden olur.

Sonuç olarak, İstikbal mobilya kaliteli, şık ve uygun fiyatlı ürünleri ile müşterilerinden genellikle olumlu yorumlar almaktadır. Ancak, teslimat sürecinde yaşanan sorunlar müşteri memnuniyetini etkilemektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Robertcophy

Kayıtlı Kullanıcı
3 Ocak 2023
29
950
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları, ürün kalitesi, tasarımı, fiyatı ve müşteri hizmetleri gibi çeşitli kriterlere göre değişiklik gösteriyor. Genel olarak, müşteriler İstikbal'in kaliteli, modern ve şık mobilyalar sunduğunu düşünüyorlar. Ayrıca müşteriler genellikle, ürünlerin çeşitliliğini, farklı tarzlara ve zevklere hitap eden birçok seçenek sunması nedeniyle İstikbal'i tercih ediyorlar.

Ancak, bazı müşteriler ürün fiyatlarının biraz yüksek olduğu konusunda şikayet ediyorlar. Ayrıca, teslimat süreleri ile ilgili bazı şikayetler de mevcut. Bazı müşteriler, ürünlerini teslim almadan önce İstikbal müşteri hizmetleri ile iletişimde zorluklar yaşamışlar.

Genel olarak, İstikbal mobilya uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunan bir markadır, ancak bazı müşterilerin hizmet kalitesi konusunda endişeleri vardır.

Kibariye

Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
28
3,035
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, kaliteli ve şık tasarımlarıyla Türkiye'nin en popüler mobilya markalarından biridir. İşte İstikbal mobilya hakkında yapılan bazı yorumlar:

- "İstikbal mobilya ile köşe takımı aldım ve çok memnun kaldım. Kaliteli malzeme ve şık tasarımıyla evimde harika görünüyor."

- "Yatak odası için İstikbal mobilya tercih ettim ve kararımı asla pişman olmadım. Hem rahat hem de şık bir yatak odası oldu."

- "Genç odası için İstikbal mobilya ile çalıştık ve gerçekten harika bir sonuç aldık. Hem gençlerin tarzına uygun hem de kaliteli bir oda oldu."

- "İstikbal mobilya mağazası gezdiğimizde çok beğendiğimiz bir koltuk takımı vardı ve hemen aldık. Hem rahat hem de şık bir tasarımı var."

- "İstikbal mobilya, yemek odası için tercih ettiğimiz markaydı ve gerçekten çok memnun kaldık. Hem kaliteli malzeme hem de şık bir tasarımları var."

Genel olarak, İstikbal mobilya kaliteli malzeme, şık tasarım ve rahat kullanımı ile müşterilerin memnuniyetini kazanıyor.

Saba

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
59
2,072
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları genellikle olumlu yöndedir. Müşteriler, ürün çeşitliliği ve kalitesi, fiyatları, hizmetleri ve müşteri memnuniyeti konusunda İstikbal'den memnuniyetlerini dile getirmektedirler. Özellikle mobilyaların kalitesi, dayanıklılığı ve modellerin estetik olarak hoş olması öne çıkmaktadır. Ancak birkaç müşteri, ürünlerin özellikle çok sayıda vida kullanılarak monte edildiğini ve montaj sürecinde zorluk yaşadıklarını belirtmiştir. Yine de genel olarak İstikbal mobilya yorumları tavsiye edilen ve güvenilir bir marka olduğunu göstermektedir.

Alya

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
43
1,435
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, Türkiye'de en çok tercih edilen mobilya markalarından biridir. Yıllardır kaliteli ve şık tasarımlar sunan marka, müşterilerinin beğenisini kazanmış durumdadır. İşte İstikbal mobilya hakkında yapılan bazı yorumlar:

- "Ürünlerinin kalitesi gerçekten çok iyi. Kullanışlı ve şık tasarımları sayesinde evimize çok güzel bir hava kattılar."

- "Fiyat/performans açısından çok başarılı bir marka. Hem kalite açısından hem de fiyat açısından beklentilerimi karşıladı."

- "Hizmetleri de çok iyi. İster satış öncesi ister satış sonrası olsun her zaman yanınızda oluyorlar."

- "Mobilyaları çok dayanıklı ve uzun ömürlü. Özellikle koltuklarının rahatlığı ve ergonomik yapıları beni çok memnun etti."

- "İstikbal mobilya, evinizin her köşesi için farklı ve özel tasarımlar sunuyor. Hepsinin kalitesi harika ve renk seçenekleri de çok geniş."

Genel olarak İstikbal mobilya kullanıcılarından gelen yorumlar oldukça olumlu yönde. Kalite ve tasarım açısından beklentileri karşıladığı gibi, müşteri hizmetleri de kusursuz bir şekilde hizmet veriyor.

Uhri

Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2023
22
1,600
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, Türkiye'nin en büyük mobilya şirketlerinden biridir ve geniş bir ürün yelpazesi sunar. Gerek kalitesi gerekse tasarımlarıyla birçok kişinin tercih ettiği bir markadır. İstikbal mobilya yorumları da genellikle olumlu yönde olurken, bazı müşterilerin ürünlerin fiyatlarından şikayetçi olduğu görülmektedir. Ayrıca, montaj hizmeti de bazı müşteriler için sorun teşkil etmiştir. Bununla birlikte, genel olarak İstikbal mobilya yorumları, kalite ve müşteri hizmetleri açısından olumlu yöndedir.

Dünya

Kayıtlı Kullanıcı
1 Nis 2023
52
2,294
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları genellikle olumlu yöndedir. Kullanıcılar, İstikbal mobilyalarının kalitesi, dayanıklılığı ve şık tasarımları konusunda övgülerde bulunuyorlar. Bazı kullanıcılar, fiyatların biraz yüksek olduğunu düşünse de, genel anlamda İstikbal mobilyalarını tavsiye ediyorlar. Ayrıca, İstikbal mobilyalarının çeşitliliği ve farklı tarz ve renk seçenekleri sunması da kullanıcılar tarafından takdir ediliyor.

Federiklpz

Kayıtlı Kullanıcı
21 Şub 2022
41
1,710
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları genellikle olumlu yönde olmaktadır. Müşteriler, firmanın kaliteli ve dayanıklı ürünler sunduğunu, modern ve şık tasarımlarıyla dikkat çektiğini ifade etmektedirler. Ayrıca, müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek konusunda da olumlu yorumlar almakta olan İstikbal mobilya, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma olarak bilinmektedir. Bazı müşteriler ise fiyatların biraz yüksek olduğunu düşünse de, genel olarak İstikbal mobilya yorumları oldukça olumludur.

Eugenelox

Kayıtlı Kullanıcı
20 Nis 2021
30
1,302
83

İtibar Puanı:

İstikbal Mobilya yorumları oldukça olumlu ve müşteri memnuniyeti odaklıdır. Müşteriler, ürünlerin kalitesinden, tasarımlarından, müşteri hizmetleri ve teslimat süreçlerinden oldukça memnun kaldıklarını belirtiyorlar. Ayrıca firma, müşteri şikayetleri ve taleplerine hızlı bir şekilde yanıt vererek sorunları çözmeye çalışıyor ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor. Bazı müşteriler ise ürün fiyatlarının biraz yüksek olduğunu ancak kaliteli olduğunu ve uzun süre kullanılabildiğini belirtiyorlar. Genel olarak, İstikbal Mobilya müşterileri, firma ile çalışmaktan memnun kaldıklarını ve ürünlerini rahatlıkla tavsiye edebileceklerini söylüyorlar.

Gsk

Kayıtlı Kullanıcı
2 Nis 2023
62
2,520
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilyaları hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunmaktadır. Müşteriler genellikle ürünlerin kalitesinden ve dayanıklılığından memnun olduklarını belirtmektedirler. Ayrıca İstikbal'in tasarımlarının da modern ve şık olduğu sıklıkla vurgulanmaktadır. Bazı müşteriler ise firmanın fiyatlarının yüksek olmasından şikayet etmektedirler. Ancak genel olarak İstikbal markası, kalite ve tasarım açısından beklentileri karşılamaktadır.

insan

Kayıtlı Kullanıcı
2 Nis 2023
78
3,048
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları çok çeşitli olmakla birlikte genel olarak olumlu yönde.

Bazı müşteriler hem mağazalarda hem de online olarak sunulan ürünlerin kalitesi, tasarımı ve işlevselliğinden çok memnun kaldıklarını belirtiyorlar. Ayrıca teslimat, kurulum ve müşteri hizmetleri de genel olarak olumlu yorumlar alıyor.

Ancak bazı müşteriler, teslimatta yaşanan gecikmeler veya ürünlerinde küçük kısmi kusurlar gibi sorunları dile getiriyorlar. Bunlar genellikle kurulum ve servis ekibinin hızlı ve profesyonel bir şekilde ele almasıyla çözüme kavuşturuluyor.

Sonuç olarak, İstikbal mobilya genellikle olumlu yorumlar alsa da, müşterilerin yaşadığı herhangi bir sorun hızlı bir şekilde ele alınmalıdır.

insan

Kayıtlı Kullanıcı
2 Nis 2023
78
3,048
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından biridir ve ürünleri hakkında genellikle olumlu yorumlar alır. İşte bazı İstikbal mobilya yorumları:

- "İstikbal mobilyayı uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Hem kaliteli hem de şık ürünleri var."

- "Yatak odası takımı ve koltuk takımı aldım ve her ikisi de son derece iyi yapılmış ve kaliteli malzemeler kullanılmış."

- "İstikbal mobilya çok geniş bir ürün yelpazesine sahip ve fiyatları da oldukça makul. Her kesime uygun seçenekleri var."

- "Mağaza çalışanları çok yardımsever ve profesyonel. Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi veriyorlar ve ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyorlar."

- "Teslimat ve montaj hizmetleri de çok iyi. Ürünler zamanında ve düzgün bir şekilde teslim edildi ve montajı da oldukça kolaydı."

- "İstikbal mobilya uzun ömürlü ve kullanışlı ürünler üretiyor. Bana göre, bu markayı tercih etmekle yanılmazsınız."

Kemik.Net 

Moderator
11 Ara 2019
376
7,857
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, Türkiye'nin en büyük mobilya markaları arasında yer alıyor. Markanın ürünleri geniş bir yelpazede ve tasarım olarak da oldukça çeşitli. İşte İstikbal mobilya hakkında yapılan bazı yorumlar:

- Sandalyelerinin çok rahat olduğu söyleniyor. Kaliteli malzeme kullanıldığı için uzun yıllar kullanılabiliyor.

- Bazı müşteriler, İstikbal mobilyanın fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyor. Ancak markanın kalitesi, fiyatın biraz daha yüksek olmasını haklı kılıyor.

- Koltuk takımları ve uyku odaları, müşteriler tarafından oldukça beğeniliyor. Özellikle ergonomik ve kullanışlı tasarımları tercih sebebi oluyor.

- Servis ve müşteri hizmetleri, birçok kişi tarafından olumlu yorumlanıyor. Sorun yaşayan müşterilere hızlı bir şekilde çözüm sunulduğu ve müşteri memnuniyetinin önemsendiği belirtiliyor.

- Bazı müşteriler, İstikbal mobilyanın teslimat sürelerinin uzun olduğunu söylüyor. Ancak bu durumun birçok mobilya markası için geçerli olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Genel anlamda, İstikbal mobilya kaliteli ve dayanıklı ürünler sunuyor. Fiyatları diğer mobilya markalarına göre biraz daha yüksek olsa da, ürün kalitesi buna değiyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ve servislerinin olumlu olması da markanın tercih edilmesinde etkili oluyor.

YuzGec.Com 

Moderator
11 Ara 2019
729
7,044
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları genellikle olumlu yönde değerlendirilir. Müşteriler, kalitesi ve şık tasarımları ile dikkat çeken İstikbal mobilyalarından memnun kaldıklarını belirtirler. Özellikle yatak odaları, salon takımları ve genç odaları gibi mobilya grupları, müşterilerin beğenisini kazanmaktadır. Ayrıca müşteri hizmetleri de genellikle olumlu şekilde yorumlanır ve müşterilerin sorunları hızlı bir şekilde çözülür. Ancak bazı müşteriler, fiyatların biraz yüksek olabileceğini düşünmektedir.

Miltonnoild

Kayıtlı Kullanıcı
23 Kas 2021
25
942
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından biridir. İşte İstikbal mobilya hakkında yapılan yorumlardan bazıları:

- İstikbal mobilyanın kalitesi gerçekten çok iyi. Mobilyaları uzun yıllar kullanıma dayanıklı ve şık görünüyor.

- Fiyatlar biraz yüksek gibi görünse de, kalite ve şıklık için ödenen fiyata değiyor.

- Teslimat ve kurulum hizmetleri de oldukça başarılı. Hiçbir sorun yaşamadım.

- İstikbal mobilyanın tasarımı gerçekten etkileyici. Farklı stillerde mobilyaları mevcut. Herkesin zevkine ve tarzına uygun mobilyaları bulmak mümkün.

- İstikbal mobilyanın müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Sorularımı hızlıca cevapladılar ve sorunlarıma çözüm buldular.

- İstikbal mobilya alışverişi yaparken, biraz sabırlı olmak gerekiyor. Çünkü siparişler uzun sürebiliyor ama sonuçta mobilyaların kalitesi için beklemeye değer.

Genel olarak İstikbal mobilya hakkında yapılan yorumlar oldukça olumlu. Kalite, tasarım ve müşteri hizmetleri gibi konularda kullanıcılar tarafından takdir ediliyor.

Fizik

Kayıtlı Kullanıcı
5 Nis 2023
173
6,288
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları genellikle olumlu görüşler içermektedir. Müşteriler, markanın kaliteli ve modern tasarımları ile beğenilerini kazanmasından memnun olduklarını belirtmektedirler. Ayrıca, ürünlerin dayanıklılığı, uzun ömürlü olmaları ve müşteri hizmetlerinin kalitesi de sıkça övülen konular arasındadır. Ancak, bazı müşteriler ürünlerin fiyatlarının biraz yüksek olduğunu düşünseler de, genel olarak İstikbal mobilya yorumları son derece olumlu yöndedir.

Fizik

Kayıtlı Kullanıcı
5 Nis 2023
173
6,288
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya markası genellikle kaliteli ve şık tasarımlarıyla bilinir. İşlevsel çözümleri sayesinde, yaşam alanlarında kullanışlılık sağlar. Ayrıca, geniş ürün yelpazesi ile farklı zevklere hitap eder ve çeşitli tarzlarda mobilyalar sunar. İstikbal mobilyalarının kalitesi, dayanıklılığı ve uzun ömürlü olması da genel olarak yüksek bir müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Ancak bazı müşteriler, fiyatların yüksek olduğunu söyleyerek markaya karşı eleştirel yaklaşmaktadır.

Calimero

Kayıtlı Kullanıcı
5 Nis 2023
60
2,016
83

İtibar Puanı:

:

1. İstikbal mobilya hem kaliteli hem de şık tasarımlarıyla benim favorilerim arasında yer alıyor. Ürünleri çok dayanıklı ve uzun ömürlü oluyor.

2. Yatak odası takımı aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Hem tasarımı hem de kalitesi harika. Ayrıca personelin ilgisi ve hizmeti de çok iyi.

3. Oturma grubu için İstikbal mobilyanın ürünlerini tercih ettim. Çok rahat ve kaliteli bir yaşam alanı yarattı. Şiddetle tavsiye ederim.

4. Çocuk odası takımı seçimimizi İstikbal'den yaptık ve son derece memnun kaldık. Hem tasarımları hem de kaliteleriyle çocuklarımızın odasını çok güzel bir yaşam alanına dönüştürdük.

5. İstikbal mobilyanın yüzlerce ürünü arasından oturma odası takımımızı seçtik ve çok mutluyuz. Kaliteli malzemeleri ve şık tasarımlarıyla evimize güzel bir dokunuş yaptı.

6. İstikbal mobilyanın ürünleri kaliteli olduğu kadar fiyatları da makul seviyede. Avrupa'nın en büyük mobilya markalarından biri olduğu için güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

7. Yatak odası ve oturma odası takımları aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi ve tasarımları harika. Ayrıca satış sonrası servisleri de mükemmel.

8. İstikbal mobilyanın yüzlerce ürünü arasından seçim yapmak gerçekten zor oldu ama aldığımız ürünler gerçekten çok şık ve kaliteli. Herkesin beğeneceği bir şeyler mutlaka var.

9. İstikbal mobilyanın ürünleri son derece konforlu ve dayanıklı. Hem modern hem de klasik tarzda birçok alternatifi var. Tavsiye ederim.

10. İstikbal mobilyayla yaptığımız alışveriş son derece memnun edici oldu. Ürünler kaliteli ve şık, hizmetleri de çok iyi. Çok teşekkürler.

BahtımınKarası

Kayıtlı Kullanıcı
19 Tem 2020
22
1,233
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumlarına genel olarak baktığımızda, çoğunlukla olumlu görüşler göze çarpıyor. Müşteriler, İstikbal mobilyalarının kalitesinden, tasarımından ve şık görünümünden memnun kaldıklarını ifade ediyorlar. Ayrıca, müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek konusunda da İstikbal'ı övgüyle bahsediyorlar.

Bazı müşteriler ise, ürünlerin fiyatının yüksek olması konusunda eleştiri yaparken, genel olarak aldıkları ürünlerin kalitesine ve dayanıklılığına değdiğini dile getiriyorlar.

İstikbal mobilya yorumlarına göre, marka genel olarak müşteri memnuniyetine odaklanmış bir firma olarak görünüyor ve ürünleriyle müşterilerinin beklentilerini karşılamayı başarıyor.

Barannnn

Kayıtlı Kullanıcı
7 Haz 2020
22
1,496
78
İstanbul

İtibar Puanı:

1. "İstikbal mobilyalarının kalitesini ve şıklığını seviyorum. Her zaman tercihimdir."

2. "İstikbal mobilyaları arasında tasarım ve fonksiyonelliği en iyi sunan marka diyebilirim. Ayrıca dayanıklılığı da oldukça yüksek."

3. "Satın aldığım İstikbal yatak odası takımıyla çok memnunum. Hem görünümü hem de konforu harika."

4. "Sofa takımı aldığım İstikbal markasının kalitesine hayran kaldım. Kumaşı, minderi ve ayakları oldukça kaliteli."

5. "İstikbal mobilyaları yenilikçi ve modern bir tasarıma sahip. Evimde her zaman İstikbal kalitesi yer alacak."

6. "İstikbal markasının avantajlarından biri de geniş ürün yelpazesidir. Her oda ve her zevke uygun mobilyalar bulabilmek mümkün."

7. "İstikbal mobilyaları dayanıklılığı kadar kolay temizlenebilir olmasıyla da avantaj sağlıyor. Genellikle zamandan tasarruf etmek için tercih ediyorum."

8. "İstikbal markasının fiyatları biraz yüksek olsa da kalite açısından oldukça tatmin edici. Uzun yıllar kullanabileceğim bir yatırım oluyor."

9. "İstikbal yemek odası takımı aldım ve çok memnun kaldım. Tasarımı, malzeme kalitesi ve işçiliği çok iyi."

10. "İstikbal mobilyalarıyla evimin her köşesi çok şık ve konforlu oldu. Tavsiye ederim."

Genononlib

Kayıtlı Kullanıcı
12 Haz 2022
42
1,458
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya hakkında birçok müşteri yorumu bulunmaktadır. Bu yorumlardan bir kısmı pozitif bir kısmı ise negatif yönde olabilir. İşte İstikbal mobilya hakkında yapılan yorumlardan bazıları:

Pozitif Yorumlar:

- İstikbal mobilya ürünleri kaliteli ve dayanıklı yapısı ile kullanıcıların beğenisini topluyor.
- Farklı tasarımları ile evinizin dekorasyonuna uygun mobilya seçenekleri sunuyor.
- Müşteri hizmetleri ve satış sonrası hizmetleri başarılı bir şekilde yürütülüyor.
- Ayrıca fiyat ve performans açısından da tercih edilen bir marka.

Negatif Yorumlar:

- Bazı kullanıcılar ürünlerin fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyor.
- Teslimat sürecinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle bazı müşteriler memnuniyetsizliklerini dile getiriyor.
- Bazı kişilerin yaşadığı montaj problemleri veya kalitesiz malzeme kullanımı gibi problemlerin bulunduğu yönünde yorumlar da bulunuyor.

Sonuç olarak, İstikbal mobilya ürünleri kaliteli yapısı ve farklı tasarımları ile geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Ancak teslimat sürecinde yaşanan problemler ve fiyatlarının yüksekliği gibi konular müşteri memnuniyetinde olumsuz etki yaratabiliyor.

Barryjes

Kayıtlı Kullanıcı
12 Ara 2020
15
642
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, uzun yıllardan beri müşterilerinin beğenisini kazanmış, kaliteli ve modern mobilyalar üreten bir markadır. Müşteri memnuniyetine önem veren İstikbal, yüksek kalite standartlarına sahip ürünleriyle mobilya sektöründe öncü firmalar arasında yer almaktadır.

İstikbal mobilya yorumları incelendiğinde, müşterilerin genel olarak ürünlerin kalitesinden ve şıklığından memnun oldukları görülmektedir. Ayrıca müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek konusunda da yüksek beklentileri karşıladıkları için memnuniyet sağlandığı belirtilmektedir.

Bazı müşteriler ise İstikbal mobilya fiyatları hakkında farklı görüşlere sahiptirler. Bazıları ürünlerin fiyatlarına değdiğini belirtirken, bazıları ise fiyatların biraz yüksek olduğunu düşünmektedirler.

Ancak genel olarak İstikbal mobilya yorumları, müşterilerin markaya güven duyduğunu ve ürünlerden memnun kaldıklarını göstermektedir.

bekircagan

Kayıtlı Kullanıcı
6 Eyl 2020
27
1,107
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, kaliteli ve şık tasarımları ile Türkiye'de mobilya sektöründe önde gelen markalardan biridir. İşte İstikbal mobilya hakkında yapılan yorumlardan bazıları:

- "Eşyalarının kalitesi gerçekten çok iyi. Yıllarca kullanabilirsiniz ve hala ilk günkü gibi durur."

- "İstikbal mobilya tasarımları çok şık ve modern. Evimize aldığım her üründen çok memnun kaldık."

- "Satış sonrası hizmetleri de oldukça iyi. Sorun yaşadığımız bir ürünü hemen değiştirdiler. Müşteri memnuniyeti gerçekten ön planda."

- "Fiyatları biraz yüksek olsa da kaliteli olması sebebiyle bence kesinlikle değer. İstikbal mobilya alacak olanlara kesinlikle öneriyorum."

- "İstikbal mobilya mağazaları da ürünleri kadar güzel ve geniş bir yelpazede ürünler sunuyor. Herkesin zevkine uygun bir ürün mutlaka var."

Aşkım

Kayıtlı Kullanıcı
12 Nis 2023
86
3,439
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya genel olarak yüksek kaliteli ve şık tasarımları ile bilinir. Müşteriler genellikle ürünlerin kalitesi ve dayanıklılığı hakkında olumlu yorumlar yaparlar.

Bazı müşteriler oturma grubu ve yatak odası takımlarının konforlu olduğunu ve tasarımlarının da mükemmel olduğunu belirtirler. Ayrıca, İstikbal mobilyanın kolay montaj edilmesi de müşteriler tarafından takdir edilir.

Ancak, bazı müşteriler fiyatların yüksek olması nedeniyle tercihlerinin değiştiğini söylerler. Bazı müşteriler de satış sonrası hizmetlerinden memnun kalmadıklarını belirtirler.

Genel olarak, İstikbal mobilya yorumları müşterilerin çoğunlukla ürün kalitesi ve tasarımından memnun olduklarını gösterir.

ZikamolaGW

Kayıtlı Kullanıcı
2 May 2022
14
474
48

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya markası, Türkiye'nin en popüler mobilya markalarından biridir. İnsanlar genellikle kaliteli ve modern tasarımları için İstikbal mobilyaları tercih ediyorlar. Ayrıca, marka müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek konusunda da oldukça güvenilirdir.

İstikbal mobilya yorumları incelendiğinde, genel olarak müşterilerin memnuniyet düzeyinin yüksek olduğu görülmektedir. Mobilyaların kalitesi, tasarımları, dayanıklılığı ve fiyatları çok iyi bulunmaktadır. Ayrıca, İstikbal'in mobilyaları geniş bir seçim sunması nedeniyle müşteriler tarafından çok tercih edilmektedir.

Bazı müşteriler, yüksek fiyatları nedeniyle İstikbal mobilyalarının çok tercih edilmediğini düşünebilirler. Bununla birlikte, birçok müşteri kaliteli ve dayanıklı mobilyaları için fiyatlarının adil olduğunu düşünmektedir.

Sonuç olarak, İstikbal mobilya yorumları genellikle olumlu olmaktadır. Markanın kaliteli tasarımları, dayanıklılığı ve müşteri desteği, müşterileri tarafından övülmektedir.

GalaxyMobilya

Kayıtlı Kullanıcı
1 Ara 2019
6
989
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, kalitesi ve şık tasarımlarıyla birçok kişinin tercih ettiği markalardan biridir. Müşteri yorumlarına göz attığımızda genellikle olumlu görüşlerin ağırlıkta olduğunu görebiliriz. İstikbal mobilya, geniş ürün yelpazesiyle her tarza ve bütçeye uygun seçenekler sunmasıyla beğeni toplamaktadır.

Kullanıcılar, ürünlerin kalitesinden, dayanıklılığından ve uzun ömürlü olmasından memnun kalmaktadır. Ayrıca geniş renk seçenekleri de müşteriler tarafından çok beğenilmektedir.

Bazı müşteriler, mobilyaların montajının kolay olmadığını belirtse de genel olarak bu durum bir sorun olarak görülmemektedir. Ayrıca müşteri hizmetleri konusunda da olumlu yorumlar yapılmaktadır.

Isı ve nemden etkilenmeyen, çizilmelere dayanıklı ve hijyenik özellikleriyle bilinen Istikbal mobilya, genel olarak kaliteli ve şık mobilyalar arayanların beğenisini kazanmaktadır.

Deva

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
174
6,301
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları genellikle olumlu yönde yoğunlaşıyor. Müşterilerin çoğu, kaliteli malzemelerin kullanıldığı, şık ve modern tasarımlara sahip mobilyaların bulunduğunu vurguluyor. Ayrıca, İstikbal'in satış sonrası hizmetlerinin de memnuniyet verici olduğu belirtiliyor.

Bazı müşteriler, fiyatların biraz yüksek olduğunu düşünüyor olsa da, kalite ve dayanıklılık gibi faktörlerin bu fiyatı haklı çıkardığını ifade ediyorlar.

Diğer yandan, bazı müşteriler teslimat sürecinde yaşadıkları sıkıntılarla ilgili şikayetlerini dile getiriyorlar. Ancak, bu gibi sorunların genellikle müşteri hizmetleri ile iletişim kurulmasıyla çözüldüğü belirtiliyor.

Genel olarak, İstikbal mobilya yorumları olumlu yönde yoğunlaştığından, müşterilerin alışveriş yaparken güvenle tercih edebileceği bir marka olarak biliniyor.

Sezen

Kayıtlı Kullanıcı
16 Nis 2023
76
2,685
83

İtibar Puanı:

1. "İstikbal Mobilya'nın kalitesi gerçekten başka bir seviyede. Aldığımız mobilyaların dayanıklılığı ve şıklığı bizi çok memnun ediyor."

2. "İstikbal Mobilya'nın tasarımı harika! Evime aldığım yemek masası ve koltuklar gerçekten tarzımızı yansıtıyor."

3. "Fiyat performans açısından İstikbal Mobilya en çok tercih ettiğimiz markalardan biri. Hem kaliteli, hem uygun fiyatlara ürünler sunuyorlar."

4. "İstikbal Mobilya'nın mağazalarında her zevke uygun mobilya seçenekleri bulmak mümkün. Satış temsilcileri de son derece yardımsever ve profesyonel."

5. "İstikbal Mobilya'dan aldığım yatak odası takımı çok şık ve rahat. Hem estetik açıdan hem de kullanım açısından çok memnun kaldık."

6. "İstikbal Mobilya'nın kalitesi uzun yıllar kullanabileceğiniz mobilyalar sunuyor. Sizi asla hayal kırıklığına uğratmazlar."

7. "İstikbal Mobilya'nın mobilyaları çok modern ve yenilikçi. Evini yenilemek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer almalı!"

8. "İstikbal Mobilya'nın montaj hizmeti de çok profesyonel. Hiçbir sorun yaşamadan evimize mobilyalarımızı monte ettik."

9. "İstikbal Mobilya'nın ürünleri birbirinden kaliteli ve şık. Hem rahat hem de estetik açıdan çok hoş görünüyorlar."

10. "İstikbal Mobilya'nın müşteri hizmetleri de gerçekten başarılı. Sorularımıza ve taleplerimize hızlı bir şekilde yanıt veriyorlar."

Piyale

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
116
4,184
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya hakkında yapılan yorumlar çoğunlukla olumlu yönde olmaktadır. Müşteriler genellikle ürün kalitesi, tasarımı ve dayanıklılığına övgü dolu sözler yazmaktadırlar. Özellikle yatak odası takımları, koltuk takımları ve genç odası takımları en çok beğenilen ürünler arasında yer almaktadır. İstikbal mobilya müşteri hizmetleri de, hızlı ve etkili çözümleri ile memnun müşterileri çoğaltmaktadır. Sonuç olarak, İstikbal mobilya; şık, kullanışlı ve kaliteli mobilya arayanlar için güvenilir bir tercih olarak görülmektedir.

Okay

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
105
3,740
93

İtibar Puanı:

1. "İstikbal mobilyaları kaliteli ve şık tasarımları ile benim her zaman tercihim. Hem dayanıklı hem de kullanışlılar."

2. "Yıllar önce alınan bir yatak odası takımım hala kullanımda ve hiçbir sorun yaşamadım. Kaliteli malzeme kullanımı gerçekten çok önemli."

3. "İstikbal mobilyaları biraz pahalı olsa da uzun vadede harika bir yatırım. Tasarımları her zaman modern ve şık."

4. "Yatak odası ve oturma odası takımları gibi büyük mobilyalardan, aksesuarlara kadar her şeyi bulmak mümkün. Mağazalarında geniş bir ürün yelpazesi var."

5. "İstikbal mobilyaları sadece şık ve kaliteli değil, aynı zamanda çok konforlu. Hem görsel olarak hem de rahatlık açısından mükemmel bir deneyim yaşayabilirsiniz."

Piyale

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
116
4,184
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları genellikle olumlu yönde olmaktadır. Müşteriler, ürünlerin kaliteli ve dayanıklı olduğunu, tasarımlarının modern ve şık olduğunu belirtmektedirler. Ayrıca, müşteri hizmetlerinin de memnuniyet verici olduğu yönünde yorumlar bulunmaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar ürün teslimatlarındaki gecikmeler veya montaj hizmetlerindeki bazı sorunlar nedeniyle de şikayetlerini ifade etmektedirler. Genel olarak, İstikbal mobilya yorumları olumlu yönde olduğu için, markanın müşteri memnuniyetine önem verdiği ve kaliteli ürünler sunduğu düşünülebilir.

Utkan

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
107
3,795
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından biridir. İşte İstikbal mobilya hakkında bazı yorumlar:

- Genel olarak kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle beğeni kazanıyor.
- Fiyatları biraz yüksek olmasına rağmen, sağlam yapıları ve şık tasarımlarıyla tercih ediliyor.
- Müşterilerin çoğu, satış sonrası hizmetlerden memnun olduklarını belirtiyorlar.
- Bazı müşteriler, teslimattaki gecikmelerden şikayetçi olmalarına rağmen, genel olarak ürünlerinin kalitesinden memnunlar.
- İstikbal mobilya, modern ve klasik tarzda birçok ürün çeşidi sunarak, herkesin zevkine hitap ediyor.

Okay

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
105
3,740
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, kaliteli ve şık tasarımları ile bilinen bir markadır. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren İstikbal, ürünlerinde kullanılan malzemelerin kalitesi ve dayanıklılığıyla da öne çıkmaktadır. Ayrıca, ürünlere verdikleri garanti süreleri de müşteriler tarafından olumlu bir şekilde değerlendirilmektedir.

Müşterilerin genellikle İstikbal mobilyaların ergonomik ve modern tasarımlarından çok memnun kaldıkları görülmektedir. Ayrıca markanın geniş ürün yelpazesi, müşterilerin farklı zevk ve ihtiyaçlarına karşılık vermektedir.

Bazı müşteriler, İstikbal mobilyaların fiyatlarının yüksek olduğunu düşünse de, genel olarak ürünlerin kalitesi ve gösterdikleri dayanıklılık nedeniyle bu fiyatların karşılandığını düşünmektedirler.

Sonuç olarak, İstikbal mobilya yorumları genel olarak olumlu yönde olup, markanın kalitesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı takdir edilmektedir.

Uygur

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
154
5,532
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya markası Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından biridir. İstikbal mobilya yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Markanın kalitesi, tasarımı ve müşteri memnuniyeti övgüyle bahsedilmektedir.

Müşterilerin en çok beğendiği İstikbal mobilya ürünleri arasında yatak odaları, koltuk takımları, yemek odaları ve genç odaları yer almaktadır. Mobilyaların kaliteli malzemelerden üretilmesi, dayanıklılıkları ve şık tasarımları müşterilerin beğenisini kazanmıştır.

İstikbal mobilya mağazalarının geniş ürün yelpazesi, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik mobilyalar sunması ve uygun fiyatları, markanın popülerliğini artırmıştır.

Ancak bazı müşterilerin eleştirileri de bulunmaktadır. Şikayetler arasında bazı ürünlerin uzun süreli kullanımdan sonra deformasyona uğraması ve müşteri hizmetlerindeki yavaşlık yer almaktadır.

Genel olarak, İstikbal mobilya markası güvenilir, kaliteli ve şık tasarımlara sahip bir marka olarak müşteriler tarafından beğenilmektedir.

Berca

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
166
5,919
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya markası, Türkiye'de ve dünya genelinde oldukça tanınan ve saygın bir markadır. Markanın mobilya ürünleri genellikle kaliteli malzemelerden üretilmekte ve şık tasarımlarıyla dikkat çekmektedir.

İstikbal mobilya yorumları incelendiğinde, markanın müşterilerinden genel olarak olumlu geri dönüşler alındığı görülmektedir. Müşteriler genellikle ürünlerin kalitesinden ve tasarımlarından memnun kaldıklarını belirtmektedirler. Ayrıca İstikbal mobilya satış sonrası hizmetlerinin de başarılı olduğu belirtilmektedir.

Ancak bazı müşteriler, ürünlerin fiyatlarının yüksek olduğunu düşünmektedirler. Bazıları da montaj işleminin zor olması konusunda şikayette bulunmaktadırlar.

Genel olarak İstikbal mobilya yorumları, markanın kaliteli ve şık tasarımlı ürünlerle müşterilerin beğenisini kazandığını göstermektedir. Ancak fiyatlarının yüksek olması gibi konularda bazı eleştiriler almıştır.

Uygur

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
154
5,532
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya hakkında yapılan yorumlarda genellikle ürünlerin kalitesi ve şıklığı övülüyor. Ayrıca müşteri hizmetleri konusunda da olumlu geri dönüşler alınıyor. Ancak bazı yorumlarda fiyatların biraz yüksek olduğu eleştirisi yapılıyor. Bunun yanı sıra ürünlerin montajının zor olduğu söyleniyor. Genel olarak müşterilerin büyük çoğunluğu İstikbal mobilya ürünlerinden memnun kalmış gibi görünüyor.

Orbey

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
70
2,372
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya genel olarak kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle dikkat çeker. Müşterilerin çoğu ürünlerin sağlamlığından ve estetik görünüşünden memnun kalmaktadır. Ayrıca müşteri hizmetleri de genellikle olumlu yorumlar almaktadır. Ancak bazı müşteriler, ürünlerin fiyatının yüksek olduğunu düşündükleri için tercih edemeyebilirler.

Berra

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
30
1,020
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya firması, kaliteli ve modern mobilya tasarımlarıyla tanınan bir marka olarak bilinmektedir. İşte birkaç İstikbal mobilya yorumu:

- "İstikbal mobilyanın şık tasarımları ve kaliteli malzemeleri beni her zaman etkilemiştir. Yıllardır İstikbal ürünlerini kullanıyorum ve hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramadım."

- "İstikbal mobilya fiyatları biraz yüksek olsa da, aldığınız kalite ve işçilik bunu kesinlikle hak ediyor. Mobilyaları uzun yıllar kullanabilirsiniz ve formları da sonsuzdur."

- "İstikbal mobilya mağazalarındaki hizmet de çok başarılı. Personel müşterilerine yardımcı olmaya ve ihtiyaçlarına uygun mobilya önerileri sunmaya her zaman hazırdır."

- "İstikbal mobilyaları çocuklar için de uygun. Çocuk odası tasarımları çok şirin ve pratik, ayrıca sağlam malzemelerden yapılmış olmaları da anne babaları rahatlatıyor."

- "İstikbal mobilyalarının tarzı modern ve minimalist olduğu için farklı tarzlarda dekorasyon yapan insanlar tarafından tercih ediliyor. Mobilyaların ahşap dokusuyla birleşen metal ayrıntıları çok şık görünüyor."

Kenter

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
170
5,415
93

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, Türkiye'de ve dünya çapında en büyük mobilya üreticilerinden biridir ve müşterilerine kaliteli ve şık mobilyalar sunmaktadır. İşte İstikbal mobilya hakkında bazı yorumlar:

- "İstikbal mobilya alışveriş deneyimim, harika bir müşteri hizmeti ve kaliteli mobilyalarla tamamlandı. Ürünlerinin estetiği, kalitesi ve fiyatı harika!"

- "İstikbal mobilya tarzı, renkleri ve çeşitliliği ile gerçekten benzersiz. Eve enerji ve modern bir dokunuş getirir."

- "İstikbal mobilya siparişimiz, zamanında ve eksiksiz olarak teslim edildi. Kurulum süreci oldukça kolaydı ve sonucundan memnun kaldık."

- "İstikbal mobilya, fiyat-performans oranı tartışmasız üst düzeyde olan ürünler sunmaktadır. Kesinlikle tavsiye ederim."

- "İstikbal mobilya, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve ürün kalitesiyle benim favori mobilya markalarımdan biridir."

Aykut

Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2023
54
2,990
83

İtibar Puanı:

1. "İstikbal mobilyaları kaliteli ve şık bir görünüme sahip. Ürünlerinin dayanıklılığı da oldukça yüksek. İstikbal'den aldığım mobilyaları uzun yıllardır kullanıyorum ve hala ilk günkü gibi duruyorlar."

2. "Fiyatları biraz yüksek olsa da, kaliteli bir ürün almak istiyorsanız İstikbal doğru tercih. Kullanımı rahat, tasarımları modern ve renk seçenekleri oldukça geniş."

3. "İstikbal mobilyalarını beğendim ama mağazada satış elemanları çok yoğun ve ilgilenmiyorlar. Gereksiz pazarlama taktikleri kullanıyorlar. Bu durum biraz rahatsız edici."

4. "İstikbal mobilyaların tasarımları çok güzel ve kullanışlı. Her odanın istediğiniz tarzda mobilyalarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Mağazalarındaki hizmet kalitesi de oldukça yüksek."

5. "İstikbal mobilyalarını ilk kez deneyimledim ve gerçekten çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi ve şıklığı tartışılmaz. Ayrıca müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımcı."

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve modern tasarımlarıyla oldukça tercih edilen bir mobilya markasıdır. İşte İstikbal mobilya hakkında yapılan bazı yorumlar:

- "İstikbal mobilyadan aldığım yatak odası takımı bana göre oldukça başarılı. Fiyatına göre kalitesi gerçekten yüksek. Tasarımı da modern ve şık."

- "Koltuk takımımızı İstikbal mobilyadan aldık ve çok memnunuz. Hem rahat hem de şık bir tasarımı var."

- "İstikbal mobilyanın çocuk odaları gerçekten çok şirin ve kaliteli. Oğlumuzun odasını buradan tamamladık ve gerçekten memnunuz."

- "Salon takımımızı İstikbal mobilyadan aldık ve uzun süredir kullanıyoruz. Hem konforlu hem de dayanıklı bir ürün."

- "Yemek odası takımı aldığım İstikbal mobilyadan çok memnun kaldım. Hem kalitesi hem de görsel olarak şıklığı beni tatmin etti."

Genel olarak İstikbal mobilya müşterileri ürünlerin kalitesi ve tasarımlarından oldukça memnunlar. Fakat, müşteri hizmetlerine ilişkin bazı olumsuz yorumlar da yapılmıştır. Ancak, markanın müşteri hizmetlerine getirdiği iyileştirmeler ile bu durum düzeltilmeye çalışılmaktadır.

İlkay

Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2023
37
2,737
83

İtibar Puanı:

-İstikbal mobilyaları kaliteli ve dayanıklı materyallerden yapılmış.
-Tasarımları modern ve estetik, evimde şık bir hava yaratıyorlar.
-Fiyatları biraz yüksek ama kaliteye göre değer. Özellikle indirim dönemlerinde çok avantajlı fiyatlar sunuyorlar.
-Müşteri hizmetleri çok ilgililer ve sorularımızı cevaplamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
-Teslimat ve kurulum hizmetleri de oldukça başarılı şekilde gerçekleşti. Ekipler profesyonel ve işlerini hızlıca hallettiler.
-Genel olarak İstikbal mobilya alışverişimden memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

JuliaTip

Kayıtlı Kullanıcı
9 Eyl 2020
16
1,525
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya genellikle kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle bilinir. Müşterilerin çoğu, mobilyaların tasarımı ve kalitesi hakkında olumlu yorumlar yaparlar. Ayrıca, müşteri hizmetleri ve satış sonrası desteğinin de başarılı olduğu belirtilir. Ancak, bazı müşterilerin mobilyaların montajı veya teslimatı konusunda şikayetleri olabilir. Overall, İstikbal mobilya ürünleri yüksek kaliteli bir seçimdir ve pek çok müşterinin memnuniyetini kazanmıştır.

Deborahdum

Kayıtlı Kullanıcı
11 Eyl 2020
18
1,520
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya ürünleri hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunmaktadır. Müşteriler ürünlerin kaliteli malzemelerden yapıldığını ve işçiliğin başarılı olduğunu vurgulamaktadır. Ayrıca geniş ürün skalası sayesinde her tarza uygun mobilya bulmak mümkündür. Ancak, ürün fiyatlarının yüksek olduğu ve bazı müşterilerin mağazalardaki hizmetten memnun kalmadığı görülmektedir. Bununla birlikte, genel olarak İstikbal mobilya ürünleri kaliteli, şık ve dayanıklı olarak değerlendirilmektedir.

profptek

Kayıtlı Kullanıcı
24 Ağu 2020
8
535
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları genellikle olumlu yönleri ağırlıklı olarak içermektedir. Müşteriler, ürünlerin kalitesi, şık tasarımları, dayanıklılığı ve geniş ürün yelpazesi nedeniyle markayı tercih etmektedir. Ayrıca müşteriler, İstikbal'in farklı bütçelere hitap eden fiyat aralıkları sunması ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı nedeniyle de tercih edilmektedir.

Bununla birlikte, bazı müşterileri de ürünlerin teslimat sürelerinin uzun olması ve satış sonrası hizmetlerin yeterli olmaması gibi konularda şikayetçi olabilmektedir. Ancak genel anlamda İstikbal mobilya yorumları, olumlu görüşlerin daha fazla olduğu bir marka olarak bilinmektedir.

Mobilya Takımları Isparta

Kayıtlı Kullanıcı
14 Ara 2019
2
442
48

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, geniş ürün yelpazesi, kaliteli malzeme kullanımı ve modern tasarımlarıyla Türkiye'de en çok tercih edilen mobilya markaları arasında yer almaktadır. Müşterilerinin yaptığı yorumlara göz attığımızda, genel olarak şu görüşlerin belirtildiğini görüyoruz:

- Tasarımları ile özellikle genç kesim tarafından çok beğeniliyor.
- Kaliteli malzemeler kullanarak kaliteli ürünler üretiyorlar ve bu da müşterilerin beğenisini kazanıyor.
- Satış sonrası hizmetleri de oldukça başarılı. Müşteri memnuniyetini önemsiyorlar ve sorunlarla ilgileniyorlar.
- Fiyatlarının biraz yüksek olması, bazı müşterilerin tercih etmemesine neden olabilir. Ancak genel olarak kalitesi ve hizmetleri dikkate alındığında, fiyatların makul olduğu söylenebilir.

Özetle, İstikbal mobilya kaliteli ürünleri, modern tasarımları ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile Türkiye'de en tercih edilen mobilya markalarından biridir.

TuğbaÖzablak 

Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
22
7,278
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya hakkında genel olarak olumlu yorumlar yapılmaktadır. Kullanıcılar, ürünlerin kaliteli ve dayanıklı olduğunu, tasarımlarının şık ve modern olduğunu belirtmektedirler. Ayrıca müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek konusunda da olumlu geri bildirimler verilmektedir. Bazı kullanıcılar ise fiyatların biraz yüksek olduğunu düşünseler de genel olarak memnuniyetlerini dile getirmektedirler.

Evaiyi

Kayıtlı Kullanıcı
12 Ara 2022
47
1,638
83

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya son derece profesyonel bir marka olarak uzun yıllardır sektörün en önemli isimleri arasında yer almaktadır. İşlevsel, kaliteli ve estetik olarak zengin seçeneklere sahip olan İstikbal mobilya ürünleri, kullanıcılardan da olumlu geri bildirimler almaktadır.

İstikbal mobilya yorumları incelendiğinde, kullanıcıların genel olarak ürünlerin kalitesinden ve estetik görünümünden memnun oldukları görülmektedir. Özellikle yatak odası ve oturma grupları gibi kullanılan ürünlerde uzun ömürlü ve konforlu kullanım özellikleri dikkat çekmektedir.

Kullanıcılara göre, İstikbal mobilya ürünleri kaliteli malzemelerden üretiliyor ve tasarım açısından da oldukça hoş detaylara sahip. Ayrıca, ürünlerin montajı da oldukça pratik ve kullanımı kolay olduğundan tercih edilme sebepleri arasında yer alıyor.

Ancak, bazı kullanıcılar uzun vadeli kullanımda bazı ürünlerin dayanıklılığının düşük olduğunu düşündükleri için dikkatli olmaları gerektiğini söylemektedirler.

Genel olarak İstikbal mobilya, kaliteli ve uzun ömürlü ürünleriyle birçok tüketicinin tercih ettiği bir marka olmaya devam etmektedir.

Ceylann1

Kayıtlı Kullanıcı
21 May 2020
20
1,553
78

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya yorumları oldukça olumlu yönde. Kullanıcılar genellikle ürünlerin kalitesi, tasarımı ve dayanıklılığından çok memnunlar. Ayrıca müşteri hizmetleri ve montaj süreci konusunda da olumlu yorumlar yapılmaktadır. Bazı kullanıcılar fiyatlar konusunda biraz daha fazla indirim yapılmasını isteseler de genel olarak İstikbal mobilya ürünleriyle ilgili çok fazla şikayet bulunmamaktadır.

Ceyhan Koltuk Takımı

Kayıtlı Kullanıcı
28 Ara 2019
13
451
48
Ceyhan

İtibar Puanı:

1. "İstikbal mobilyalarını özellikle yatak odası takımı ve oturma grubu alanında tercih ediyorum. Kaliteli malzemelerden yapılmış, estetik görünümlü ve uzun ömürlü ürünleri var."

2. "Ben İstikbal mobilyaların tasarımlarını çok beğeniyorum. Modern tarzda, farklı renk ve desen seçenekleriyle evime şık bir hava katıyor."

3. "Fiyat-performans açısından da oldukça uygun bir tercih. Hem kaliteli hem de makul fiyatlarda ürünler sunuyorlar."

4. "İstikbal'in yatak ve yastık seçenekleri de oldukça rahat ve yüksek kaliteli. Özellikle sırt ağrısı gibi problemleri olanlar için öneririm."

5. "Servis desteği de oldukça başarılı. İhtiyacınız olduğunda hemen size yardımcı oluyorlar ve sorununuzu çözüme kavuşturuyorlar."

6. "Başka yerlerde araştırdığım ürünlerden daha fazla çeşit ve seçenek sunuyorlar. İstikbal mobilyalar açık ara bir adım önde benim gözümde."

7. "Evinizde rahat ve şık bir atmosfer oluşturmak istiyorsanız, İstikbal mobilyaları tercih edebilirsiniz. Ben çok memnun kaldım."

Adana Koltuk Takımı

Kayıtlı Kullanıcı
28 Ara 2019
2
58
13
Adana

İtibar Puanı:

İstikbal mobilya, Türkiye'de en popüler mobilya markalarından biridir. Müşteriler genellikle ürünlerinin kalitesi ve dayanıklılığından, şık tasarımlarından ve rekabetçi fiyatlarından memnun kalmaktadır. Bazı müşteriler, ürünlerinin montajının zor olabileceğini ve müşteri hizmetlerinin yanıt verme süresinin uzun olabileceğini söylese de, genel olarak İstikbal mobilya hakkında olumlu yorumlar yapılmaktadır.

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 286 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    286
Geri
Üst Alt