Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende geçenlerde gittim yatak aldım pişman oldum. baza yatak takımının içindeki yatağının kenarı sökük. istikbal kuruluma getirdi, ayh başa bela şimdi diyorlar ki merkeze gönderecez aynı üründen de bulamadılar. başka bir ürün seçmemi istiyorlar. gerçekten bazen cinlet geçirtmeme sebep oluyorlar. koskoca istikbalsin deponda defolu mal var, bunuda müşteriye satıyorsun. sonrada müşteri memnuniyetinden bahsediyorsun. hatta inanmazsınız şimdi beni aradılar ürünün iadesi için başka ürün seçmemi istiyorlar. yani mesele ne biliyor musunuz? bana değişim imkanı sunmak yerine seçtiğim ürünün yırtık olmayanını bulması gerekmiyor muydu?Bugün annemle Mobilya almaya gittik ve de İstikbal mobilyayı çok beğendim herkese tavsiye ederim
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Tamamı olmasa de bende bir kaç mobilya almak isterim istikbaldenEvlenince evimin tamamını istikbal mobilyadan almayı düşünüyorum
İtibar Puanı:
Mira Koltuk Takımı şuna bakmanı tavsiye edebilirim.İstikbal koltuk takimi hangisi daha iyi lutfen acil yardim!
hızlı dönüş için teşekkürler, onu inceledik buna nazaran önereceğiniz başka koltuk takımları var mıdır?Mira Koltuk Takımı şuna bakmanı tavsiye edebilirim.
İtibar Puanı:
rica tatlım istersen şurada bir kaç koltuk takımı modelleri var: İstikbal Mobilyahızlı dönüş için teşekkürler, onu inceledik buna nazaran önereceğiniz başka koltuk takımları var mıdır?
çok teşekkürler incelemeye devam ediyorum. Bu arada bir sorum olacak: İstikbal mobilyaları nerede üretiliyor?rica tatlım istersen şurada bir kaç koltuk takımı modelleri var: İstikbal Mobilya
İtibar Puanı:
Yerli bir marka olan İstikbal, ürünlerini Kayseri'de bulunan üretim tesislerinde üretmektedir.çok teşekkürler incelemeye devam ediyorum. Bu arada bir sorum olacak: İstikbal mobilyaları nerede üretiliyor?
Mobilya mağazasına gitmeden internet üzerinden satış yapılabiliyor mu? sitelerinde bulamadım?Yerli bir marka olan İstikbal, ürünlerini Kayseri'de bulunan üretim tesislerinde üretmektedir.
İtibar Puanı:
ben onu bilmiyordum internetten satışları olmayabilir ancak biliyorsunuz ki her köşe başında neredeyse istikbal mağazası var. bence hoşunuza giden model varsa gidip orada görmeniz daha iyi olur. hem kalitesini kumaşını görüp almak bence daha mantıklı. İnternet üzerinde kullanılan fotoğraflarda ışıklar kullanıldığı için çok daha güzel görünüyor ben şahsen internet ten mobilya almaya karşıyım. Ancak şöyle birşet daha var örneğin mağazaya gidip ürünü tespit ettikten sonra tabiki internetten alabilirsiniz. O zaman beğendiğiniz ürünü almış oluyorsunuz. Ayrıca eve alacağınız bir üründe mutlaka ölçülere göre hareket etmelisiniz. Her koltuk takımının boyutu farklı üretiliyor. Oradan aldığınız ürün eve geldiğiniz de büyüyebilir veya küçülebilir olduğunu unutmayın. Birde son olarak mevcut koltuk takımınızın ölçülerini alıp oradaki yeni alacağınız koltuk takımı ile bir kıyaslamasını yapmanızda fayda olabilir.Mobilya mağazasına gitmeden internet üzerinden satış yapılabiliyor mu? sitelerinde bulamadım?
açıklamanız için ,çok teşekkür ediyorum, dikkate alacağım.ben onu bilmiyordum internetten satışları olmayabilir ancak biliyorsunuz ki her köşe başında neredeyse istikbal mağazası var. bence hoşunuza giden model varsa gidip orada görmeniz daha iyi olur. hem kalitesini kumaşını görüp almak bence daha mantıklı. İnternet üzerinde kullanılan fotoğraflarda ışıklar kullanıldığı için çok daha güzel görünüyor ben şahsen internet ten mobilya almaya karşıyım. Ancak şöyle birşet daha var örneğin mağazaya gidip ürünü tespit ettikten sonra tabiki internetten alabilirsiniz. O zaman beğendiğiniz ürünü almış oluyorsunuz. Ayrıca eve alacağınız bir üründe mutlaka ölçülere göre hareket etmelisiniz. Her koltuk takımının boyutu farklı üretiliyor. Oradan aldığınız ürün eve geldiğiniz de büyüyebilir veya küçülebilir olduğunu unutmayın. Birde son olarak mevcut koltuk takımınızın ölçülerini alıp oradaki yeni alacağınız koltuk takımı ile bir kıyaslamasını yapmanızda fayda olabilir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Birlikte seçeriz şekerim, sen kocayı bul mobilyayı her türlü buluruz
Yaz tatilinden sonra yeni eve taşınıp İstikbalden almayı düşünüyorum mobilyaları. Bakalım umarım güzel olur.
yinede insanların tarzlarına göre seçimleri olabiliyor, mesela biz @istikbal tercih ettiğimiz çok oluyor. bu biraz da evin tasarımına uygun seçim için aslında. Yani marka önemli değil eve yakışması gerekiyor. her eve her mobilya olmuyor.
İtibar Puanı:
uzun yıllardır kullanıyoruz, yenisini alacağız hangi firmayı seçeceğimi bilmiyorum. istikbal oldukça dayanıklı çıktı.
İtibar Puanı:
ATATÜRK ne demiş '' İstikbal göklerdedir.'' bu sebeble istikbal'ın kötü bir yorum alma şansı yok.Yere ayağa düşemez...İstikbal mobilyaya hakkında kötü bir düşüncesi olanı daha hiç görmedim.
@Yalancıidare eder, bu aralar pek sevmediğim mobilya firması.
ehhhh işteBence istikbal iyidir kim ne derse desin.
bence istikbal Türkiye'nin en çok satış yapan mobilya firması.
İtibar Puanı:
Türkiye’nin en büyük mobilya firmalarından biri olan İstikbal, hem yatak hem de mobilya denilince ilk akla gelen adreslerden biridir. İstikbal yatak, yatak konusunda ülkemizde lider konumdadır ve ayrıca Türkiye’nin en büyük yatak üretim tesislerinde üretilmektedir. Bu tesiste aynı zamanda ev tekstil ürünleri ve elyaf ürünlerin üretimi de gerçekleşmektedir. Pek çok farklı ürün yelpazesiyle kullanıcılarla buluşan İstikbal, üretimleri ile yılların tecrübesini konuşturmaya devam ediyor.
İstikbal, 1957 yılında Kayseri’de küçük bir marangozda ev mobilyası üretimine başlamıştır. Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran tasarımlarıyla mobilya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olmayı başaran İstikbal ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra; Romanya, İngiltere, Fransa, Rusya, Bulgaristan, Yunanistan, Almanya, Mısır gibi pek çok ülkede de görücüye çıkarmıştır. Sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etme vizyonuyla üretimlerine devam eden marka bu bağlamda tasarımlarıyla adından söz ettirmektedir. Hem Türkiye hem de Dünya pazarında hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdüren İstikbal tüketicilerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik dünya kalitesi standartlarında tasarımlarını geliştirmektedir.
Üretimlerini gerçekleştirirken çevre dostu bir anlayış benimseyen marka, bu gayeyle doğal kaynak tüketimini rasyonel olarak kullanmakta ve çevreye zarar verici unsurları, çevresel atıkları takip ederek sürekli iyileştirme çabası göstermektedir.
İstikbal Mobilyaları Nelerdir?
İstikbal mobilyaları denilince akla bir evin ihtiyacı olan tüm mobilyalar gelmektedir. İstikbal koltuk takımı, yatak odası, yatak, genç odaları, TV üniteleri, kanepe, yatak, baza, orta sehpa, halı gibi ürünler hem yeni evlenecek çiftlerin hem de evini yenilemek isteyenlerin en çok tercih ettiği mobilyalar arasında yer alıyor. İlk olarak kapı-pencere, dolap, masa-sandalye üretimleriyle piyasaya açılan İstikbal ilerleyen yıllarda ürün yelpazesini genişletmiştir. Günümüzde İstikbal’de bir evin ihtiyacı olabilecek tüm mobilyalar bulunmaktadır. İstikbal yatak odası özellikle yeni evlenecek çiftler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. İstikbal yatak odası modelleri arasında modern, spor ve avangarde tarzda pek çok mobilya bulunmaktadır. Ayrıca ister beyaz isterseniz de ahşap renk tonlarındaki mobilyaları tercih edebilirsiniz. Yatak odasının olmazsa olmazı olan yataklar için de çok uzağa gitmenize gerek yok. İstikbal, yatak konusundaki başarılı üretimleriyle de sıklıkla tercih edilmektedir. İstikbal yataklar konforlu ve rahat bir uyku için sizlere sunuluyor.
Hayatınızı Kolaylaştıran Tasarımlar İstikbal’de!
İstikbal gelişen teknoloji, değişen yaşam tarzları ve mobilya modasını yakından takip ederek tüketicilerin hayatını kolaylaştıran tasarımlar ortaya koymaktadır. Tasarımlarıyla göz dolduran İstikbal mobilya, ev dekorasyonuna yönelik her türlü ihtiyacı Ev Concept mağazaları ile beğeninize sunmaktadır. Ayrıca her dönem farklı İstikbal kampanyaları oluşturulmaktadır. Düğün paketleri, yatak odaları ve yatak odası tekstili, salon mobilyaları gibi evinizin farklı alanları düşünülerek oluşturulan farklı kampanyaları takipte kalabilirsiniz. Çok sayıdaki mağazası ve online satış ile kullanıcılarla buluşan İstikbal markası hakkında merak ettiğiniz daha fazla şeyi öğrenmek için kullanıcı yorumlarını inceleyebilir ve sitemizden İstikbal şikayetlerini okuyabilirsiniz.
İtibar Puanı:
istikbal köşe takımım var ayrıca yatak odası takımı memnunum.
istikbal mobilya kullanıyorum memnunum.
bende geçenlerde gittim yatak aldım pişman oldum. baza yatak takımının içindeki yatağının kenarı sökük. istikbal kuruluma getirdi, ayh başa bela şimdi diyorlar ki merkeze gönderecez aynı üründen de bulamadılar. başka bir ürün seçmemi istiyorlar. gerçekten bazen cinlet geçirtmeme sebep oluyorlar. koskoca istikbalsin deponda defolu mal var, bunuda müşteriye satıyorsun. sonrada müşteri memnuniyetinden bahsediyorsun. hatta inanmazsınız şimdi beni aradılar ürünün iadesi için başka ürün seçmemi istiyorlar. yani mesele ne biliyor musunuz? bana değişim imkanı sunmak yerine seçtiğim ürünün yırtık olmayanını bulması gerekmiyor muydu?
yok anlamıyorum sanırsın imkansız birşey. bize ürünü tanıtırken yeni ürünler diye tanıtılıp yeni bir ürünün koskoca istikbalde olmamasına diyecek kelime yine bulamıyorum.
4 5 bin lira parayla 1 yatağı alamamak ne demek bilirsiniz?
Rengini pek tutmadan almıyayım alanada mani olmayayım.
İtibar Puanı:
İstikbal Mobilya bir aldın mı bir ömür boyu gider.
İtibar Puanı:
Biz 2 ay önce aldık memnunuz.Yaz tatilinden sonra yeni eve taşınıp İstikbalden almayı düşünüyorum mobilyaları. Bakalım umarım güzel olur.
İtibar Puanı:
aynı şekilde bizde istikbal kullanıyoruz.Bizim yatak odası istikbalden memnunuz.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: