Zara Home Mobilya Yorumları
Zara Home mobilya yorumları bölümüne hoşgeldiniz. Bu bölümde Zara Home ile ilgili kullanım tecrübelerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
P | SoruCevap Zara Home Kalitesi Nasıl? | Zara Home | 19 | 14K | |
S | Zara Home Sahibi Kim | Zara Home | 6 | 45K | |
Z | Tavsiye Zara home köşe takımı fiyatları 2020 | Zara Home | 5 | 4K |
İtibar Puanı:
bu alıntıyı yazan kişinin kullanıcı adı: kuzey sanrisi gibidir geceyi bese filan boler: ürünlerinde domuz derisi kullanan ve müslüman bir ülkede bu durumu belirtmeye gerek duymayan bir marka. allahını seven üzerine toprak atsın.
"Domuz Etini yemeyeceksin" anlamını çıkartmak için filozof olmaya gerek yok. Bir markayı eleştirmek için öncelikle bir kendinize sorun siz kimsiniz?Bakara Suresi 173: Allah size yalnızca murdar eti, kanı, domuz etini ve Allah’tan başkasının adına kesilmiş olanı haram kıldı. Ama biri zorda kalırsa, haksızlığa sapmadıkça, sınırı aşmadıkça kendisine günah yoktur. Biliniz ki Allah bağışlayıcıdır, merhametlidir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
teşekkürler.Zara Home <<< şu sayfada da zarahome ile ilgili yorumlar var.
mum deme bana içim yanıyooayrıca sattığı dekorasyon ürünleri çok şirin. mumlarına bayılıyorum
Aaaah ahhhhmum deme bana içim yanıyoo
İtibar Puanı:
pembesi türkiyede yok 3ünü aldım ama pembesi yokEkli dosyayı görüntüle 456
ZaraHome dan tütsü aldım şuan siyah olanı yaktım ve koku mis gibi şiddetsiz şekilde öneririm.
kesinlikle gerek mobilya, gerek kokular, gerek ev dekorasyon herşey çok güzel zarahome da!ZaraHome çok kalite ürünler tasarlıyor ev için mükemmel ötesi diyebilirim.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
bence de çok hoş dekorasyon ürünleri var.zarahome bambaşkadır bir alıştığınız zaman başka yere gidemezsiniz çok sevdiğim sürekli olarak aldığım ürünleri var.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
@IkinciCansu çok bayılıyor bu kokularaEkli dosyayı görüntüle 456
ZaraHome dan tütsü aldım şuan siyah olanı yaktım ve koku mis gibi şiddetsiz şekilde öneririm.
Bayılıyorummmmm Yenisi geliyormu?@IkinciCansu çok bayılıyor bu kokulara
İtibar Puanı:
bende bende.zarahome bayılıyorum
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
bence de çok güzel çok severim.Açıkcası ürün çeşitleri sebebi ile ben beğeniyorum, ayrıca bence bir firmanın büyük olabilmesinin en büyük sebeplerinden birisi ürün çeşitliliğidir..
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
? ? ?neredeyse tüm ürünleri bana hitap ediyor.
İtibar Puanı:
? ? ?Açıkcası ürün çeşitleri sebebi ile ben beğeniyorum, ayrıca bence bir firmanın büyük olabilmesinin en büyük sebeplerinden birisi ürün çeşitliliğidir..
İtibar Puanı:
teşekkür
İtibar Puanı:
? ?Açıkcası ürün çeşitleri sebebi ile ben beğeniyorum, ayrıca bence bir firmanın büyük olabilmesinin en büyük sebeplerinden birisi ürün çeşitliliğidir..
? ?ben zara home a bayılıyorum mükemmel ürünleri var. her konuda başarılı.
İtibar Puanı:
bence de ?Çoğu mobilya firmasında olmayan değişik ürün kategorileri var zarahome'da
İnternetten hep kokularını sipariş ediyorumzarahome internet sitesinden alışveriş yapabileceğiniz güvenli bir marka.
Offff çok güzel kokusu geldi gibi Yenisini sipariş etmem lazımEkli dosyayı görüntüle 456
Ne kadar çok çeşit olursa o kadar çok çeşit müşteriler olacağı için daha çok satış yapacaktır ama önemli olan bunları yönetebilmek ve zarahome çok iyi başarıyor bu işiAçıkcası ürün çeşitleri sebebi ile ben beğeniyorum, ayrıca bence bir firmanın büyük olabilmesinin en büyük sebeplerinden birisi ürün çeşitliliğidir..
Herkese hitap ediyordur beğenmemek elde değilneredeyse tüm ürünleri bana hitap ediyor.
İtibar Puanı:
Kokusunu aldım buraya kadar geldi çok güzelll kokuyorEkli dosyayı görüntüle 456
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Kokusu buraya kadar geldiEkli dosyayı görüntüle 456
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Açıkcası ürün çeşitleri sebebi ile ben beğeniyorum, ayrıca bence bir firmanın büyük olabilmesinin en büyük sebeplerinden birisi ürün çeşitliliğidir..
Açıkcası ürün çeşitleri sebebi ile ben beğeniyorum, ayrıca bence bir firmanın büyük olabilmesinin en büyük sebeplerinden birisi ürün çeşitliliğidir..
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Şimdiye kadar zarahome'dan ne aldıysam hep memnun kaldım beni hiç üzmediler
bence zara home her konuda oldukça başarılı bir firma.