Harlemgörs
Kayıtlı Kullanıcı
- 17 May 2020
- 12
- 1,812
- 78
İtibar Puanı:
Yanıyorum Klima Tavsiyesi
Arkadaşlar havalar yanıyor ben perişan haldeyim, klima tavsiyesi almak istiyorum. Hangi klimayı kullanıyorsunuz? önereceğiniz klima markası nedir?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
Siz bir de antalyaya gelin görün burasıda çok sıcak bu arada burada mecburen klima kullanmak zorundasınız ben bir Antalyalı olarak kullandığım klima markası beko kendisi bir dünya markası?Adana ya gelirseniz klimaya ihtiyacınız olmadığını anlarsınız, burası yanmanın memleketi. Biz tuttuştuk ?? siz hala yanacaksınız? Şuan sabah 04;39 ve inanması güç güneş yok henüz ama yattığım yerde terliyorum nasıl bir sıcak anlatılmaz yaşanır?
Adanaya gitmemiş biri bu yazdıklarınızı hiç bir zaman anlayamayacak @ERSAN.NET BeyAdana ya gelirseniz klimaya ihtiyacınız olmadığını anlarsınız, burası yanmanın memleketi. Biz tuttuştuk ?? siz hala yanacaksınız? Şuan sabah 04;39 ve inanması güç güneş yok henüz ama yattığım yerde terliyorum nasıl bir sıcak anlatılmaz yaşanır?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: