Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İhtiyacı olan anlar sadece ne için gerek olduğunuNe gerek var, gerçeği varke sahtesi ile uğraşmak?
o zaman fake olalım denedin mi daha önce işe yarıyo mu?İhtiyacı olan anlar sadece ne için gerek olduğunu
İtibar Puanı:
Tabiki de denedim yoksa nasıl anlatayım bu kadar bilgiyi Uzun süreli kullanabilmek için ama ücretli versiyonu kullanmak gerekiyor. Ücretsiz yöntem veya bedava yöntemler 3-4 Hafta kullanım için uygun sadece.o zaman fake olalım denedin mi daha önce işe yarıyo mu?
abooow baksennn az dilmşisin kızzzzzzzzzTabiki de denedim yoksa nasıl anlatayım bu kadar bilgiyi Uzun süreli kullanabilmek için ama ücretli versiyonu kullanmak gerekiyor. Ücretsiz yöntem veya bedava yöntemler 3-4 Hafta kullanım için uygun sadece.
İtibar Puanı:
Bazen anonim olmak gerekiyor işteabooow baksennn az dilmşisin kızzzzzzzzz
bizde anadolu çocuğuyuz whataspp orjinal kullanıyoruzBazen anonim olmak gerekiyor işte
lütfen fake numaradan nasıl kurtulurum gerçek kimliğini nasıl bulurum biliyorsanız yardımcı olun whatsapp fake numara tarafından rahatsız ediliyorum kim olduğunu bulmak istiyorumİhtiyacı olan anlar sadece ne için gerek olduğunu
fake numaranın sahibini nasıl bulurumTabiki de denedim yoksa nasıl anlatayım bu kadar bilgiyi Uzun süreli kullanabilmek için ama ücretli versiyonu kullanmak gerekiyor. Ücretsiz yöntem veya bedava yöntemler 3-4 Hafta kullanım için uygun sadece.
Engelleyin en kısa yöntem.fake numaranın sahibini nasıl bulurum
savcılığa şikayet etmeden önce kişiyi kendim bulmak istiyorum eğer mümkünse .Numaranın nasıl alınacağını anlatmış arkadaşlar belki kişinin nasıl bulunacağınıda biliyorlardır diye umut ediyorum . İlginiz için teşekkürlerEngelleyin en kısa yöntem.
Bence en doğrusu savcılığa şikayet etmek, adı üzerinde fake numara. Kayıtsız şekilde alınabiliyor. Bu dava açılmadan biraz zor bulunur. Çünkü Whatassp’ın buna müdahale etmesi gerekiyor.savcılığa şikayet etmeden önce kişiyi kendim bulmak istiyorum eğer mümkünse .Numaranın nasıl alınacağını anlatmış arkadaşlar belki kişinin nasıl bulunacağınıda biliyorlardır diye umut ediyorum . İlginiz için teşekkürler
@Talha bey mühendis bilir.Savcılığa şikayet etmeden önce kendim bulmayı deniyorum .Fake numaranın nasıl alınacağını anlatan arkadaşların nasıl bulunacağını da bildiklerini umut ediyorum, yardımcı olurlarsa sevinirim . ilginiz için teşekkür ederim .
Merhaba,Savcılığa şikayet etmeden önce kendim bulmayı deniyorum .Fake numaranın nasıl alınacağını anlatan arkadaşların nasıl bulunacağını da bildiklerini umut ediyorum, yardımcı olurlarsa sevinirim . ilginiz için teşekkür ederim .
Hayatımda okuduğum en iyi açıklamaMerhaba,
Öncellikle geçmiş olsun. Bu tarz numaraları sizin kendi imkanlarınız ile takip edebilmeniz pek mümkün değil. Ancak bu tarz olayları bir daha yaşamamak adına önlemler alabilirsiniz. Büyük bir ihtimalle size Fake bir Numaradan size mesaj atan kişiler etrafınıza olan kişilerden biridir. Kimlere Telefon numaranızı verdiğinize dikkat etmeniz gerekir. İlk olarak o fake numarayı engellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer başka fake numaralardan size mesaj atmaya devam ederse telefon numaranızı değiştirmekten başka çareniz yok maalesef. Yeni aldığınız telefon numarasını da başkalarına verirken daha dikkatli olmalısınız.
Yani Fake Numaranın kime ait olduğunu sizin bulmanız çok zor. Zaten o tarz numaralar çok sık bir şekilde değişiyor. Yani aynı numarayı bir ay içerisinde belki 10-15 kişi kullandığı için tespit etmesi daha da zor bir durum.
Büyük bir ihtimalle de sizin etrafınızda bulunan bir kişi mesaj atıyor.
Ben olsam ne yapardım diye soracak olursanız. Bence size gelen tüm mesajları hiç bir şekilde silmeyin ve kanıt olarak hepsinin ekran görüntüsünü çekin. Savcılığa giderek şikayette bulunmanızı öneririm.
Çok teşekkür ederimMerhaba,
Öncellikle geçmiş olsun. Bu tarz numaraları sizin kendi imkanlarınız ile takip edebilmeniz pek mümkün değil. Ancak bu tarz olayları bir daha yaşamamak adına önlemler alabilirsiniz. Büyük bir ihtimalle size Fake bir Numaradan mesaj atan kişiler etrafınızda olan kişilerden biridir. Kimlere Telefon numaranızı verdiğinize dikkat etmeniz gerekir. İlk olarak o fake numarayı engellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer başka fake numaralardan size mesaj atmaya devam ederse telefon numaranızı değiştirmekten başka çareniz yok maalesef. Yeni aldığınız telefon numarasını da başkalarına verirken daha dikkatli olmalısınız.
Yani Fake Numaranın kime ait olduğunu sizin bulmanız çok zor. Zaten o tarz numaralar çok sık bir şekilde değişiyor. Yani aynı numarayı bir ay içerisinde belki 10-15 kişi kullandığı için tespit etmesi daha da zor bir durum.
Büyük bir ihtimalle de sizin etrafınızda bulunan bir kişi mesaj atıyor.
Ben olsam ne yapardım diye soracak olursanız. Bence size gelen tüm mesajları hiç bir şekilde silmeyin ve kanıt olarak hepsinin ekran görüntüsünü çekin. Savcılığa giderek şikayette bulunmanızı öneririm.
Rica ederiz, umarım faydalı olabilmişizdir.Çok teşekkür ederim
Whatassp man elektrikler kesikRica ederiz, umarım faydalı olabilmişizdir.
İtibar Puanı: