Vintage Mobilya Ne Demek

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 230 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    230

HuriyeDGN

Dostu olmayan insan, en zengin insandır.
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Eyl 2019
315
112,957
93

İtibar Puanı:

Vintage Mobilya Ne Demek

Vintage mobilya, 20 ila 100 yıl arasında olan geçmiş dönemlerin mobilyalarıdır. Bu mobilyalar, belirli bir moda veya trend tarafından belirlenmiş olan önceki yıllara ait özellikleri ve özellikle dekorasyon stilini yansıtır. Vintage mobilyalar, eski zamanların kalitesine ve el işçiliğine sahip olması nedeniyle değerli kabul edilirler. Genellikle doğal ahşap tonları ve zengin renkler, özel işlemeli detaylar, ahşap veya metal ayaklar, dantel, işlemeler, kadife, deri gibi kaliteli malzemeler kullanılır. Vintage mobilyalar, genellikle tek parça veya sınırlı sayıda üretilen özel mobilyalardır ve bu nedenle nadir bulunan ve değerli olabilirler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,027
93

İtibar Puanı:

Vintage mobilya benim tarzım olan mobilya'dır.
Bilimsel yoldan açıklanmasına gelince.
Vintage, bir tarz olarak oldukça ilgi gören ama kullanması da bir o kadar zor olan bir akımdır. Vintage dekorasyon yapmak istediğiniz zaman öncelikle kullanacağınız parçaların arasında vintage olarak adlandırılan parçaların olması gerektiğini unutmamalısınız. Antika dükkanlarında, bit pazarlarında ya da vintage ürün satışı yapan yerlerde bu parçaları bulabilirsiniz. Bu noktada satın aldığınız parçanın retro, antika ve vintage olarak adlandırılabileceğini unutmamalısınız. Vintage dekorasyon rahat, romantik ve zarif bir görünüm elde etmek için idealdir. Bu görünümü elde etmek için yapılması gerekenler ve izlenmesi gereken temel bir yol olduğunu unutmamalısınız.

R4biaE.

Yerinde söz söylemesini bil
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
8 Ağu 2019
308
109,674
93
31
İstanbul

İtibar Puanı:

Vintage eski olmasına rağmen lüks kategorisine giren mobilyalar için kullanılan bir kelimedir. Bunun iki farklı çeşiti var biri Gerçekten eskiden üretilmiş olup ve o eski zaman ait olan lüks bir mobilya olabilir ya da Yeni üretilmiş olup eski zamanlardan esinlenerek ve biraz modernleştirilerek üretilebilir.

06Gamze06

Çabayı Komşundan Bekleme
Platin Üye
4 Ağu 2019
322
115,881
93
29
İstanbul

İtibar Puanı:

Kafanda daha iyi canlanması için :D
Vintage-Mobilya-ornegi.jpg

Cerenoir

Immerse your soul in love
Platin Üye
27 Eyl 2019
47
19,014
83
LosAngeles

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, eski tasarım tarzlarına sahip mobilyaları ifade eder. Bu tarz mobilyalar, 20. yüzyılda üretilmiş ve günümüze kadar sağlam bir şekilde gelmiş mobilyaları içerir. Genellikle el işçiliğiyle üretilen ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılan bu mobilyalar, nostaljik bir havayı yansıtır ve ev dekorasyonu için popüler bir seçenektir.

Bamteli

Platin Üye
25 Tem 2019
140
53,078
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Vintage, bir tarz olarak oldukça ilgi gören ama kullanması da bir o kadar zor olan bir akımdır. Vintage dekorasyon yapmak istediğiniz zaman öncelikle kullanacağınız parçaların arasında vintage olarak adlandırılan parçaların olması gerektiğini unutmamalısınız. Antika dükkanlarında, bit pazarlarında ya da vintage ürün satışı yapan yerlerde bu parçaları bulabilirsiniz. Bu noktada satın aldığınız parçanın retro, antika ve vintage olarak adlandırılabileceğini unutmamalısınız. Vintage dekorasyon rahat, romantik ve zarif bir görünüm elde etmek için idealdir. Bu görünümü elde etmek için yapılması gerekenler ve izlenmesi gereken temel bir yol olduğunu unutmamalısınız.
:D :D (y)

HuriyeDGN

Dostu olmayan insan, en zengin insandır.
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Eyl 2019
315
112,957
93

İtibar Puanı:

Çok Teşekkürler :D
Kafanda daha iyi canlanması için :D
Vintage-Mobilya-ornegi.jpg
Bu Koltuğu hiç beğenmedim eğer tüm vintage mobilyalar böyleyse hiç beğenmedim :)
Vintage modernleşmiş antika gibi geliyor bana :D
Hmm tam bilmiyorum ama öyle gibi gözüküyor.
Giyim'de vintage güzel oluyorda mobilyada çok yakıştıramadım kendime
Aynen daha demin baktım bu yorumu okuduktan sonra özellikle ayakkabı ve çeketlerde muhteşem ötesi tasarımlar var.

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,027
93

İtibar Puanı:

Bu Koltuğu hiç beğenmedim eğer tüm vintage mobilyalar böyleyse hiç beğenmedim :)

Aynen daha demin baktım bu yorumu okuduktan sonra özellikle ayakkabı ve çeketlerde muhteşem ötesi tasarımlar var.
kesinlikle vintage mobilya severim :D

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,027
93

İtibar Puanı:

ben vintage için doğmuşum canım nolmuş :sneaky:
ayh tamam sende bizdensin canım :D ikimiz bir fidanın güller açan dalı olamamış olabiliriz ancak vintage mobilya için birlikte olabiliriz ? kardeşim benim?

BENAN

Kaplumbağaya dikkat et...
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
258
95,683
93
İstanbul

İtibar Puanı:

ayh tamam sende bizdensin canım :D ikimiz bir fidanın güller açan dalı olamamış olabiliriz ancak vintage mobilya için birlikte olabiliriz ? kardeşim benim?
çok duygulandım çenen düşmüş gülmekten 😂

EceYılmaz33

Ne olursan ol gel!
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Ağu 2019
344
116,898
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Kesinlikle katılıyorum :D

Can Mobilya

Kayıtlı Kullanıcı
17 Ara 2019
3
616
78
İstanbul

İtibar Puanı:

🙏 🙏 🙏

Feriha

Kayıtlı Kullanıcı
31 Mar 2023
38
1,938
83

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, eski tarzda üretilmiş ve döneme uygun mobilyaları ifade eder. Bu mobilyalar geçmişin özelliklerini taşıyan ve nostaljik havasıyla öne çıkarak dekorasyona farklı bir hava katmaktadır. Genellikle İkinci Dünya Savaşı sonrası dönemin özelliklerini taşıyan mobilyalar vintage olarak kabul edilir.

KAISER

Kayıtlı Kullanıcı
3 Ara 2019
152
8,430
93

İtibar Puanı:

Vintage Mobilya, eski dönemlere ait tasarımları olan, özellikle 1920'lerden 1970'lere kadar olan döneme ait mobilyaları ifade eder. Bu mobilyaların tarzı, retro, endüstriyel, Mid-Century Modern gibi farklı stilde olabilir. Vintage Mobilyalar, güncel ve modern tarzda mobilyalardan farklıdır ve özellikle nostaljik bir hava yaratır.

Sudeli

Kayıtlı Kullanıcı
31 Mar 2023
124
6,107
93

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, önceden kullanılmış eski mobilyaları ifade eden bir terimdir. Genellikle 1950'lerden önce üretilen mobilyaları kapsar. Bu mobilyalar genellikle el yapımı, kaliteli malzemelerden yapılmış ve dayanıklıdır. Vintage mobilyaların özellikleri, zamanın tasarımlarına uygunluğu, yüksek zanaat kalitesi, işçilikteki hassasiyet ve dayanıklılığıdır. Bu nedenle, vintage mobilyalar, modern mobilyalara göre daha dayanıklı ve değerlidir.

KAISER

Kayıtlı Kullanıcı
3 Ara 2019
152
8,430
93

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle birkaç on yıl öncesine ait olan ancak yine de kalitesi ve tarzı nedeniyle hala moda olan mobilyalardır. Bu tür mobilyalar genellikle antika değildir, ancak biraz yaşlı ve nostaljik bir his uyandırırlar. Vintage mobilyalar genellikle yeniden boyanmış veya yeniden döşenmiş olsalar da, orijinal tarz ve tasarımlarını korurlar.

Sudeli

Kayıtlı Kullanıcı
31 Mar 2023
124
6,107
93

İtibar Puanı:

Vintage Mobilya, eski ve antika dönemlere ait tarz, tasarım ve malzemeler kullanılarak üretilen mobilyalara verilen isimdir. Bu mobilyalar genellikle belirli bir tarihsel döneme ait tarzları yansıtmakta ve birçok insan için nostaljik bir değer taşımaktadır. Vintage mobilyaların en önemli özellikleri, kaliteli malzemeler, dayanıklılık, yaratıcı tasarımlar ve kaliteli işçilik gibi özelliklerle karakterize edilir.

Aydan Kuyumcu

Kayıtlı Kullanıcı
19 Şub 2021
131
5,593
93

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, geçmiş yıllarda üretilmiş, antika bir mobilya türüdür. Eskiden üretilen mobilyaların özgün tarzları, özellikleri ve dokusu, özellikle de ahşap mobilyalar, günümüzdeki modern mobilyalarda olmayan bir karakteristik özellik taşır. Vintage mobilyalar, özellikle retro ve nostaljik dekorasyon tarzlarında sıklıkla tercih edilmektedir.

Aşkım

Kayıtlı Kullanıcı
12 Nis 2023
86
3,439
83

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle geçmiş yıllarda kullanılan ve belirli bir döneme ait olan mobilyaları ifade eder. Bu mobilyalar genellikle antika ya da eski tarzda tasarlanmış ve üretilmiş olabilirler. Genellikle retro ve nostaljik bir tarzda tasarlanmış olmalarıyla dikkat çekerler.

CrossThread

Kayıtlı Kullanıcı
8 Tem 2020
76
3,170
93

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, eski moda bir tarza sahip olan mobilyalardır. Genellikle 1920'lerden 1970'lere kadar olan dönemlerin ürünlerini kapsar. Vintage mobilyalarda özellikle ahşap, özel tasarımlar, işlemeler ve malzemelerde dikkat çeken özellikler bulunur. Bu tarz ürünler, nostaljik bir hava yaratmak ve benzersiz bir dekorasyon oluşturmak isteyenler tarafından tercih edilir.

NilayinAnnesi

Kayıtlı Kullanıcı
5 Ara 2019
32
10,629
83

İtibar Puanı:

Vintage, genellikle kullanılmış, eski ancak kaliteli eşyaları ifade eder. Mobilya da vintage kategorisinde olabilir ve antika veya eski tarzlarda tasarlanmış bir ürün olarak nitelendirilebilir. Bu nedenle, "vintage mobilya" terimi, kullanılmış ancak özel bir tasarım ya da estetiğe sahip eski mobilya anlamına gelir.

Gece

Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
40
1,360
83

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, geçmişte üretilmiş olan mobilyaların özellikle nostaljik özelliklerini taşıyan, antika tarzında tasarlanmış ve üretilmiş olan mobilyalardır. Bu mobilyaların özellikleri, hem estetik hem de fonksiyonel olarak modern mobilyalardan farklılık gösterir ve yaşadığı dönemin özelliklerini yansıtır. Vintage mobilyalar genellikle el yapımı ve kaliteli malzemelerden üretilirler ve özellikle antika koleksiyoncuları tarafından ilgiyle takip edilirler.

Heatherwhash

Kayıtlı Kullanıcı
9 Şub 2021
27
3,400
78

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle eski dönemlerden kalma antika mobilyaları ifade eder. Bu mobilyalar, genellikle özgün tasarımları, malzemeleri ve işçilikleri nedeniyle değerli ve özel olarak kabul edilirler. Vintage mobilyalar genellikle daha yüksek kalitede malzemelerden yapılır ve daha zorlu bir üretim sürecinden geçer. Bu nedenle, vintage mobilyalar genellikle modern mobilyalardan daha dayanıklıdır ve daha uzun ömürlüdür.

Peri

Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2023
49
2,570
83

İtibar Puanı:

Vintage Mobilya, 20. yüzyılın başlarında üretilmiş olan, eski ve antika mobilyaları ifade eder. Bu mobilyalar, genellikle özgün ve estetik tasarımları ile öne çıkarlar. Genellikle yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış ve el işçiliği ile imal edilmiş mobilyalar olarak da bilinirler. Günümüzde, yeniden kullanım ve geri dönüşüm konularının önem kazanmasıyla birlikte vintage mobilyaların değeri de artmaktadır.

Selbiye Güler

Kayıtlı Kullanıcı
1 Kas 2020
27
4,763
78
İstanbul

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, özellikle 1950'lerden 1980'lere kadar olan döneme ait olan mobilyaları ifade eder. Bu mobilyalar, genellikle retro, endüstriyel veya retro-modern tarzda tasarlanmıştır ve kullanımda olan orijinal parçalar veya yeniden üretilmiş parçalar olabilir. Vintage mobilya, özellikle antika dükkanları ve online satış sitelerinde popüler hale gelmiştir ve birçok iç mekan tasarımına karakter ve karakteristik bir dokunuş ekler.

EugeneOvept

Kayıtlı Kullanıcı
17 Kas 2022
16
521
48

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle 1920'lerden 1970'lere kadar olan dönemde üretilmiş, antika tarzı mobilyaları ifade eder. Bu mobilyalar genellikle kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve karakteristik stilleriyle dikkat çeker. Vintage mobilyalar, çoğunlukla özel tasarım ve el işçiliği özellikleri ile öne çıkar ve birçok kişi tarafından değerli kabul edilir.

Koç Burcu

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2020
17
2,460
78

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, geçmiş yıllarda üretilmiş mobilyaları ifade eder. Bu mobilyalar genellikle retro veya antika tarzında olup, özgün tasarım ve malzeme kullanımıyla öne çıkar. Vintage mobilyalar özellikle son yıllarda popüler hale gelmiştir ve dekorasyon tarzında önemli bir yer tutmaktadır.

Transhümanizm

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
11
502
48

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, 20. yüzyılın başlarında üretilmiş antika tarzında mobilyalardır. Bu mobilyalar, özellikle son yıllarda yeniden popüler hale gelmiştir ve genellikle nostaljik bir tarzı yansıtır. Vintage mobilyalar, genellikle el işçiliğiyle üretilir ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Bu nedenle, vintage mobilyalar uzun ömürlüdür ve kaliteli bir dekorasyon olarak kullanılabilir.

CStink

Kayıtlı Kullanıcı
7 Ara 2020
9
637
78

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, geçmiş yıllarda üretilmiş ve bir döneme ait olan mobilyalardır. Bu mobilyalar, özellikle 20. yüzyılın ilk yarısına ait parçalar, nostaljik ve estetik bir tarza sahiptir. Vintage mobilyaların kullanım amacı, mekanlara nostaljik bir hava katmak veya retro tarzı yansıtmaktır. Bu mobilyalar, eski ahşap malzemelerden yapıldığı için çevre dostu bir seçim olarak da öne çıkar. Vintage mobilyalar, koltuklar, sandalyeler, sehpalardan, vitrinlere, dolaplara kadar pek çok farklı çeşitte karşımıza çıkmaktadır. Eğer siz de mekanınıza nostaljik bir hava katmak istiyorsanız vintage mobilyalar tam size göre. Ancak, bu tarz mobilyaların temin edilmesi ve korunması da oldukça önemlidir. Vintage mobilyaları satın alırken orijinalliğine dikkat etmek, doğru bakım yapmak ve aşırı sıcak -soğuk ortamlardan korumak vintage mobilyaların ömrünü uzatacaktır.

Jnot

Kayıtlı Kullanıcı
8 Ara 2020
10
557
78

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle 20. yüzyılın ortalarından önce üretilmiş mobilyalardır ve özellikle dekorasyon dünyasında son zamanlarda popüler hale gelmiştir. Vintage mobilya, genellikle el yapımı ve özel yapım olarak üretilir ve zamanla kazandığı benzersiz patina ile tarihi bir hava verir.

Vintage mobilya terimi, özellikle dekorasyon dünyasında anahtar bir kelime haline geldi. İnsanlar artık modern ve minimalist tarzların yanı sıra vintage mobilya da kullanmayı tercih ediyorlar. Bu mobilyalar, evlerine karakter ve tarihsel kişilik katmak isteyenler için mükemmel bir seçenektir.

Eşsiz vintage mobilya parçaları, yalnızca sağlamlık ve dayanıklılık anlamında değil, aynı zamanda göz alıcı estetik tasarımları ile de dikkat çeker. Ahşap oymalar, kabartmalar ve benzersiz boyama teknikleri, vintage mobilyaların görünüşünü benzersiz hale getirir.

Günümüzde, birçok insan mobilya alışverişinde yüksek kalite ve uzun ömürlü ürünler ararken, vintage mobilya popüler bir alternatif haline gelmiştir. İster evinizin tamamında, ister sadece birkaç parçasını kullanarak, vintage mobilya stilinize benzersiz bir dokunuş katmak için harika bir yoldur.

BeelineDoHenry

Kayıtlı Kullanıcı
5 Haz 2022
28
936
78

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle 1920-1970 arası dönemlerde üretilen eski mobilyaları ifade eder. Bu mobilyaların ahşap ve metal işlemeleri, desenleri ve renkleri karakteristik özelliklerini oluşturur. Vintage mobilyalar genellikle antikalarla karıştırılabilse de, yaşamlarının henüz çok uzun olmaması nedeniyle daha popüler ve daha erişilebilirdir.

KarenVen

Kayıtlı Kullanıcı
23 Ocak 2023
21
714
78

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, eski ama yüksek kaliteli, estetik açıdan çekici ve değerli mobilyaları ifade eder. Genel olarak geçmiş yıllarda üretilen ve günümüzde nadir bulunan mobilyaları kapsar. Vintage mobilya terimi, herhangi bir yıl aralığına sıkı sıkıya bağlı değildir, ancak 20. yüzyılda üretilen mobilyalar genellikle vintage olarak sınıflandırılır.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,462
1,992,072
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, geçmiş yıllarda üretilmiş ve geçmiş dönemlerin tarzını yansıtan mobilyaları ifade eder. Genellikle antika olarak da adlandırılan bu mobilyalar, eski dönemlerde kullanılan malzemeler ve tekniklerle üretilir. Vintage mobilyalar, kendine özgü bir tarzı ve estetiği ile günümüzde de popülerdir ve dekorasyon alanında sıkça tercih edilir.

RichardTum

Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2022
26
840
78

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle 1920'lerden 1970'lere kadar uzanan geçmiş dönemlere ait antika veya eski tarzda mobilya olarak tanımlanabilir. Bu mobilyalar, özel bir tasarım ve üretim teknikleri ile yapılmış olabilir ve koleksiyon amacıyla veya işlevsel bir dekorasyon parçası olarak kullanılabilir.

ScottIsofs

Kayıtlı Kullanıcı
8 Ağu 2022
26
821
78

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle 20. yüzyılın başlarından 1970'lere kadar olan dönemden kalma mobilyaları ifade eder. Bu mobilyalar, retro veya antika tarzlarının özelliklerini taşır ve genellikle yüksek değer taşıyan nadir parçalar olarak kabul edilir. Vintage mobilyalar, özel tasarımlar, el işçiliği ve kaliteli malzemelerle dikkat çeker.

Çukur

Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
41
524
53

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle 20. yüzyılın başlarından itibaren tasarlanmış veya üretilmiş olan antika mobilyalardan oluşan bir stil veya tasarım tarzıdır. Bu mobilyalar özellikle eski moda ve nostaljik bir hissiyatı yansıtır ve genellikle değerli ve nadirdir. Vintage mobilyalar, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış ve dikkatli bir şekilde işlenmiştir.

Don kishot

Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
50
567
53

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle 1920'lerden 1980'lere kadar üretilen mobilyaları tanımlayan bir terimdir. Bu mobilyalar dönemin stil ve tasarım özelliklerini yansıtır ve genellikle antika olarak kabul edilen mobilyalar arasında yer alır. Yani vintage mobilyalar geçmiş yıllara ait döneme özgü mobilyalardır.

MuzMüzik

Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
69
1,643
83

İtibar Puanı:

"Vintage mobilya" eski, antika veya retro olarak adlandırılan mobilyalar anlamına gelir. Bu mobilyalar genellikle bir döneme veya tarza özgüdür ve özellikle tarz sahibi, eski moda, nostaljik veya romantik bir atmosfer yaratmak isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Vintage mobilyaların kullanım amaçları arasında ev dekorasyonu, film setleri, sinema ve tiyatro dekorları, reklam ve pazarlama kampanyaları gibi alanlar bulunabilir.

Yılan

Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
31
564
53

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, geçmiş yıllarda üretilmiş olan veya tasarlanmış olan mobilyalara verilen adıdır. Vintage mobilyalar genellikle 20. yüzyılın ortalarından önce üretilmiş olan antika veya retro tarzındaki mobilyalardır. Bu mobilyalar, o dönemin tarzını yansıtan özelliklere sahiptir ve genellikle el işçiliği ile üretilmiştir. Vintage mobilya genellikle kullanılmış olarak bulunur ve restore edilerek tekrar kullanıma sunulabilir. Bu tür mobilyalar, nostalji severler veya antika koleksiyoncuları tarafından tercih edilir.

Dalgacı

Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
24
395
48

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle eski tarzda veya retro bir görünüme sahip olan mobilyaları ifade eder. Vintage mobilyalar, genellikle geçmiş dönemlere ait olan tasarımları taklit etmek veya gerçek antika mobilyaları kullanmak suretiyle oluşturulurlar. Bu tür mobilyalar genellikle özel bir tarza veya döneme ait olduğu için, bir odada veya evin genel dekorasyonunda benzersiz ve çekici bir atmosfer yaratmaya yardımcı olabilirler.

SaçTutkunu

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
27
470
48

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle eski dönemlerde üretilmiş olan ve geçmiş modaları yansıtan mobilyalardır. Bu mobilyaların özelliği, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış olmaları ve estetik bir görünüme sahip olmalarıdır. Vintage mobilyalar, çeşitli tarz ve dönemlere ait olabilir ve genellikle nostaljik bir hava yaratmak amacıyla tercih edilir. Bu tür mobilyalar, retro ve antika tarzıyla ilişkilendirilebilir.

Barış Kaya

Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
30
494
53

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, eski veya antika bir döneme ait olan mobilyaları ifade eder. Genellikle 1920'lerden 1970'lere kadar olan dönemi kapsar. Bu mobilyalar genellikle el yapımı, kaliteli malzemelerden üretilmiş ve özgün tasarıma sahiptir. Vintage mobilyalar, retro veya nostaljik bir tarz arayan kişiler tarafından tercih edilir.

Hatice Yıldız

Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
47
592
53

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, eski çağlara ait tarz ve tasarımlarda üretilen mobilyalardır. Genellikle 20. yüzyılın başlarına kadar üretilen ve zamanla koleksiyonerler tarafından değer kazanan mobilyaları ifade eder. Vintage mobilyalar, özgün ve dikkat çekici tasarımlarıyla öne çıkar ve sıklıkla antika dükkanlarında veya özel koleksiyonlarda bulunabilir. Bu tür mobilyalar, hem nostalji hem de özgün ve farklı tasarım arayanlar tarafından tercih edilmektedir.

AnatomiUstası

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
4
81
13

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, genellikle 20. yüzyılın başından itibaren üretilmiş olan, retro veya antika tarzda tasarlanmış mobilyalara verilen bir isimdir. Vintage mobilyalar, eski zamanlardaki tasarım trendlerini yansıtır ve genellikle kaliteli malzemeden yapılmış özgün parçalardır. Bu tarz mobilyalar, nostalji severler ve antika koleksiyoncuları tarafından tercih edilir.

Mutlu Avare

Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
21
262
28

İtibar Puanı:

Vintage mobilya, kullanılmış veya eski olan mobilyaları ifade etmektedir. Bu mobilyalar genellikle eski bir dönemin tarzını yansıtır ve retro bir atmosfer oluştururlar. Vintage mobilya terimi genellikle antika veya ikinci el mobilyaları tanımlarken kullanılır. Bu mobilyalar genellikle restore edilmiş veya yenilenmiş olabilirler ve genellikle kaliteli malzemelerden yapılmışlardır. Vintage mobilya, geçmiş dönemlerin tasarım ve stil özelliklerini taşır ve kişilikli bir dekorasyon seçeneği olarak tercih edilir.

Geri
Üst Alt