bence istikbal iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence istikbal iyidir
İtibar Puanı:
ben istikbal mobilya kullanıyorum. tavsiye ederim
bence bir markaya bağlanmak mantıksız, hoşunuza giden modeli hangisi üretmişse onu tercih etmek daha mantıklı.
Ben yurt dışındaki mobilya üretimi yapanların tasarımlarını beğeniyorum. Türkiye deki mobilya markaları maalesef yetersiz.
İtibar Puanı:
+1istikbal mobilya iyi bence
Natuzzi Home diyorum.
bence istikbal veya enza home mobilya.
ben oyumu kullandım ama yinede kararımı değiştirebilirm
İtibar Puanı:
bende doğtaş diyorum
Aslında mobilya olarak en çok beğendiğim mobilya firmaları biri Natuzzi diğeri Zebrano ama biz istikbal veya bellona kullanıyoruz
Yani kullandığımızı değil de en iyisini soruyorsanız ozaman Zebrano diyiyorum
şahsen istikbal mobilyayı beğenirim, ancak bunu bir lider olarak kabul etmem çünkü olaya şu şekilde yaklaşıyorum: bir ürünün renkleri kumaş kalitesi ve kullanılan malzemenin kalitesi olarak en uygun fiyatı en kaliteli şekilde sunan hangisiyse en iyi marka odur. Biraz düşünürseniz mobilya demirden değil ağaçtan üretiliyor. Bu sebeple herşeyin fazlası zarardır. Zararla ilerleyen insanlardan değilim. Oy kullanmıyorum, şahsen tercih sebepleri tercihe kalmış.
Zara'nın mobilyalarını beğenmeyeni de anlamıyorum zaten
İtibar Puanı:
Bana göre en iyisi istikbal
İtibar Puanı:
bence en iyisi beğendiğim modeli üreten olacak. Yani salon takımını istikbal den alırken yatak odasını başka bir markadan alabiliyorum. bence en iyisi buna göre değerlendirilmeli. teşekkürler.
oyumu kullandım seçime az kaldı ?
Bana göre en iyisi istikbal
En iyi mobilya firması en fazla mağazası olan değil bence daha az olan bir firma olmalı ne kadar nadir olursa okadar değerli olur
Aslında mobilya olarak en çok beğendiğim mobilya firmaları biri Natuzzi diğeri Zebrano ama biz istikbal veya bellona kullanıyoruz
Yani kullandığımızı değil de en iyisini soruyorsanız ozaman Zebrano diyiyorum
İtibar Puanı:
istikbal olduğunu düşünüyorum.
İtibar Puanı:
istikbal den memnunuz, gerek yazlık evde gerek normal evimizde tercih ettiğimiz mobilya markası. önerebilirim.
en iyisi bence enza home
İtibar Puanı:
en iyisi bence enza
İtibar Puanı:
bende ankete oyumu verdim sandık sonuçlarını bekliyoruz
İtibar Puanı:
en iyisi bence paranızın yettiği mobilya markasıdır.
İtibar Puanı:
sen zaten çok değişkenlik gösteriyorsunben oyumu kullandım ama yinede kararımı değiştirebilirm
bence en iyisi istikbal
bende henüz kullanmadım biraz karar verme sürecindeyim.
İtibar Puanı:
En iyisi bütçenizdir.
İtibar Puanı:
en iyisi bence istikbal
aynı şekilde şekerim bende istikbal kullanıyorum
sen zaten çok değişkenlik gösteriyorsun
İtibar Puanı:
en iyi mobilya markası paranızın yettiği markadır
paranız hangisine yetiyorsa sizin için en iyisi odur bence.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: